Започна се: Трафик, тапи, катастрофи…

Задръствания се образуваха привечер на изходите на столицата
Обновена: 28 апр 2016 20:36 | 28 апр 2016 20:24,
14
Започна се: Трафик, тапи, катастрофи…
Кадър: bTV

Задръствания на изходите на София и по магистрала "Хемус" белязаха първите часове след края на работния ден преди Великденските празници.

В района на Горубляне в столицата движението беше изключително натоварено, стана ясно от репортаж на bTV.

Още по темата
Интензивен е и трафикът през граничните пунктове с Гърция, но там няма натрупване на чакащи автомобили.

На автомагистрала ”Хемус” обаче се оформи сериозно задръстване, съобщи ”24 часа”. Причината е стесняване на движението само в едно от платната. По-рано от АПИ съобщиха, че причината е внезапно открита повреда на виадукта между тунелите "Ечемишка" и "Топли дол".

Две леки катастрофи са станали на бул. ”Цариградско шосе“, но при тях няма пострадали, информираха от полицията. Възможни са леки затруднения при преминаването в района.

Около 200 000 коли се очаква да пътуват в празничните дни. Около 110 000 българи пък най-вероятно ще посетят Гърция, а още 540 000 българи ще пътуват във вътрешността на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
bros преди 7 години
Helloou?!? Hellooou?!? Helloooooooooou?!?В Софе в момента е 28 days later :)
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
започна голямото кукуригу
10
2
 
8
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Не се карайте кой селянин кой не, граждани не останаха. Замислете се за тъпия вожд Боко и неговата клика от управници, за специалистите, които трябва да ви оправят трафика, болниците, заплатите и т.н. Ако направите това усилие, изводите ще ви покажат колко близо сте до господ с тези глупави пожарникари пилотиращи падащ самолет. Весели Празници и Господ да бди над вас!
9
2
 
5
 
! Отговори
Пурко преди 7 години
Да ме извиняват обаче това задръстване е на влизане в софия не на излизане!!!
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това за пренаселените столици си важи за цял свят! Не само в България, София има много "пришълци" както се изразяват някои под мен! Хората нямат избор, за това са в столицата, а не защото искат да живеят под наем и да дишат мръсен въздух! Нямам нищо против хората идващи в големите градове за да си вадят хляба, но повечето от тях не пазят! Чупят, плюят, хвърлят си *** навсякъде... Селянин вече не е дума за човек идващ от село, а за човек със селски манталитет, който притежават много хора!!!
7
6
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Когато София се отърве от пришълците/поне половината/,и останат само местните,хм..***,тогава ще стане отново нормален град за живеене.Това ще стане тогава,когато цялата страна живне поне малко,и то без Чоко,Боко и пр.червени израстъци.Весели празници.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ ОЩЕ СУТРИНТА ВИ КАЗАХ ЧЕ СОФИЙСКИТЕ Г.О.В.ЕДА КАКТО СА ТЪРТИЛИ ДА СЕ СПАСЯВАТ ОТ ГЕТОТО СИ ПОЛОВИНАТА ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЯТ ПО ПЪТИЩАТА!
5
1
 
15
 
! Отговори
Кеф преди 7 години
Ще си карам утре на спокойствие в сф кеф кеф кеф
4
4
 
7
 
! Отговори
Шофера преди 7 години
голяма новина.В белите държави това е ежедневие.
3
7
 
8
 
! Отговори
Икономов преди 7 години
Редно е да се въведат изходни визи за напускане на столицата. Може да е просто хартиен документ с печат от началника.За да напуснат града, гражданите ще подават молба до нашите членове и членки. Ще обосноват молбата си със свободен текст. После нашите членове и членки ще преценят обосновката, включително от гледната точка на правилното идеологическо възпитание на молителя. На базата на преценката може да се издаде разрешително за период и време по преценка на началника.
2
12
 
23
 
! Отговори
смях преди 7 години
Бедния ратай от коментар едно, без вила, без пари за спа, без кола, без жена ! Ако знам къде ще му хвърля 20 лв си купи 2 кила агнешко !
1
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гражданьете се изнасят по родните си селца и стана страшно по пътища. Аз като си нямам село ще си стоя в софето и ще се наслаждавам на тишината празните улици булеварди и чистият въздух. А гражданьете да се бутат и да боксуват в задръствнията.