Гответе се за голямото завръщане

Шофьорите да карат внимателно, предупреждават от АПИ
1 май 2016 12:11, Петя Славова
16
Гответе се за голямото завръщане
Снимка: архив, Булфото
В последния от четирите почивни дни за Великден - 2 май, ще бъде ограничено движението на тежкотоварните превозни средства над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътни направления. Ограничението ще важи от 14.00 до 20.00 часа, съобщава  пресцентърът на агенцията "Пътна инфраструктура" /АПИ/.
 
Целта е да се повиши безопасността при пътуване, да се увеличи пропускателната способност на пътната инфраструктура и да се осигури спокойно пътуване за шофьорите на леки автомобили, които са много повече по празниците, се посочва в съобщението.
 
Очаква се интензивно движение на входовете на София, по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма" и път I-1 /Е-79/ София - Кулата. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция", която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението, отбелязват от АПИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: АПИшофьориАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
До: Суека преди 7 години
Да ти кажа, суек, прочети малко книжки и тогава се изказвай. Това, че ти помниш от 90-те, не означава, че познаваш историята. Та, селото е завладяло София след 1944-та, когато са избили и изселили софийската интелигенция, заможните и образовани хора, за да се настани в техните къщи и апартаменти пролетариат. Така че, ти София като град не я помниш. Някой роднина може да ти разкаже. Освен ако не са и те от предишното преселение. А ако искаш празен град - ходи в Монтана. Столиците са по-оживени.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАКАНАРЕЧЕНИТЕ СТОЛИЧАНИ ОС.Р.АХА БЪЛГАРИЯ И СЕГА ЩЕЛИ ДА СЕ ВРЪЩАТ В ОПУШЕНОТО СИ СМЪРДЯЩО ГЕТО!ХАХХАХА!МНООООГО ВАЖНО!ТОЗ ТУМОР-СОФИЯ ЗАСЛУЖАВА ЕДНА АТОМНА..
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХахахаааСофиянците от люлин, младост, обеля, овча купел, надежда, дружба, модерно предградие, левски, зоната на здрача...Да ме прощават всички, които съм пропуснал и да запалят свещичка за бай тошо, че ги направи граждани.
9
7
 
5
 
! Отговори
Суека преди 7 години
90-те беше края на СОФИЯ и началото на СЕЛОТО да ни завладее . Бях дете и столицата беше по-чиста , по-празна , по-спокойна , по-нормална и по-приятна за живот . Но с началото на голямото преселение на СЕЛОТО в ГРАДЪТ дойде и краят на една ера :( . Разбирам ги хората от село без прехрана и подслон искат по-добър живот , но неможе в град проектиран за под 1 милион население да ми идват още 1-2 милиона отгоре = това прави живота на всички непоносим !!! Зад граница е по-добре да отиват за пари.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам, много не са ходили никъде, от къде да се връщат?
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лани заминааме, со утрото се върнааме.
6
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гответе се за глобална депопулация. Твърде много хора има в града. Да *** всичките дано.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааааа, прибрахме се още по пладне, споко!
4
6
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
Изобщо да не се пребират тези арбайтери български от долини и паланки
3
3
 
9
 
! Отговори
Пижо преди 7 години
Идеп шопиянциии, крийте щерките и рИкиятя.
2
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре да не се връщат - и без това полза от амунджи нема!
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе айде стига с тея заминавания и завръщания. Който е тръгнал да си е направил сметката.