Почина и второто близначе, паднало от тераса във Варна

Трагедията се разигра в събота сутринта на ул. "Петър Райчев"
25 май 2016 07:14,
20
Почина и второто близначе, паднало от тераса във Варна
Снимка: архив, Булфото

Почина и второто близначе, което падна от осмия етаж от жилищен блок във Варна. Трагедията се разигра в събота сутринта на ул. "Петър Райчев" във варненския квартал "Левски".

Още по темата

Преди фаталния инцидент близнаците Емил и Теодор били оставени за кратко без надзор.

Децата се добрали до отворен прозорец на закритата тераса, като се качили на табуретки и паднали през него.

Едното дете загина на място, а другото бе откарано в болница в много тежко състояние. След операцията на най-тежко засегнатия бял дроб детето е било със стабилизирани основни жизнени показатели, но претърпените травми били многобройни и опасността за живота оставаше.

През нощта срещу вторник състоянието на малкия пациент се влошило и въпреки реанимационните дейности на лекарите детето е починало, съобщи "Монитор".



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Такова нещо може да стане само ако ги оставят нарочно в стая с отворен прозорец и табуретка до него.Или са ги метнали умишлено и разиграват постановки.
13
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Животозастрашаващите инциденти, които може да си самопричини едно дете са: поражение от електричество, падане от височина, отравяне, задушаване (вкл. поглъщане на предмети). Това че случаите са малко на брой ги прави напълно предвидими и предотвратими.Следователно това и престъпно нехайство от страна на родителите. Те трябва да понесат съответното наказание във възможно най-суров вид
12
2
 
10
 
! Отговори
аре къш преди 7 години
До Комсомолец Стига идиотизми, бе! нямало такива случаи при социализма!? Имаше , но не ги оповестяваха. За справка - прочети "Частни случаи" на Калин Донков и тогава се изказвай. Борисов да не е виновен и за твоя идиотизъм!?
11
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съболезнования за близките. Най-голямата мъка е това. Хора ( особенно мъжки профили), не пишете глупости. Който не е гледал малки деца, незнае как нещата стават за секунди. Не сте вие съдници на родителите. Поне бъдете съпричастни с болката и замълчете. Да почиват в мир двете ангелчета.
10
3
 
16
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Да бе! И дъжд не валеше, и комари и нищо друго лошо нямаше тогава, цветни дъги и безкрайно щастие навсякъде, нали? Стига с този комузиъм, просто нещата тогава се криеха и медиите пишеха само това, което им се разрешаваше, а не че не е имало инциденти! Все едно не скриха какво става с Чернобил толкова време....По-голяма глупост не бях чувала, нямало инциденти...Две дечица са починали, а тук пак се намери начин да се заговори за политика?!??!
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почивайте в мир сладки душички :-(
8
2
 
24
 
! Отговори
р34р24 преди 7 години
съболезнования на родителите:(
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ужас
6
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то не случайно някои хора никога не трябва да стават родители...Моите съболезнования, но трябва да си леко *** да оставиш две толкова малки деца сами до отворен прозорец и то на 8 етаж! Обаче няма да съдя родителите, те вече са си получили наказанието за безотговорността си.
5
5
 
10
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Много зле, ама все пак може би смърта е по-добрия вариант пред това да бъде цял живот инвалид.Съболезнования за семейството!
4
45
 
7
 
! Отговори
Комсомолец преди 7 години
ОСТАВКА!Борисов, писна ни от теб!Две дечица си отидоха без време заради теб!Каква е тая държава бе?Не научи ли нещо от Живков!През социализма такива инциденти нямаше!
3
25
 
11
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Убийство.
2
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да оставиш толкова малки деца без надзор при отворен прозорец на толкова висок етаж - това е престъпление!
1
4
 
13
 
! Отговори
читател преди 7 години
Те не се имат за европейци. Простаци има навсякъде. Просто тези които нямат какво да кажат много искат да ги чуят.