Митьо Очите отново на операционната маса

Хирурзите ще ревизират засегнатите органи
13 юни 2016 11:00,
47
Митьо Очите отново на операционната маса
Снимка: архив, Bulphoto

Несебърският бос Димитър Желязков - Митьо Очите, е бил вкаран отново в операционната тази сутрин и в момента операцията му продължава, съобщава 24 часа.

Хирурзи са преценили, че могат да направят ревизия на засегнатите му органи, но операцията не касае конкретен орган, уточниха запознати.

Още по темата
Според медиците състоянието на Митьо Очите все още остава критично.

Доста по-добре е простреляният бургазлия Кольо Магарето, който е бил в компанията на Очите по време на престрелката. Той бе ранен в крака и е възможно до няколко дни да бъде изписан от Бургаската болница.

Междувременно в Бургас плъзна слух, че няколко часа след погребението на загиналия бодигард Александър Алексиев, гробът му е бил жестоко поруган.

По-рано Георги Матев, изпълнителен директор на МБАЛ - Бургас, съобщи, че лечението на Желязков излиза между 2000 и 3000 лв. на ден. Всъщност толкова излизало един ден на който и да е пациент в реанимацията. "Сумата е различна в зависимост от състоянието на болния и вида на медикаментите, които са необходими за лечението му", поясни той.

Сред по-скъпите били медикаментите за съсирване на кръвта и лекарствата за поддържане на белодробните функции. Точно такива се използвали в момента за лечението на Димитър Желязков - Митьо Очите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
завиждат му преди 7 години
Тоя Кокорчо цял живот е от маса на маса.Сега е на операционна маса и пак сума народ му завижда( много харчи)
38
0
 
5
 
! Отговори
до 39 преди 7 години
Вчера писаха,че са му платили вече здравните осигуровки, но върху минималната заплата( от една от фирмите си), защото не е декларирал доходите си.
37
0
 
2
 
! Отговори
до 40 преди 7 години
Какво са "оперирали" на баба ти във Втора градска София.Там никога не е имало и сега също няма хирургично отделение.Само питам.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-после малко светлина по отношение на здравето на Кокорчо.
35
0
 
8
 
! Отговори
Dr. Х преди 7 години
Да дойда да го оперирам от Щатите ако искат , напълно безплатно и разходите са за моя сметка. Мога и да остана докато не се възстанови напълно. Жалко за тази държава !
34
0
 
11
 
! Отговори
Един нещастник в БГ преди 7 години
До Анонимен 26същото се случи и с баба ми във Втора градска в София. Нея не я пращаха да ходи на...Марс, но отлагаха операцията всеки ден, докато разберем, че трябва да платим
33
0
 
10
 
! Отговори
летящата вещица преди 7 години
тоя дали има здравни осигуровки?грижа ми е, че ако няма, няма да може да си плати горкия:(
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най- добре да му направят една мозъчна операция, като му изтрият всичко вътре.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не си измислям глупости,а повтарям какво ми каза ортопеда,който заши раната.Така че,ако не си лекар,предлагам да вземеш да се скриеш някъде.
30
0
 
1
 
! Отговори
до 33 преди 7 години
Научи какво е артерия преди да си измисляш глупости.
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо му няма на Митака! Ся като му присадят един пикочен мехур от анадолска камила и дебело черво от стар орангутан,като нов ще стане!
28
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз искам да попитам др Матев защо вчера,като дойдох в спешното с детето ми на 1г и 8 месеца с порязана ръка,а впоследствие се оказа че е с прерязана артерия и сухожилия,ми се каза,че НЯМА ЛЕКАРИ в спешното,няма кой да ми погледне детето,да му види раната и да го залепи/зашие?Направо не ми се говори колко е нелепо-къде са ви лекарите?Значи за детето ми няма,а за Митьо от цялата страна се стичат?Точно така ми казаха-няма лекари,госпожо,няма, и ме пратиха в девата.
27
2
 
17
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Тая мутра дали е здравно осигурена? Време е господ да си я прибира.
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя още ли е жив?
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тоя Митьо не може ли да го разпродадете на части, та ще му правите основен ремонт? Да става донор и това е! Някой незрящ човечец ще стане като орел ако вземе тез ОЧИ големи....
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
съм го в очите и още повече тъпите медии дето ни занимават с него
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Георги - Стига сте ни занимавали с този...ми като проговори ще се опитат да хванат за гушата другия. Наистина, банално стана, ама май много се тревожат и са изнервени.
22
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В бургаската болница преди около 7,8 години баща ми влезе с жлъчна криза. Трябваше веднага да го оперират, подготвиха го, но после операцията се отлагаше всеки ден. Лекарят започно да говори на баща ми, че трябва да отиде в София на операция. Той много се притесни. После от други болни разбрахме, че те излизат с този номер, за да им се плати. Веднага дадохме 200 лева и на другия ден беше опериран. Няма дя спомена името на лекаря. А пък за този *** вижте как се грижат и за какви пари става дума
21
0
 
12
 
! Отговори
От паркинга преди 7 години
А вие да видите тоя дето ще го замества....
20
0
 
14
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Стига сте ни занимавали с този "национален герой" г-н Очите. Пишете ако искате за състоянието му по часове, че ако искате и кой и какви манипулации му се правят. п.с. Обърнете внимание на някой значим човек.