Пенсионер е открит убит в дома му в Русенско

Съседи открили тялото на мъжа и сигнализирали в полицията
23
Пенсионер е открит убит в дома му в Русенско
Снимка: Impact Press Group, архив

Трупът на 78-годишен мъж е намерен в къщата му в русенското село Могилино, съобщиха от полицията.

Сигналът е постъпил в полицията в Две могили на 29 април в 12:24 часа.

Съобщението било от съседи на мъжа, които са посетили жилището, за да проверят състоянието му.

Вратата на къщата е намерена отключена, а трупът на мъжа е открит в обитаваната от него стая на първия етаж от къщата със следи от насилие.

При процесуално-следствените и полицейски действия са иззети веществени доказателства и са събрани други данни с оглед разследване на престъплението.

Трупът е предаден за извършване на аутопсия в МБАЛ-Русе. По случая е заведено досъдебно производство за престъпление, работата продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: убийствоРусе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойколина от банкя : Това за "лошият матерял " което го каза Бойко се отнасяше за вас ромите бе неграмотнико!! Братята роми пак не са разбрали.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога ще продължава това безумие. Такива престъпници с висящи и незнам си какви дела не може да са на свобода и да извършват следващи престъпление. Прокуратурата в Бг я няма никаква и страдат много хора от безхаберието им и алчността им. Всеки който е оставил такъв човек на свобода трябва да бъде съден при извършено престъпление, всеки прокурор, съдя и всякаква *** дето бездейства.
11
6
 
8
 
! Отговори
РусчукЪ преди 7 години
Доскоро, само до преди месец абсолютно сериозно обмислях закупуване на къща из околните села. Общо-взето, имам ли интернет мога да работя от всяко място. Само дето се оказа, че двуетажна къща с разгърната площ 120 квадрата, 3/4 декар градина, в Португалия, на магистрала и на 60 км от северна Испания, ми струва точно 15 000 евра. Това е с тотално обзавеждане и там където няма роми и евреи. Ми, да го сложа на прокълнатата територия на която съм роден! Все ми е тая вече.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
* СЪБУДИ СЕ
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истребването на българският народ е вече в действие. Забележете само как последно време зачестиха убийствата над българи. Това не са убийства с цел грабеж. Някой плаща на ромите да избиват българи. Най вероятно са същите, който плащат на ромите да си слагат бурки. Време е да се обединим братя и сестри българи и да спасим държавата. БЪЛГАРИЯ СЪБОДИ СЕ!!!
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, имайте достойнство, протестирайте!Не е срамно, нека цял свят да види в какво си превърна България.Идва Денят на храбростта, покажете малко смелост, нали сте един народ, за Бога!
7
8
 
12
 
! Отговори
Няма такава нация преди 7 години
Ние не сме народ а сбирщина от страхливци. Това ни чака и нас като остареем. Няма я България и българите, само бълхри останаха. Долу България, да идват турците да ни вземат
6
2
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
ти си типичният бай ***
5
0
 
22
 
! Отговори
народа избяга преди 7 години
Ромите убиват и изнасилват пенсионери за 5 лв това се случва сега всеки ден е страх за тях !!
4
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между другото бай *** реве за каманизма щото е на същото психологическо ниво както и битата жена.Мъжът и казва че е обича и тя му вярва.По същият начин са и комунистите.Апък имаше един който викаше вервай те ми и ни предложи бобко.
3
0
 
26
 
! Отговори
аз преди 7 години
До кога ще търпим това - след като всички знаем ,че няма държава.......................
2
0
 
19
 
! Отговори
1234 преди 7 години
До Анонименособенности на етноса....
1
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я веднага БХК да се намеси и да защити традициите на убийците и да ги предложи за мъже на годината! Това за тях си е традиция - измъчват, убиват и ограбват. Може и обратното измъчват, ограбват и убиват и тези традиции се защитават от БХК.