Мъж запали къщата на снаха си, правила му магии

Врачка му казала, че близък причинил проблеми на дъщеря му
8 апр 2016 10:52,
28
Мъж запали къщата на снаха си, правила му магии
Снимка: архив, Bulphoto

Прокуратурата в Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу мъж за палеж на къща в село Горно Спанчево.

Той живеел с жена си и дъщеря им в Сандански. Дъщерята имала психически проблеми, които мъжът си обяснявал с магия. Ходел при ходжи и врачки, за да я развалят, а те му казвали, че е направена от близък човек - съпругата на починалия му брат, с която били в лоши отношения. Снахата живеела на 2-ия етаж в наследствена къща в Горно Спанчево.

Вечерта на 3 март 2015 г. при поредния пристъп на дъщеря му мъжът посетил врачка в Кресна, която ѝ ляла куршум. На връщане разбрал от жена си, че детето вече е по-добре. Предположил, че кризата е предизвикана от магия.

Ядосан, той взел бутилки с нафта и бензин, ръкавици и конци и отишъл до Горно Спанчево, където живеела съпругата на брат чу. Счупил стъклото на вратата на 2-ия етаж и хвърлил запален парцал и бутилките с нафта и бензин, пише "24 часа".

Снаха му веднага се втурнала да гаси огъня. После се обадила в полицията, а мъжът бил арестуван и обвинен за палежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
5
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Неграмотността е най-страшния бич!
20
2
 
9
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Тайните сатанински общества пък се използват за да се разпространяват доктрините на дявола за нарушаване на Божиите закони, за морална и социална деградация. Тази морална деградация на която сме свидетели в западния свят е пряк резултат от действията на агентите на дявола които прокарват гибелните дяволски доктрини на безнравственост и падение сред хората чиято крайна цел е гибелта на душите на тези хора които са се поддали да вършат безморални и зли дела. Живеем в опасни времена.
19
3
 
12
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Всички които се занимават с магии, били те врачки, окултисти, членове на тайни сатанински общества, вуду жреци, сантерия, пало майомбе и т.н. съзнателно или несъзнателно са слуги на дявола и негови агенти на влияние в света, те са от неговия дял а неговия дял е в огненото езеро което гори с огън и жупел. Затова и в Стария Завет се казва "врачка жива да не оставяш", това е защото такива хора се използват от дявола за да вредят.
18
4
 
8
 
! Отговори
Джон преди 8 години
да те опазват във всички твои пътища:ще те понесат на ръце, да се не спънеш о камък с ногата си;аспида и василиск ще настъпиш, лъв и змей ще тъпчеш."Задето той Ме възлюби, ще го избавя; ще го защитя, защото позна името Ми.Ще повика към Мене, и ще го чуя; с него съм в скърби; ще го избавя и ще го прославя,ще го наситя с дълги дни и ще му явя Моето спасение."" - Псалм 90
17
3
 
11
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Няма да се уплашиш от ужасите нощем, от стрелата, която лети денем,от ходещата в тъмата язва, от заразата, която опустошава по пладне.До тебе ще паднат хиляда, и десет хиляди теб отдясно; но до тебе няма да се приближи: само ще гледаш с очите си и ще виждаш отплатата на нечестивците.Защото ти каза: Господ е мое упование; Всевишния си избрал за твое прибежище;зло няма да ти се случи, и язва няма да се приближи до твоето жилище;защото ще заповяда на Ангелите Си за тебе,
16
4
 
7
 
! Отговори
Джон преди 8 години
До 13Молитвата към Бога не е средство за "психическо уравновесяване" а за призоваване на Божията помощ и защита. "Всевишния е яка кула в която праведника прибягва в усилно време". "Който живее под покрива на Всевишния, той обитава под сянката на Всемогъщия,и казва Господу: Ти си мое прибежище, защита моя, Бог мой, Комуто се уповавам!Той ще те избави от примка на ловец, от изтребителна пораза,с перата Си ще те осени и под крилете Му ще бъдеш на безопасно; щит и ограда е Неговата истина
15
4
 
