Засилен трафик: Хиляди пак хукват за Гергьовден

Полицията осигурява дежурни патрули по ключови трасета
5 май 2016 09:14, Петя Славова
18
Засилен трафик: Хиляди пак хукват за Гергьовден
Снимка: Булфото

Покрай струпването на 3 почивни дни за Гергьовден, хиляди хора се приготвят да пътуват. 

Засиленият трафик отново ще бъде по магистралите и главните пътища, както и по входно-изходните артерии на големите градове.

Полицията отново е осигурила дежурни патрули, които да контролират движението. Вниманието и този път е насочено към шофьорите, които карат с превишена скорост или са употребили алкохол.

Все пак се очаква трафикът да бъде по-слаб от преди седмица, защото се предполага, че не малко хора са слели почивните дни около Великден с тези по Гергьовден.

Най-натоварено ще е движението по магистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма", както и по пътя към граничния пункт "Кулата".

За да се намали риска от задръствания и инциденти между 16 ч. и 20 ч. се забранява движението на камиони над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътни направления.

За улеснение на трафика през Владая от днес на обяд ще бъдат осигурени две ленти за излизащите от София по пътя Е-79. До 14 часа движението в тунел "Топли дол" на магистрала „Хемус" ще се осъществява двупосочно в тръбата за София заради почистване на тунелната тръба за Варна.

От МВР призовават за шофиране със съобразена скорост и спазване на ограниченията и пътната сигнализация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
аз преди 7 години
А бе драскачииииии...защо не вземете вие да "хукнете" на някъде към ваше село и да не се връщате никогатрябва ли да има завист и реплики към хора,които искат за празниците да си изведат децата от този бетон...разбирам,че на вас ви е непосилно по финансови причини,ама стига толкова злобеене
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХО-ХО-ХОСелчовците пак в атака.На село ще колят агнето.......Тичайте за "зимнина", папуаси!Бурканите дрънкат ли в багажника, дрънкат ли?!
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хукват е точната дума
8
6
 
6
 
! Отговори
софиянец преди 7 години
Ох почивка, ох гръцко. Малко остана да се мятаме към Гърция и довечера на таверната да хапнем свястна храна. Не като българските деликатесни продукти бъкани с палмово масло, консверванти и т.н. Само който не е бил в чужбина не знае какви буламачи яде в БГ-то.
7
2
 
1
 
! Отговори
Visiast kabel преди 7 години
Evalla, bulgarski umni proektanti!:-):-):-):-)
6
1
 
17
 
! Отговори
бг преди 7 години
Някой тук разделя хората на граждани и селяни.То в България се обезлюдиха селата,затриха селското стопанатво-внася се месо мляко суровини за фалшиви и гмо продукти.Няма кой да произвежда,няма да има по пазарите бг.домати само за лична консумация ще се произвеждат.А вие хидите по празниците по Гърция.Всичко в тая държава е наопаки.Къде са истинските хора и хубавите бг села?
5
9
 
7
 
! Отговори
бг преди 7 години
Явно гражданите яко са го закъсали щом чакат селото да ги храни и мъкнат чанти като талибани с ядене за седмица и пак и пак..докога бе сдмешници или само се пишете за граждани а сте си чисти скапани *** и с простотията си замърсихте хубавата ни СТОЛИЦА
4
4
 
5
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
Хайде да идва обяда и да се изнасяме от работата, че няма само да работим. И почивка си требе, да се изнасяме по гръцко, и без това вече трети ден работим, пак требе почивка. Коридорът трябва от 12 часа да бъде, да се спират по-рано камионите, защото и хората тръгват по-рано след работа.
3
12
 
11
 
! Отговори
Бг простотия преди 7 години
Тези хора не са добре , не се наядаха не се напиха , егати байганьовщината! Много кроворазбрани разбирания за празници!Деградирало общество , сбирщина от пияници и простаци !
2
3
 
4
 
! Отговори
gost преди 7 години
В тоя дъжд съмняваме
1
1
 
21
 
! Отговори
??? преди 7 години
За Раднево да хукват хилядите. Иначе няма оправия. То пиенето няма да се свърши , първо помислете за бъдещето.