Пак катастрофа на "Тракия": С бус и такси...

Ранен е мъж, но няма опасност за живота му
31 май 2016 13:52,
7
Пак катастрофа на "Тракия": С бус и такси...
Снимка: bTV

Микробус и такси се сблъскаха на магистрала "Тракия" в посока Бургас. Инцидентът е станал на 9-тия километър около 9 ч. сутринта.

До удара се е стигнало след като бусът се блъснал в мантинелата и се е преобърнал. Пострадал е един пътник, който е откаран в болница - без опасност за живота, съобщи bTV.

Още по темата

Причините за сблъсъка се изясняват. Движението в района вече е възстановено.

Това е поредната катастрофа на магистрала "Тракия". Преди няколко часа 28-годишен мъж загинапри жесток инцидент в района на Чирпан.

Катастрофата стана, след като автомобилът на млад мъж се ударил в мантинелата, обърнал се е и се е запалил. Шофьорът е изхвърчал от колата и е загинал на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Кристина преди 7 години
Драги коментатори, "уважаеми" журналистчета,Поредната кретенска и непроверена статия......Катастрофата с буса е предизвикана от пловдивско такси, което е тръгнало да го изпреварва от ДЯСНО (по аварийната лента!!!), където е имало спрял автомобил! Затова таксиджията рязко е свил към буса и го е ударил отзад. Представете си скоростта с която се е движил, за да успее да удари буса така, че да го извади от управление. Да отбележа : буса се е движил с около 90 км!!! Аман от некадърни ***!!!!!!
4
1
 
0
 
! Отговори
ме преди 7 години
Толкова ли е сложно да сложат на всеки 50-100км камери мерещи средната скорост? Съществено ще се намалят джигитите каращи с по 200км/ч. По света пускат периодично хеликоптери да следят за ненормалници, правят хайки, грижат се за безопасността на хората. В България - катаджии се появяват само като свършат парите. Не е нормално да се случват толкова катастрофи на магистрала!
3
2
 
7
 
! Отговори
Старо куче преди 7 години
Едно време ,"бусовете" бяха предимна "ЖУК" ,"НИСА" и "Латвия"...вървяха с не повече от 80...Днес си карам колата с 100-110,а отзад ме натискат по два -три буса и ме "духат" с по над 120... Другото ,което прави впечатление , гледам по пътищата ,едва ли не всяко второ МПС е я БУС, я "Баничарка" с фирмени надписи!Хвърчат като бесни и разнасят дъвки ,бонбонки , какви ли не дреболии ,навъртат по над 300 км/ден ,като знам колко пари струват ,при тези цени на горива ,как си оправят баланса незнам
2
3
 
1
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
Лошо...А Динко нямаше ли го ?
1
2
 
6
 
! Отговори
Загрижен преди 7 години
Точно там и на мен ми се размина "за малко"..."Дивото животно" от Айтос, изскочи от отбивката, без да се огледа, направо в лявото платно, нищо че има лента за престрояване и знаци "ПРОПУСНИ ДВ. СЕ ПО ПЪТЯ С ПРЕДИМСТВО" МПС идващи от магистралата.