Още по-топло: Градусите утре стигат 30

Следобед на места ще има купеста облачност, но без валежи
1
Още по-топло: Градусите утре стигат 30
Снимка: БТА, архив

През нощта ще бъде ясно. Минималните температури ще са между 8° и 13°. Утре ще бъде предимно слънчево.

Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното за месеца.

В следобедните часове на места ще се развива купеста облачност, но без валежи, според прогнозата за времето на НИМХ-БАН, цитирана от "Фокус".

Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Повишението на температурите ще продължи и максималните ще са между 25° и 30°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 25° - 27°, температурата на морската вода е 10-12°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. В часовете след обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в Родопите ще превали краткотрайно. Ще духа слаб до умерен, по най-високите части силен вятър от запад-северозапад. Температурите още ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра – около 11°.

В понеделник ще преобладава слънчево време, с разкъсана висока облачност. Температурите ще са с още 2-3 градуса по-високи и минималните ще са между 12° и 17°, а максималните - между 28° и 33°.

През следващите дни от север ще прониква студен въздух. Температурите ще се понижат значително и в сряда максималните ще са между 17° и 22°. Облачността ще е предимно значителна, ще има и валежи от дъжд, придружени с гръмотевици, на повече места в Северна България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари