Юни: В София – дъжд и хлад, на морето – за плаж!

Температурите ще достигнат и надминат 30°-34°
30 май 2016 11:37,
6
Юни: В София – дъжд и хлад, на морето – за плаж!
Снимка: архив Булфото

Времето през юни ще е за море и плаж. В Западната част на страната обаче ще е хладно и ще вали, прогнозира климатологът доц. Георги Рачев.

"Най-високите температури през юни ще достигнат и надминат 30-34 градуса. Между 10 и 23 юни ще има доста високи температури в няколко последователни дни", прогнозира той, цитиран от "Телеграф".

Според специалиста юни няма да изневери на себе си. Типичното време за този период е в София да вали и да е хладно, а времето на морето да е хубаво.

"Чака ни един нормален месец, малко по-влажен и дъждовен в западната половина на страната и по-сух и с много повече слънце на изток. Ще бъде чудесно за море", смята климатологът.

Месецът се очаква да бъде нормален отношение на валежите. Дъждовете ще бъдат типични летни и проливни, а в някои случаи ще са придружени с гръмотевици, каза още доц. Рачев.

За първата половина на юни съвсем естествено и нормално явление са и градушките, уточнява специалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Да, няма новина, където да не се намеси политиката, войната "софиянци-провинциалисти" и всякакви подобни простотии. Честно, не ми го побира главата. Не знам защо са тези настроение едни срещу други, това не е нормално. И аз съм от София, но мъжът ми и повечето ми приятели са от провинцията и това никога не е било тема на разговор между нас или бариера. :) Ама явно сме малко тези, които гледаме човекът какъв е, а не от къде е :). Аман от комплексарщина.....
5
6
 
4
 
! Отговори
мхехехе преди 7 години
Стойте си в софия ***!
4
10
 
7
 
! Отговори
:) преди 7 години
сега е момента някой софиянец да се изреже нещо за провинцията......че сме много зле примерно, защото като гледам много ще ни е зле юни на плажа, в контраст с дъжда в София..........ама заповядайте на гадното, не се притеснявайте, все пак цяла година пестите, за да дойдете:)
3
1
 
8
 
! Отговори
спинозен комар преди 7 години
Хубаво е лятото да бъдеш на море,всичко е наред и купона си тече,никой никъде никъде не може да ме спре,да се чувствам добре.
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради тези дъждове скоро западната част ще изчезне и ще останем само изтока и севера
1
2
 
10
 
! Отговори
мдаааа преди 7 години
я да огледам некое сайтче с хотелчета по южното.... май е време да отскочим за 2-3 дена да го топна...