Две водни оръдия в Раднево - МВР се готви за протеста

Кметът Таньо Танев пък се кани да се срещне с протестиращите
Обновена: 5 май 2016 21:47 | 5 май 2016 19:36, Камелия Цветанова
122
Две водни оръдия в Раднево - МВР се готви за протеста
Снимка: БТА

Много по-засилено полицейското присъствие в Раднево днес спрямо вчера - в пъти повече жандармеристи и органи на реда, както и две водни оръдия, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Очаква се кметът Таньо Танев да се срещне с протестиращите пред Общината, които вече се събират.

При сблъсъците снощи пострадаха трима полицаи, както и протестиращи.

Има двама задържани - срещу тях са образувани бързи производства.

Недоволството на хората ескалира след като в понеделник стана инцидент между българи и роми заради отнето предимство на пътя. Впоследствие шофьорите от двата автомобила си разменили остри реплики и се стигнало по бой.

Малко по-късно от ромската махала пристигнало подкрепление в защита на тези, чието предимство е било отнето.

Новодошлите нападнали с тръби, брадви и ножове другия шофьор и още двама души, които били с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
7
 
! Отговори
Кой е виновен преди 7 години
Ромовете ги превърнаха в животни нашите продажници, превърнаха ги в крадци и убийци, в ислямски фундаменталисти. Кой е виновен? Виновни са политиците, на които им трябват гласове на животни, не на съзнателни хора за изборите им, алчните "защитници на човешките права", които защитаваха и защитават само собствения си безпътен начин на живот и кесиите си.Излез ми, излез ми Краси Кънев, излез ми да те видя бял ли си черен ли си, отвътре и отвънка!
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре и редовните оръдия ще започнат да използват за потушаване на размирици, тези самозабрави се наши политици, поискайте и два раптора да ви прати НАТО, че знае ли човек. А срещу любимците им полицията не смее и палка да вдигне.
57
0
 
7
 
! Отговори
Де е БХК ? преди 7 години
А къде е незаконния Български хелзински комитет, защо не е въоръжен и готов да защитава с продажните си тела и души престъпниците ромове?Вместо водни оръдия да пратят престъпниците от БХК, които бяха разрешени само и единствено в Бг-то. Щото иначе полицията изпълнява ролята на незаконни БХК.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези водни оръдия има ли закон който да ги позволява или управляващите се правят на Рамбовци?
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Де е България????
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз да попитам, колко е голям центъра на Раднево и да ви уточня, че къде се намира и полицията, ами в центъра. Случката се е разиграла на 50 метра от там и сигурно половината от зяпачите са били униформени.
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая Бъчва.рова е изпе.ер кала да изтребва българите.Остави ненаказани убийците на старци и така напрежението нарастнаПо селата не се живее.Да подава оставка
52
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, защо всички се възмущаваме и пишем коментари? Катуница, Гърмен , Раднево ........ и КВО????? Протести само където са убили/пребили някой от НАС. Стига сме писали!!!!! Трябват протести във всеки голям град и най-вече в София, тогава да ги видим накъде ще пращат жандармерията, ще се намерят в чудо. НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ!!!! Време е за обединена ответна реакция
51
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Става ли ви ясно защо преди 9.9.1944 комунистите са се стреляли с жандармерията !?
50
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много скоро случилото се в Раднево ще се повтори на друго място и тогава ще се получи същия ефект като в Раднево ,но в един момент на хората ще им стане ясно ,че няма да се промени нищо с протести и ще минат в нелегална борба както са се борели нелегалните комунисти преди 9.9.1944
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само преди няколко дни един Българин го направиха на нищо само за това ,че накарал един ***.гус да говори някои неща а когато тълпа с пръти и ножове пребива 3 *** няма реакция !
48
1
 
26
 
! Отговори
боц преди 7 години
***!Кого защитавате с тези водни оръдия?Убийци и избиратели на ГЕРБАДЖИИТЕ!!!Вие не сте ли БЪЛГАРИ?ВАС НЕ ВИ ЛИ Е РАЖДАЛА МАЙКА БЪЛГАРКА, ЧЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ УБИЙЦИ И ГРАБИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ???!!!ВСИЧКО СЕ ПИШЕ НА СМЕТКАТА!!!
47
1
 
38
 
! Отговори
681 преди 7 години
Защо в България водните оръдия се използват само срущу българи и никога срещу небългарите?
46
2
 
15
 
! Отговори
Фенаси Керим преди 7 години
Ама си представи само, че трепят баби и дядовци по турски села.Знаеш ли какво ще стане? Няма да пиша тук. Даже бебета няма да имат повече. Живи. Затова по турските райони ги няма или ако ги има са асимилирани. Езиково, културно и религиозно. Друг вариант за тях няма.Донякъде са прави шопите според мен.
45
2
 
2
 
! Отговори
Мадамада преди 7 години
До adaПсувай тия дето ги активират бе. Хората са на работа. Ако не си изпълняват задълженията става гражданска война, а тогава и такива , като тебе ще гризнат дръвцето.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
sas svetkavichna skorost triyat komenta ri ey. nyama slaba rabota pozdravleniya
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гурбетчия, защото явно не четеш, ти правиш ли разлика между лека и тежка телесна повреда, както и опит за убийство?
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гурбетчия, ти правиш ли разлика между лека и тежка телесна повреда?Тези синковци са пътници, ако влязат в затвора.Нали се сещаш, че правилата в затворът не са като навън?
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Линеарна фрактура на черепа, коммоцио и проникваща рана на гръдния кош с нараняване на белия дроб в ЛЯВА гръдна половина откъм ГЪРБА са все опити за убийство.Така, както йезуитите плащат на мигрантите-плащат и на тези.Не мога да разбера логиката на западата политика, явно стремежът е да се предизвика библейски апокалипсис.Тези ид-иоти сигурно вярват, че след Апокалипсиса ще настъпи царството небесно.
40
3
 
0
 
! Отговори
Фенаси Керим преди 7 години
До ГурбетчияНе бе, имам в предвид няма нужда да си хабиш нервите!Нито едните нито другите са прави. Няма смисъл да си хабиш клавиатурата ама щом имаш здрави нерви твоя работа.Айде чок селям към Алмания!