Остава засилен трафикът по магистрала "Хемус"

В София движението е нормално
Обновена: 29 апр 2016 18:32 | 29 апр 2016 18:28, Елка Василева
13
Остава засилен трафикът по магистрала "Хемус"
Снимка: архив, Булфото

Продължава да е засилен трафикът по автомагистрала "Хемус" до разклона за Ловеч, като на места са се образували тапи, съобщиха от пресцентъра на МВР. Полицейски екипи регулират движението на моторните превозни средства.

От пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" отбелязват, че поради натоварения трафик на изхода на магистрала"Хемус" в посока Варна, пътуващите могат да използват и пътя Ябланица-Плевен - през Ябланица.

Трафикът в София е нормален, патрули на "Пътна полиция" са разположени на изходните артерии на столицата.

Пътните полицаи предупреждават водачите да шофират с повишено внимание към пътните условия и мокрите настилки, със съобразена скорост и да спазват указанията на служителите.

На граничните пунктове с Гърция екипите са подсилени така, че да се осигури оптимален режим на работа и пропускателност на пунктовете, най-вече на ГКПП "Кулата" и "Маказа". Продължава да е интензивно движението за Гърция.

През останалите гранични пунктове трафикът е нормален. Осигурен е оптимален режим на работа на служителите от "Гранична полиция" на ГКПП за максимално облекчаване на пропускателния режим.

От АПИ посочват също, че е възстановено движението по пътя София-Златица при прохода Гълъбец в района на Долно Камарци, което по-рано днес беше ограничено заради катастрофа.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е трафикът към Европа да е в пъти по-натоварен, но за сметка на това по този към Анадола и обратно стават повече катастрофи, предимно с турски тирове.
9
4
 
10
 
! Отговори
С преди 7 години
"В София движението е нормално" Нормално когато всичките селяни са си по домовете
8
1
 
14
 
! Отговори
Добрият анонимец... преди 7 години
Да драги,движението в София ,моят роден град е такова,каквото бих искал да е постоянно,един спокоен град ,със спокойни хора... днес...без напрежение се наслаждавах на любимият ми град и все пак ,бъдете хора!Вярвайте и обичайте силно...помагайте,бъдете задружни,само така нещата ще се променят,Да живее майка БЪЛГАРИЯ!!!
7
3
 
6
 
! Отговори
бла,бла преди 7 години
В София не е нормално, рай е! Ако всички не се изнесат завинаги, аз се изнасям към тяхните родни места, барем с детето ми подишаме малко въздух.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, много селяни, много нещо ... превзеха ни ...
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5На теб ти личи от 1000 километра колко си софиянец........ вповече.И тези, че нямаш село ги разправяй на пазара за тикви.толкова си софиянец колкото Ламби с бохчата от село Коч сливенско.
4
4
 
8
 
! Отговори
Аспарух преди 7 години
Селчугите като се изнесат и в София всичко р спокойно...
3
1
 
11
 
! Отговори
nemeca преди 7 години
А някой беше обещавал преди изборите, че ако спечели, ще построи и махистрала Хемус. Но...
2
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идват хубави дни като се изнесат амунджите по родните им места!
1
1
 
15
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Тапата не беше ли понеже на един от виадуктите се използва само една лента за движение, понеже другите са пропаднали? Сега кака Лиляна ще поиска 150 лева за винетка, понеже 97 не стигат да оправят виадукта, който 30 години не е видял елементарна поддръжка.