Лекари от София пътуват към Бургас, ще спасяват Очите

Яки момчета цял ден даряваха кръв за Димитър Желязков
9 юни 2016 19:44,
210
Лекари от София пътуват към Бургас, ще спасяват Очите

Лекари от София и Стара Загора пътуват към Бургас, за да помогнат за спасяването на простреляния с пет куршума Димитър Желязков-Митьо Очите. Той продължава да се бори за живота си след две тежки операции, съобщава bTV.

Още по темата
Желязков е на апаратно дишане. Според медици, тази нощ ще е критична за него, тъй като опасността за живота му още не е отминала.

Четири от петте куршума в тялото му са извадени. В бургаската болница чакат специалисти от София и Стара Загора да помагат.

Цял ден днес тече кръводарителска акция в кръвния център и яки момчета на опашка даряваха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
0
 
! Отговори
наркосместа преди 7 години
Правилно ли се чу, че кавгата станала заради НаркоСместа? Вярно ли е, че ако мутрафонът прескочи трапа, щели да го прекръстят на "Митьо между очите"? Та следващият път да стане "работата" с един изстрел, и Тиквуня да не разкарва докторите от цяла БГ да спринтират до Бургас за да кърпят подчинения му...
149
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
явно е държавен служител
148
0
 
8
 
! Отговори
поет преди 7 години
До Ще повърна Дааа...За жалост си прав!Днес погребаха един от емблематичните поети на България Евтим Евтимов,автор на текстовите на едни от най популярните български песни.Един чувствитилен поет-лирик!Е беше вмъкнато някъде из новините,дали някой е разбрал???
147
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е медии и граждани да не питат -Защо пак изтеглиха 1,2милиарда лева заем.По-важно е Цеко от Галиче,Митьо Очите,пощата в Хасково,стачката във Франция
146
1
 
19
 
! Отговори
Унизен преди 7 години
За такива мутри всички лекари се вдигат,а за болните дечица КОЙ????Или от тях и даренията за тях само може да се краде.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
145
1
 
2
 
! Отговори
Ot kazana преди 7 години
Ami koi ste napravi reklamacia na bronejiletkata?!
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама ако Бургас ще се аутсорсва към Софето да бяхме изпратили и една катафалка с 2 венеца? Половинчата работа другари, несериозно е това отношение към ВИП пациента. А да ви оратим и паркинг проверяващи от тук, че нещо сами не се справяте като гледам
143
1
 
22
 
! Отговори
az преди 7 години
и цялото лечение кой ще го плаща ? бай *** от данъците си ли ? пък после се чудите , защо хората не искат да плащат данъци
142
0
 
11
 
! Отговори
А що преди 7 години
Не пратят докторята с Еърфорс 28? Нали така правят за приятели и избрани!
141
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
премиерът с име на зеленчук и бъчито ще кажат ли на народа колко от охраната на Митьо Очите не са били ченгета и бивши ченгета- защо се крие това- само един не е бил ченге...
140
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СПРЕТЕ ДА КЛАТИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЧЕ НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ВЗИМА ЗАЕМИ!!!
139
0
 
12
 
! Отговори
Доктор ох боли преди 7 години
Абе оставете си тоя престъпник кръвопиец да си умре. До довечера ще стане - засега АДДЪТ е препълнен
138
0
 
2
 
! Отговори
ДО ЗАЩО-ООО??? преди 7 години
Е как не разбрахте, че всичко това са ПОСТАНОВКИ на всички изгорели театри - народни, военни, артистични, сатирични, зад канала, пред парното и так далее на нашите незаменими медии.Какво значи очите, какво значи едно и също име за наркобарони, иманяри, и всякакви щуротии - всички се казват Димитър Желязков, само им сменят прякорите.
137
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А премиерското приятелче Москов, няма ли и той да литне да анестезира този престъпник.Иначе Митьо Очите е един от символите на Бургас, а Бургас един от символите на ГРОБ.
136
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Главната Мутра е впрегнал цялата държава да спасява една друга своя мутра. Отвратително е.
135
0
 
40
 
! Отговори
Ще повърна преди 7 години
ЗАЩО-ОООО??? Защо дни наред всички новини в България започват с това, какво е състоянието на един наркопласьор и доказан престъпник. И върхът на това, че ЛЕКАРИ от София пътуват за Бургас, за да помагат за спасяването му? Какъв е този човек, бе хора-аааа? КОЙ стои зад гърба му? На мене ми е ясно, ама всички вие внимавайте, когато отидете да гласувате!
134
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо от София?Извикайте най-големите специалисти в света да спасят вашия човек.А иначе колко болни деца се нуждаят от квалифицирана лекарска помощ,знае ли някой?
133
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, има и хубава страна. Няма как да му влеят цялата събрана кръв, така че ще има и за другите хора. Което винаги е добре. Но се чудех кога лекарите в Бургас ще признаят, че не могат да се справят и ще викнат другарчета Очаквах да го докарат в София с хеликоптер, но може би не е достатъчно стабилен. Жалко, че не правят такива чудеса от храброст и за нормалните хора.
132
0
 
18
 
! Отговори
хана преди 7 години
Защо ще ходят и те ли са заставени и от кого?
131
0
 
47
 
! Отговори
гтф преди 7 години
не разбрах - кой плаща..