Акция "Кортеж" продължава да души за мутри

Спецчасти и жандармерия спират коли от по-висок клас
11 мар 2016 09:37,
27
Акция "Кортеж" продължава да души за мутри
Снимка: Reuters

Продължават масираните полицейски проверки в цялата страна. Спецчасти и жандармерия спират предимно коли от по-висок клас и кортежи, както им бе наредено преди дни от главния прокурор Сотир Цацаров.

Заповедта на Обвинител №1 дойде след зверския побой на Околовръстното, където частни гардове пребиха с палка мъж и жена.

Още по темата

Вчера, в хода на операцията, бяха арестувани 14 криминално проявени лица за срок до 24 часа.

Сред тях за кратко бе и дясната ръка на Златко Баретата – Ивайло Борисов Ториното, който бе откаран за разпит в Шесто РПУ, но часове по-късно беше освободен.

Срещу Иво Ториното има 11 съдебни преписки - за отнемане на моторни превозни средства, изнудване, незаконно притежаване на оръжие и взривоопасни материали, за разпространение на наркотични вещества.

Междувременно за днес е насрочена среща между полицията и асоциациите, занимаващи се с охрана, на която ще се обсъжда по-строгия контрол на охранителната дейност у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
35
 
! Отговори
НИНА преди 8 години
До Анонимен АМИ ПОДРАЖАВАТ НА НАЙ ГОЛЯМАТА МУТРА ТАЯ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА БЕ!
19
8
 
34
 
! Отговори
НИЯ преди 8 години
ЕЙЙЙ Я СТИГА СЪС ПАРОДИИТЕ! НА ВСЕКИ МУ Е ЯСНО ЧЕ ТОВА СА ИНСЦЕНИРОВКИТЕ ПОРЕДНИТЕ НА БОЙКО , ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ КОЛКО Е ВЕЛИК, ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ СПИРАТ ХОРАТА ЧЕ КАРАЛИ СКЪПИ КОЛИ! СМЕШНИЦИ, САМО СЕ ПЕРЧИТЕ!
18
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZLATKO MNOGO PARI IM E SNESAL I ZATOVA E NEPOBEDIM.NIKOI NIAMA DA POSMEE DA DOKOSNE S PRAST ZLATKO--ZASHTOTO KAKVI PESNIZNAE DA PEE,CE I MNOGO SA.
17
8
 
34
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Тя хубаво продължава (или пък не?), но мен ми се въртят 2 въпроса:1. Каква е цената на въпросната акция? Не за друго ама ние данъкоплатците ще я плащаме.2. Какви са резултатите? Да знаем поне за какво сме ги дали парите. Подозирам, че резултата от цялата история е крайно негативен на база цена към резултати...дано някой ме опровергае.
16
8
 
37
 
! Отговори
me преди 8 години
Голям праз като ги спират и "арестуват" като не подвдигат обвинения или дори и да ги повдигнат, никога нямат достатъчно доказателства за да ги вкарат в затвора. Докато няма наказани, ще има беззаконие. А наказани от доста време няма.
15
9
 
36
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
До БерлинЗа съжаление си прав. И малко ти завиждам за това,че живееш в нормална държава. Но да знаеш, че и от Германия хората не са доволни. Вече 100000 човека искали да се преместят от Германия в Сибир.
14
8
 
37
 
! Отговори
Бо преди 8 години
И к'во? Ми ... нищо!
13
8
 
43
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Спецчасти и жандармерия спират коли от по-висок клас и отдават чест. Всяка българска кука, която познава мутри, се гордее с това. На мен обаче този цирк леко ми втръсна и преди десетина години реших да доживея живота си в нормалната част на света.
12
9
 
47
 
! Отговори
ANoniMeN FeN преди 8 години
Taka...Otidete v kv. Lozenetz ( bul. Nikola Vapcarov ) bl. 37. Purviyat etaj otkum bulevarda e celiyat izoliran, izglejda narpravo kato bombo ubejishte. Ima kameri ot vsyaka strana. Ima parkirani edna G-klasa kato tezi na snimkata i edin GL 500. Ot vreme navreme idvat i drugi koli ( vsi4kite razli4ni G-modeli na Mercedes ). Nomerata na kolite sa vsi4kite s ednavki nomera, kato se razlichava samo poslednata bukva ot nomera. Eto vi go...otivaite na akciya.
11
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо не правят, прах в очите на хората.
10
8
 
53
 
! Отговори
Дидо преди 8 години
11 преписки.....взривоопасни материали, оръжия.....че тоя си е цял терорист! Такива като този трябва да се пращат в Белене, в карцер и до пенсионна възраст да седи, а те си поговорили (договорили) в РПУ-то и го пуснали с пожелания за здраве, повече късмет и успехи в начинанията...пуста корупция...
9
8
 
53
 
! Отговори
Бясна преди 8 години
аман бе, аман от простотии, "мащабна спец акция"....за уволнение са всичките до един...каква спец акция, какви пет лева, те ги знаят кои са и къде са, ама нали са си партия, ще ги пазят до последно
8
9
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А мен самата мисъл,че ни мислят за такива овце,Яко ме дразни..всичко е показно,нищо не се върши наистина,не им ли писна да се опитват да ни мислят за маймуни?????
7
9
 
58
 
! Отговори
iCo преди 8 години
Ние да не сме *** бе!??!!? Как ще оправдаят използания ресурс за тази операция? Къде са резултатите? Защо трябва да им плащаме евтиния ПР? До кога с едни и същи номера? Трябва да се иска отчетност - 3 милиона похарчени - 200 задаржаьни - 50 с повдигнати обвинения. За да ги черпят кафета ли ги викат в РПУтата!?!! Кога ще се усетят хората?
6
8
 
49
 
! Отговори
WSS преди 8 години
що си мислят че няма мутри и в евтини коли, даже по големите мутри се движат в по обикновени коли да ня бият много на очи ама като слязат от тях бият по вече отколкото тез в лъскавите коли...
5
8
 
60
 
! Отговори
Ква справедливост? преди 8 години
Мутрите имат калашници карабини рпг-та ловни пушки пистолети всичките НЕ ЗАКОННИ всичките.... А ти с Обикновен "Макаров" за 120лв с който си изкарваш хляба като пазач ти го прибират... Да те е...м и прокуратура минетирски съвет и паарламант... А е мутромилиция....
4
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето къде са мутрите,по заведенията Борисов охранителите,теса мутрите в БГ.Неги търсете по улиците.Смешници сте.Те избиват децата ни.
3
9
 
104
 
! Отговори
Виготура преди 8 години
Е като ги спират после какво? Колите са им фирмени, всичките си имат законни разрешителни за оръжия. МВР за пореден път прави показна ПР акция, само и само да прикрие своя слугинаж и безпомощност към мутрите и организираната престъпност. На кого мислите, че се отчитат всички тия мутри в страната бе? На главната мутра разбира се.
2
8
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По една жандармерия и по една полицейска кола на всяка дискотека да се спрът най накрая охранителите биячи
1
9
 
86
 
! Отговори
Блохин преди 8 години
А Акция "Разстрел" кога?