Работа ли? Не! Сладка дрямка на "Аспаруховия мост"

Строителните работници спят на тротоара, а работата...
30 май 2016 09:14,
29
Работа ли? Не! Сладка дрямка на "Аспаруховия мост"
Снимка: Facebook

Строителните работници, които са заети с ремонта на Аспаруховия мост във Варна, бяха изловени да си дремват на работното място.

Снимката стана хит в мрежата и бързо предизвика масово недоволство от страна на жителите на морската ни столица.

Те са ядосани, че са принудени всекидневно да се борят със затруднения трафик заради ремонта, а в същото време мъжете губят време в сладък сън.

Снимката е придружена с кратък коментар: "Скоро ще стане мостът!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШишиТози дето изпълнява функцията на кмет в момента носи главно вината тези ремонти да не се случат 5-6 години по-рано! Проектите са готови от 2005-2006 година, както и за миналогодишните ремонти. Докато не взеха властта във Варна се бламираше изцяло развитието на града (все пак едни 30% комисионна са си значителни пари). Да не говорим, че спряха още толкова проекти, които отдавна вече трябваше да са готови и за които 2010 година имаше осигурени пари!
26
0
 
3
 
! Отговори
Симо преди 7 години
И за какво ми се изтри коментара?!Може би защото написах, че така се правят "качествените" ремонти в цяла Варна от "Хидрострой" ли?
25
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 7 години
Шефа им е казал, че трябва да го карат по-бавно, за да вземе повечко пари. Всеки е виждал затворена магистрала, по която не се работи и то с дни. Това е системата в Бантустана и ще се промени само, когато мафията бъде махната от Парламента и вкарана по затворите. Дали вярвам, че някога ще се случи? Не ! С толкова *** и жалък народ - НИКОГА!
24
0
 
3
 
! Отговори
RAD преди 7 години
Както обикновено проблемът не е един , а са няколко:1. Избраната фирма печели почти всичко, което е с държавни/общински пари, което води до:2. Изпълнителят е монополист и може да си прави с организацията на работата каквото си иска3. вероятно е наел в пъти по-малко работници от това, което трябва да наеме като освен това сигурно са некомпетентни, защото така излиза по-евтино4. Не се работи на смени, за да се осигури 24 - часа работаНе ми се мисли, ако трябва да се ремонтира целия мост...
23
0
 
5
 
! Отговори
Гласувай пак за ГЕРБ преди 7 години
ГЕРБ неуморно гради магистрали - скъпо, но за сметка на това бавно :) Пържете се по задръстванията, карайте се и се бийте. Като нямате акъл и гласувате за мафиоти - така ви се пада.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако съня е бил по време на обедната им почивка ?Имат право да дремят, къде е проблема?
21
1
 
4
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Не е проблем, че хората почиват - хора сме и всеки има нужда от това да се презареди. Проблема е, че на този обект не се работи - кой каквото иска да говори, по моста не се работи
20
2
 
3
 
! Отговори
Шиши преди 7 години
Стига сте мрънкали, недоволници! Отдавна беше време за ремонт на моста. По цял ден едни и същи хора лаят по форуми и ФБ групи колко било лошо, колко било нетърпимо и т.н. Ами ремонт е - как да е. Ако имаше още един мост нямаше да е така - щеше да има алтернативен маршрут. Ама досега никой не излезе да протестира защо 40 години целият трафик се обслужва от само един и то неремонтиран мост. Сега сте заревали в хор, защото кмета бил от ГЕРБ. Ами поне върши нещо.
19
3
 
9
 
! Отговори
инж. Андреев преди 7 години
Ако са в почивка, не виждам какъв е проблема. Имаше една притча за един дървар, който не си точел брадвата...Това е физически труд под горещото слънце - вие сте под климатика, а те навън. Щом така искат да си починат - нека го направят. Щом си вършат работата правилно и в срок, всичко друго са само апртенки и балалайки
18
2
 
6
 
! Отговори
uf преди 7 години
Само че, дрямката е в обедната им почивка. Сякаш никой не ползва такава, но в офиса на климатиче. Мрънкалници грррррр...
17
1
 
3
 
! Отговори
АМИ преди 7 години
До ВарнаОТИДИ В ЛЮБИМАТА СИ ХАМЕРИКА И ТАКА СИ ПОЛЕГНИ!ХА ХА ХА!ПОСЛЕ ОБЯСНИ НА ШЕФА СИ,ЧЕ ТИ СЕ ПОЛАГА ПРОФСЪЮЗНА ПОЧИВКА.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо снимат работниците, а не вземе някой през 2-3 дни да снима как се развива строежа? Тогава ще стане ясно дали се правят, че работят или си почиват съгласно нормите.
15
1
 
4
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Ами ако някой о.х.л.ю.в не им доставил необходимите материали да работят и е хукнал панически да снабдява, тогава работниците след него ли да тичат? Проучете какъв е случая и тогава се "изходете компетентно" сеирджии...!
14
0
 
5
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Обект за милиони, се "прави" /ремонтира/ от шепа работници, всеки ден е така - почти никой не работи. Няма извън рабатно време, няма удължено раб.време и т.н. Не се работи и бърза - абе яваш яваш, когато стане. Много ще откраднат и от този обект, както стана и със спортна зала. Още няма акт 16 а се провеждат разни състезания и прочие, както и много други държавни обекти. Нямам думи - нямат нахранване тия отгоре, НЯМАТ
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хейтъри злобни! Преди време имаше пак някаква к*ха лейка, която беше снимала няколко човека от Чистота да дремват на една пейка, и заради нея ги бяха уволнили. Дали спи спокойно сега, че е взела хляба на няколко човека от малцинствата, които с честен труд са си вадили хляба?
12
1
 
6
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Недоволните да сезират отговорния за Варна служител свещеник Бардохемиос Акобян както и архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а бе що не положите малко доброволен труд, като толкова давате зор, кво хората не могат да починат както е по КТ.
10
6
 
36
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Някой да е чувал за ПОЧИВКА която се полага?Още повече в тези полеви условия.Баси хейтърите,баси чудото!!!Със сигурност за не навременното завършване на ремонта,няма да са виновни тези от снимката.
9
1
 
19
 
! Отговори
Ха, ха, ха, ха, .... преди 7 години
Само се чудя онзи Портних /ГЕРБавия/ къде се изтяга, положил морна главица от броене на пари ....
8
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може да са в почивка,може да чакат материали или машини....не им завиждайте,защото дремят на слънце. депутатите решават кръстословици,четат вестници чатят си на телефоните или дремят но на сянка. а помните ли преди време като ги бяха снимали в раб. време в пицарии,в ресторанти....