С гол в ръката... мъж метна дрехите си пред общината във Враца

Направи грозно зрелище по време на Ботевите дни
29 май 2016 08:27, Петя Славова
24
С гол в ръката... мъж метна дрехите си пред общината във Враца
Снимка: архив, Булфото

Гол мъж направи извънредно зрелище на наистина много зрелищния триизмерен спектакъл "Балканът пее хайдушка песен", който беше пиронът по старта на Ботевите дни във Враца.

Уникалното шоу обаче се забави, тъй като екзалтирана публика не пожела да пусне навреме от сцената рок динозаврите от "Сигнал", които пееха пред общината. По тази причина на фасадата на читалище "Развитие", на която трябваше да се разиграе 3D-мапингът остана около час обагрена с националното знаме и със статичен образ на Войводата.

Още по темата

Това чакане явно е изнервило мъж от публиката, който пробил загражденията, съблякъл си дрехите и започнал да тича гол по импровизираната сцена, съобщава "Монитор".

Малцина обаче видели актьорското превъплащение на човека от публиката, защото заради шоуто на всички заведения наоколо беше заповядано да изгасят осветлението.

Никой също така не е успял да направи качествена снимка, тъй като имаше и забрана за ползване на светкавици. Появи се обаче видеозапис с отвратително качество, на който смътно се вижда как полицаи гонят някакъв мъж. Хора от първия ред обаче твърдят, че голият мъж дори демонстративно размахвал достойнството си.

След него се втурнали четирима полицаи, които охранявали събитието. А изпълнителят на пийп шоуто на няколко пъти успял да им се изплъзне. Така той успял да направи няколко обиколки на сцената преди да успеят да го хванат и да го изведат.

Твърдението на местен сайт, че голият застанал пред кмета Калин Каменов, демонстрирайки неуважение, не може да е вярно, тъй като градоначалникът беше далеч в тълпата. Вчета той отказа да коментира подобни публикации. От щаба му също казаха, че не се занимават с такива глупости.

От полицията пък не пуснаха никаква информация за инциденти и за задържан по време на шоуто.  Говорителят на областната дирекция на МВР Красимир Василев не отговори на позвъняванията по телефона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Врацаботев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Петко Киряков Не,не,не са дрогирани,а са естествено руси К А Л И Н К И
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Три пъти чета едно и също нещо и не мога да го схвана, не защото съм ***, а защото е написано тъпанарски. То бива, бива...ама
15
0
 
10
 
! Отговори
Петко Киряков преди 7 години
С гол в ръката... мъж метна дрехите си пред общината във Враца....по-гламаво заглавие още не бях виждал...абе Вие дрогирани ли сте или какво?
14
0
 
3
 
! Отговори
Въх преди 7 години
Малцина обаче видели актьорското превъплащение" - пише ще "превъплЪщение". Иначе материалчето е супер, вълнуващо и даващо богата информация за осмисляне.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо лошо - мит'ряла сам си го държи, докато баце го държат други!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е бил от българеещите се роми(власи) от Лом те също се правят на християни и добре си играят ролята , като професионалисти
11
5
 
3
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 7 години
Някой атакист ще да е бил.Искал е да покаже на Сидеров какво ще получи ако Сидеров се съюзи с Каракачанов и Балевски.
10
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 7 години
Шоуто не било започнало и човека решил да си направи малко самореклама. Имал какво, показал им го. Сега очаква оферти. :)
9
0
 
9
 
! Отговори
Бай Шиле преди 7 години
Е па знаем го тоя ...Те тоя е само Гацо Бацов експерт по мандръсането !До сега налиташе на женки , ама или е много жулил шльоковица или е разработка на военните ,че е сменил предпочитанията си и е налетял на ...кмето !
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко че няма качествено клипче. Щеше да е интересно да се види,как четири рушветчийстващи клесавеца друсат сланини, след един гол бъз.
7
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нулева толерантност към нарушители и престъпници. Демокрация означава и отговорност, не само безкрайни права. На този доживотно да чисти wc.
6
2
 
48
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Христо Ботев ако знаеше на какво ше заприлича България би обърнал курса на Радецки към Виена.
5
3
 
10
 
! Отговори
прокто лог преди 7 години
Асенчо Генов е бил голият "мъж"!
4
2
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
И какво предстои, да не сме Ванга. че да знаем. Ти като повече просветен вземи напиши вместо да се заяждаш с хората
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стар техен познайник редовно продаващ дрога пред районното как да не го познават.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е нудист и сега ще иска обезщетение за нанасяне
1
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чeтирите полицая няма как да го разпознаят и догонят, неловко ще бъде да арестуват някой свой колега. Все пак ако ако някой го намери да го носи в Карлуково. Материално не забогатяхме. но културно и духовно нацията обедня. Евроатлантизъм, ли една голяма тояга за евроатлантистите.