Родни тираджии обиколили света с книжки менте

В СБА са получени десетки сигнали за фалшивите документи
27 май 2016 07:19,
9
Родни тираджии обиколили света с книжки менте
Снимка: Булфото, архив

Наши тираджии обикалят света с фалшиви BG книжки. Това потвърдили пред в. "Монитор" от Съюза на българските автомобилисти. 

Още по темата

Тъй като можем да шофираме с българските си книжки само в страни, подписали Виенската конвенция, а те са 72 на брой, съюзът е оторизиран да издава международен документ, с който можем да караме кола и в останалите държави.

В СБА са получени десетки сигнали за тапии менте, въпреки че от Съюза уверяват, че са възможно най-предпазливи при издаването на международната книжка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 7 В началото на "прехода" и аз кръстосвах в Германия и правех много опити да ми е книжката европейска най вече да не е " менте". И докато му мислеха СЛУШИТЕЛИТЕ - администраторите в България навъртях хиляди километри с едно PKW. Спряха ме един път за проверка, ама за дизела- да ли е от битовия или е от бензиностанция. Полицая го питам - с книжката наред ли е ? Той от начало се сепна, щото не ми я провери. Чуди се гледа и вика не е 100% ама за хора от БУГАРИЯ може, като е за PkW
7
1
 
5
 
! Отговори
Сп??нс до .. преди 7 години
Преди години отидох в тукашния КАТ , за да си сменя българското с испанско свидетелство за управление на МПС и ми казаха , че ако няма проблеми , до 2 седмици ще ми се обадят , след месец отидох да питам и все още чакаха отговор от БГ (показаха ми e'mail-a с датата на изпращане) ,та чаках още месец докато върнат отговора. Предполагам че за да се засекат подобни нарушения ,трябва да им върнат отговор от българска страна и европейците са те отчаяли.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Cлед десетки години кръстосване по европейските пътища интересно как чак сега са ги надушили?
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може ли да се направи да не са книжките менте и от кои зависи?
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България 25г. не може да осигури една нормална стоянка са автобусите на големи градове в Европа. Защо ли? От кого зависи.?
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3 Изречението го започна правилно , но свърши грешно. Защото САЩ не ги назначава. По външната политика и икономика сме все още зависими от МОСКВА. По вътрешната може да си правим каквото си искаме:.един ЦСКА, два ЦСКА,Левски, Витоша, Средец.Медал за Нешка или Мая, Нинова, Гоце..Но да е България нормална държава дори в ЕВРОПА- / ЖЕНЕВСКАТА КОНВЕНЦИЯТА ЗА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА, СТОКИ И УСЛУГИ трябва да се преподпише, - не е променяна още от 1972г/ са необходими още много решения
2
6
 
14
 
! Отговори
АTAKICT преди 7 години
ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ Е МЕНТЕ ТО НЕ Е ИЗБРАНО А Е НАЗНА4ЕНО СЛЕД ПРЕВРАТА 1989 0Т ЕДНА ДРУГА ДЬРЖАВА САЩ
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе то целата държава е менте вие за едни книжки праите въпрос. Дипломите на дупед***тите от знайни и незнайни вузове дали са истински?