"Мерцедес", "БМВ" и "Лада" катастрофираха на "Тракия"

Причината - несъобразена скорост и неспазване на дистанция
30 апр 2016 21:20,
91

Снимка: Булфото

Верижна катастрофа между леки автомобили "Мерцедес", "БМВ" и "Лада" стана около 18:30 на 356-ия километър от магистрала "Тракия" в посока Бургас, съобщава "Булфото".

Вероятната причина е несъобразена скорост и неспазване на дистанция.

Пътниците са се отървали с уплаха и разбити коли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
Той е преди 7 години
ВАЗ 2103, първите лади след фамозното жигули, 1500 кубика, много вървеше!
59
0
 
2
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
От всички коментари най-верни са тези на 78 и 79. Всички останали, като имате компютри и ИНТЕРНЕТ четете малко повече за съвременното автомобилостроене и методите за активно и пасивно предпазване на пътниците в автомобилите. Приятен ден и мислете, когато сте зад волана.
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се молят на дедо Боже, че не са срещнали "Запорожец" от по-първите модели. Бротавчед ми ме млад шофьор, със Зазката потроши гранитен бордюр, без сериозна щета.
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старо съвецко желрязо - мачка яко! Няма мерчо, няма баварци!
56
1
 
20
 
! Отговори
до по-долу преди 7 години
Прав си, колега. Деформацията на предницата поема кинетичната енргия на удара, целта е да не се деформира купето. Отделно окачването на мотора е конструирано така, че да "изпадне" на земята, а не да влезе в купето. Този факт никога е бил известен на русите автомобилостроители, при много силен удар купетата им се посукват до състояние на консерва на трамвайна линия.
55
1
 
28
 
! Отговори
до 67 и други преди 7 години
Не сте много интелигентни в тоя сайт. Качествените автомобили с цел са направени да им се мачкат предниците до неразпознаваемост. При челен удар като се смачква предницата като акордеон това поема голяма част от удара и нараняванията за пасажерите в колата са много по-малки от колкото ако колата остане невредима на външен вид а вътре пасажерите им се чупят ребрата от коланите. Явно за вас е по-важно колата да остане здрава отколкото живота на пасажерите вътре... Поздрави от слънчева Бавария..
54
2
 
9
 
! Отговори
Оффф преди 7 години
Дали ще е БМВ на 12 или Жигула на 30... Оня с Жигулата поне я е видял като нова, а не се е облизвал на "нов внос със свервизна книжка". Като нямаме пари за нови коли, караме кой каквото му е на сърце. И пак се измести темата. Това, че е с бавна и скапана кола не го прави невинен. Обикновено тея коли се изкарват един път в месеца до джипито и са с непредвидими маневри. И оня отзад като се е засилил и неможе да спре навреме, стават бели. Във всеки случай рядко колата е виновна за инцидент.
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
moga da kupa jantite na bmw ako gi dava sobstvenika
52
8
 
13
 
! Отговори
Стамат от Карнобат преди 7 години
Пожелавам от сърце на всички тролчета, другарят лилиПутин да подари по едно Ладе и да го карат с кеф 40 години... Ако руските автомобили бяха толкова хубави, да бяха превзели пазара в цял свят дрОгарки и дрОгари :D
51
1
 
0
 
! Отговори
ФЕС преди 7 години
Тези турци пак очерниха празника!
50
1
 
4
 
! Отговори
MS преди 7 години
Да бе нищо и няма, на мен ми се струва че и липсва предницата! Но съм сигурен че тя едва ли е била виновна и с превишена скорост.
49
7
 
25
 
! Отговори
васил преди 7 години
На ладето му няма нищо желязно е.
48
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Стамат от КатнобатПриятно е да се четат мненията на гордите, образовани, талантливи и реализирани българи, които вече фасул, чесън, магданоз и чорапи не могат да си произвеждат, а внасят, но се присмиват на Русия, устите ни са пълни с го вна, които неуморно изливаме в нета през служебните компютри! Да жевее България!
47
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скъпите немски коли явно ги карат комплексари! Които се състезават за да се мерят кой е по бърз. Добре че не са пострадали невинните деца в ладата!
46
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отмъщението на ладата! :D
45
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам на Лада-та май й няма нищо, ама другите две са с потрощени предници.Лично съм виждал челна катастрофа на БМВ и Москвич. Резултата беше одраскан москал, а на бавареца му нямаше предницата - сякаш са я мачкали с 100 тонна преса.
44
1
 
32
 
! Отговори
малоумни педалчета преди 7 години
Едва ли ладата с децата е причината. Но недораслите инфантили от другите две коли със сигурност са си изживявали продължението на Need for Speed . За опит за убийство трябва да има 15 години затвор !
43
0
 
4
 
! Отговори
ой преди 7 години
до 63 с високата скорост - я не се праи на тарикат и като си в БГ си карай с ограничението!!!
42
16
 
13
 
! Отговори
do 1 преди 7 години
180 дори не е висока скорост. Всеки ден карам между 180 и 220 на аутобана А8 в Германия. Обаче тази скорост е за хора, които са и свикнали. Все пак има и спирачка и при най-лекото светване на стоповете на предния се спира или намаля. Но в България друго освен газ *** не познават. За това и се размазват. Около градвое като Щутгарт или Мюнхен или пък Кьолн/Бон трафикът е толкова гъст, колкото и в София не става около празниците, ама хората само се бутат и оцеляват. А българинът се убива!
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДа не са те правили в такава, че толкова си им гневен?