7
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Усетих как присъствието му изчезва и се почувствах отново добре. Какво обаче става с жената която го е пратила? Нечистия дух се връща да тормози нея защото го е изпратила срещу християнин срещу когото не може да направи нищо а има да изпълни зла заръка и затова я изпълнява върху нея която го е пратила. Така става и с врачки, окултисти и т.н. Всички които правят магии душите им са определени да идат в ада, възможно е спасение само ако се покаят и обърнат към Бога и Христа.
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМА ТЯ И ВРАЧКАТА - ГЛУПАВА! като го вижда,че е лесен и ***,да му каже,да и подари къщата,та така да развали магията.
13
7
 
7
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Ако на християнин му се направи магия (всичките магии стават чрез посредничество на демони които изпълняват злата заръка да вредят), то християнинът остава невредим а демона се връща да измъчва окултиста който го е изпратил срещу християнина защото християнина е под Божия закрила. Веднъж ме прокле една тъмнокожа жена (сещате се каква) и веднага усетих подтиснатост, несполука и негативни емоции. Веднага прогоних злия дух прикачен към мен като му казах да се махне от мен в името Христово.
12
7
 
9
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Спасението на такъв човек може да дойде само от Бога чрез името на Господа Иисуса Христа, защото Господа Иисуса Христа е дал власт на тези които са негови ученици и последователи, на вярващите в Него да изгонват зли духове в Неговото име. Християните - имам предвид истински вярващите са защитени и имунизирани спрямо магии защото тяхната защита се осигурява от Бога и небесните сили които са изпратени невидимо да ги придружават според Словото: "Никакво оръжие направено срещу теб няма да има успех"
11
8
 
9
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Врачката или окултиста прави магия като дава поръчение на злия дух да иде и да извърши някакво зло на определен човек и на този човек ако е грешен и ако няма Божията закрила му се случват лоши неща. Когато този човек усети, че нещо нередно и става с него и започне да ходи и той при врачки и подобни положението му не се оправя а се задълбочава защото нови и нови нечисти духове биват прикачени към него които му вредят.
10
9
 
8
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Нека ви опиша как действат реалните врачки, магьосници и други свързани със сатанинското царство на мрака. Те са във връзка с т.н. "фамилиър спирит" или прикачен за тях нечист дух, по принцип такива духове са ограничени от Божествените закони и не могат да се месят на хората освен ако хората правят тежки грехове и им дават легално право или вратичка, отвор през който да започнат да им влияят това се фокусира ако са във връзка с окултист който използва свободната си суверенна воля за да вреди.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" Когато народът ни се освободи от своята простотия и незнание, от своите стари суеверия и допотопни нрави, то той ще бъде свободен и духовно. "Любен Каравелов
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джони, кажи ми как с молитви ще излекуваш шизофрения?Въпреки че за някои състояния на безпокойство съм съгласна, че молитвата като средство за психическо уравновесяване, помага.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама, пък въпросните врачки що пари са спечелили покрай тоя и подобните му... колко са по-прости хората толкова по-голяма печалба за всякакви там врачки, баячки и магьосници.
6
7
 
9
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Дори да има сатанинско влияние намесено чрез правене на магии (такива неща има), начинът за справяне не е ходенето при врачки, окултисти и подобни които или са измамници или са във връзка със същите нечисти сили от които страда човека. Спомнете си думите Христови: "ако сатана гони сатана той се е разделил на части против себе си, как ще устои тогава царството му?". Сатана не се гони със сатана а се гони чрез името на Господа Иисуса Христа и четене на Псалми и Молитви и Свето Писание гласно.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се поправя не им стига, че вярват в разни простотии, ами и редовно ходят на черква като истински христиени, въпреки че никога не са отваряли библия и се поздравяват с "Честит Великден!". А на коледа често се чува:"Христос Воскресе!"
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този баща е по зле от дъщеря си !Защо не се обърнат към медицинска помощ да направят изследване на това момиче . Ами го водят по врачки и баячки . да им вземат парите . Колко им е лесно , близък човек ти прави магия ела да ти развалям магията ! То и тези са за съд !
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ние БУМ, той УААААА! Абе, тия в кой век живеят?! Какви магии, какви 5 лева? И очакваме от тия хора да живеят като европейци и хора от 21 век... смях в залата!
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
О, свещена простота!Да беше завел детето си при специалист вместо да си хвърля парите по ментарджии. Невероятно е колко прости могат да бъдат българите в 21 век!!! Вярват в магии, носят синьо око против уроки, наместват си чакрите, кръстят се в черква и отричат антибиотиците и медицината като цяло и най-обичат да си решават проблемите с хомеопатия и баячки.