Петима в болница след катастрофата край Сливен

Девет души са потърсили спешна помощ след инцидента
26 май 2016 11:00, Красимир Ангелов
0
Петима в болница след катастрофата край Сливен
Снимка: Булфото

Петима пострадали при вчерашната катастрофа край Сливен са приети за лечение в областната болница, съобщи д-р Хрисант Хрисантов - зам.-директор по медицинските дейности в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен.

Още по темата
От тях две жени на 58 и 56 години са настанени са наблюдение в неврохирургия с контузии по главата и рани по тялото. Друга пациентка, на 44 години, е с лицево-челюстна травма.

В реанимация е настанен 60-годишният шофьор на автобуса, който е с открита фрактура на левия крак. Извършена е операция, но предстоят още интервенции, пациентът е контактен и стабилизиран. Шофьорът на товарния автомобил е получил рана на едната ръка и травма на ходилото. Започнала е процедура при приемането му в болницата, но впоследствие той е отказал хоспитализация.

Общият брой на пострадалите от същия инцидент, на които е оказана лекарска помощ в Спешното отделение, е десет души, допълни д-р Хрисантов.

От полицията в Сливен съобщиха, че при инцидента са пострадали 15 души, като седем от тях са били откарани в болницата в Ямбол. Както е известно при катастрофа вчера край сливенското село Камен се сблъскаха челно автобус и ТИР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари