Юнски евтин лукс на плажа – с лифт до шезлонга

Плащаме само 30 лева за аll inclusive на Златни пясъци
25 май 2016 09:00,
17
Юнски евтин лукс на плажа – с лифт до шезлонга
Снимка: Wikimapia

Юнското море ще ни излезе на половин цена спрямо разгара на сезона през юли и август, показва проверка на "Новинар". Сред хитовите промоции е предложение за почивка за 30 лв. на ден на база аll inclusive в кокетен хотел на Северното Черноморие. За сравнение по време на топсезона цената в него скача поне двойно.

Заради изгодните оферти родните курорти и на юг вече са пълни с туристи и от страната, и от чужбина.

"Има много хора в момента, скандинавци, поляци, холандци и др.", обяснява заместник-председателят на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Веселин Налбантов.

Той подчертава, че проблем продължават да бъдат безразборно паркиралите коли в комплекса, както и сергиите с всевъзможни дранкулки по тротоарите. Според него това отблъсква посетителите на курорта. Заради това е внесено предложение в туристическото министерство алеите и тротоарите, които в момента се стопанисват от дружество, да бъдат прехвърлени на община Несебър.

"Идеята е да се прехвърли на общината, както стана с остров Света Анастасия", коментира Налбантов.

В момента туроператорите предлагат и различни ваучери, с които почивката на база аll inclusive излиза колкото нощувка в къща за гости през август.

Пакети и за хотели в южните, и за северните морски курорти, може да намерите за цени между 29 лв. и 60 лв. Освен храна и напитки на корем в офертата влиза още безплатно ползване на външен басейн, чадъри и шезлонги, напитки от бар на плажа.

Много от модерните ни хотели вече имат и лифт от хотела до плажа. Други комплекси също предлагат изгодни оферти с изброените удобства, но недостатък е, че ако искате да ползвате климатика в стаята, трябва да доплатите – 4 лв. на ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
младен преди 7 години
До Нова мода има....Е са като бях на халкидики едни дори и водата си бяха донесли от БГ. Направо не можех да повярвам.
13
0
 
4
 
! Отговори
Нова мода има.... преди 7 години
Проблемът е ,че северна Гърция стана и тя като нашето черноморие-пълно с псевдо мутри от голямото село. Чуя ли Халкидики и си представям бай *** на море.Хърватска,Италия там вече ходят заможните българи. Гърция е за сиромасите от югозапада.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе бай Пешо не 6 лв. на ден а 60 лв. и ако ползваш тоалетна + 4 лв. климатик + 4 лв. баня + 5 лв. кърпа на плажа +10 лв. чадър + 20 лв. лифт +30 лв. Спешна помощ + 400 лв. Не носи пари и документи, че щете оберат.
11
3
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 7 години
Лукс и евтино - две несъвестими неща.Нещо като премиум и немски автомобил.Лъжат будалите с некакви думи и неясни определения.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който и да дойде в комунизомилиционерочалгароджагалския клозет, повече не повтаря. Тук хотилиер с храна ще те отрови,ром ще те окраде, милиционер ще те муфти за пари като просяк, освен ако не снася на бандитите,или пък продава дрога, и осигурява ***. Нацепини батки с татуси, незаконни такси ще ви вземат. На памела зърното ще ядете на плажа. Вкиснат и крадлив обслужващ персонал ще те обслужва. Направо страхотна почивка за мазохисти.
9
1
 
20
 
! Отговори
1234567891011 преди 7 години
4 лв за климатик хахахахахаааааахахахахах. Бизнесът е на ниво както винаги
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
никога повече в бегетотия не познават парите
7
3
 
9
 
! Отговори
МРАВКА преди 7 години
НЕ СЕ ПОДВЕЖДАИТЕ НА ФАЛШИВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА НАШЕТО МОРЕ ,ТО ПРОСТО НЕ СЪЩЕСТВУВА.ХРАНАТА Е ОТ НАИ-ДОЛНО КАЧЕСТВО ИМАИКИ В ПРЕДВИД ЧЕ ВСИЧКИ ХРАНИ СА ВНОС С НАИ-ДОЛНО КАЧЕСТВО.СЛЕД ТОВА ДАИ ПАРИЗА ПАРКИНГ,КУРОРТНА ТАКСА,ЧАДЪР,ШЕЗЛОНГ И ТАКА БЕЗКРАИ.ЗА 10 Г. ПОЧИВАМ В ТУРЦИЯ И НЯМА ДА СТЪПНА НА НАШЕТО МОРЕ.ТУК ВСИЧКО Е НА 6.ЗА 800ЛВ. ЗА 15 НОЩУВКИ С ИСТИНСКИ ОЛ ИНКЛУЗИВ В 4 ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ НА БРЕГА НА КРИСТАЛНОТО МОРЕ.С ТОЛКО ПАРИ ЩЕ СИ ПЛАТЯ ШЕЗЛОНГ,ЧАДЪР И ПАРКИНГ НА НАШЕТО КАФЯВО МОРЕ.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Варна кметът Портних спря лифта защото му шуми т.като минава покрай неговната вила , а познайте дали са спрели нещо до вашия дом най малкото незаконните съзтезания с коли защото ви пречат на спокойствие -НЕ ,тук властта е равна на самоуправство
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До учуденВъв Варна на плажа Кабакум , може ли да сте толкоз невежи ?
4
1
 
10
 
! Отговори
въйй преди 7 години
много ще пропусна тая година , запазил съм си почивка на един туристически кораб по Средиземно море и почвам да се чудя дали да не я откажа и да ида на Кафяво море , все пишете колко неземно било ,че чак свободни места нямало да има.
3
1
 
25
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
30 лева за аll inclusive !??!?! ще има умрели от храна ми се струва
2
3
 
9
 
! Отговори
учуден преди 7 години
лифт??? къде пък е това
1
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека ходят чужденците, ние ще бягаме на по-хубави места където ги няма гнусните мутри.