Глутница кучета нахапа хора в "Златни пясъци"

8 псета окървавили немски турист, нападнали и жена
22 юни 2016 18:22,
43
 Глутница кучета нахапа хора в "Златни пясъци"
Снимка: архив Булфото

Глутница кучета е нападнала двама души в центъра на курорта "Златни пясъци". С ухапвания са немски турист и работеща в комплекса жена.

Потърпевшата е Красимира Александрова. Когато се прибирала от работа на в понеделник в  района на хотел "Адмирал" срещу нея изскочили осем кучета.

"Както си вървя спокойно и без да чуя лай или ръмжене, усетих ухапване до коляното на левия ми крак. Появиха се и други кучета. Почнаха да ме лаят и хапят, след което ме събориха. Свих се и взех да чакам, защото не знаех какво да направя. За лош късмет никой не мина по алеята", разказа жената пред "Дарик".

Тя решила, че ще е най-добре да тича към близкия хотел, защото не виждала друго спасение. "Знаех, че кучетата вероятно ще тръгнат след мен, но исках да съм по-близо до хора", обясни потърпевшата.

Красимира успяла да се измъкне от глутницата и да стигне до близкия хотел. Няколко минути по-късно вътре връхлетял и 29-годишен германец.

"Момчето беше цялото в кръв. Него също са го съборили и са го хапали. Той е успял да преброи пет кучета, а аз осем", обясни още жената.

Красимира има ухапвания по двата крака. Ако не е била с дънки, е щяла да има повече следи от кучешки зъби. Жената още е в шок от преживяното в нощта на 20 юни. Тя работи от дълги години в курорта и досега не е чувала за подобен инцидент.

"Виждала съм бездомни кучета на "Златни пясъци", които си ги познаваме и не са лоши – малко да ги заплашиш и те бягат. Тези обаче бяха абсолютно еднакви – черни, големи и охранени", допълни Александрова. Тя си е извадила медицинско свидетелство за причинена лека телесна повреда и обмисля да потърси правата си в съда.

Случаят вече се проверява от местните власти, каза шефът на приюта за безстопанствени кучета във варненското село Каменар Нели Георгиева.

"Вече сме извършили три проверки, но за съжаление те още не са дали желания резултат. Не се води статистика колко безстопанствени кучета има на "Златни пясъци". Лошото е, че от прилежащите селищни образувания редовно се пускат животни, които увеличават популацията", каза Георгиева.

През последния месец в курорта са заловени 15 кучета. Те се намират в приюта в Каменар и чакат осиновители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 7 години
Европейска държава за пример сме ...
30
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те в София излапаха цял Професор при това от Бостън Юнивърсити, но наглата *** от Самоков продължава да стои на поста си и да краде и с г.за си.
29
0
 
6
 
! Отговори
апокалипсо преди 7 години
Крокодилите по монокини никой не ги хапе ,всичко бяга в ужас.Скоро ще заприиждат и всичко ще е ток.
28
0
 
12
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Ако и се случеше това в Америка, щеше да си брои милионките, ама в Блгрстан зависливите съдии такива пари не присъждат...
27
1
 
7
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Това са кучетата на Митьо Очите.
26
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много й убуу на слънчака вее. Кучета ви хапят, очи се гърмят, милиционери продават дрога, следователя Иванов вдигна кръвното, банкянския пуяк ви разправя за битови инциденти, висши рушветчии пият и ядат с мафията. Има ли още свободни места
25
2
 
20
 
! Отговори
Мите преди 7 години
Ха ха ха Слънчака и черноморието започна все повече да прилича на играта S.T.A.L.K.E.R.
24
2
 
3
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Ajde ...... sega i kucinja na plaza ..... ami ako e taka site turisti da si kupat po eden STAP - neka potrosat nekoj evro i neka go drzat stapot vo raka .. ahahahahhahaaaaa
23
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е хубаво да нападат немски туристи. Трябва да ги обучат да хапят само руснаци.
22
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ангелкова сияе: има нови атракции по плажовете.
21
0
 
38
 
! Отговори
:) преди 7 години
След стрелбите в Слънчев бряг, това направо ще привлече милиони нови туристи ! Браво на правителството!
20
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виновни са орешарски, комунистите, Русия с нейните хибридни войни и задкулисни сили които искат да дестабилизират правителството.
19
1
 
29
 
! Отговори
Спор за паркомясто преди 7 години
Време е Боколенд да бъде затворен !
18
0
 
18
 
! Отговори
м.очите преди 7 години
добре че не са я застреляли за хавлие-място.
17
0
 
9
 
! Отговори
2+2 преди 7 години
САБОТАЖ!
16
1
 
15
 
! Отговори
помак преди 7 години
"SURVIVOR"-България
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БХК сега ще изригне че хората са били лоши и затова са ги нападнали
14
6
 
30
 
! Отговори
Чочо преди 7 години
Добре че се махнах от тази СКОТСКА ТЕРИТОРИЯ, където можеш да намериш смъртта си още като прекрачиш прага на дома си. Поздрави от Австрия.
13
1
 
24
 
! Отговори
От пресцентъра преди 7 години
Пазели са паркинга пред заведението . Всичко е наред
12
3
 
26
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Още страхотна реклама за България като туристическа дестинация!Явно Слънчака ще е Центърът на светоният Екстремент Туризъм!Я ще участваш в престелка, я няма да спиш от чалга цяла нощ, я ще участваш в епизод от филма "Глутница кучета"!Супер - сега беше моментът да се възползваме от проблемите на съседните държави, но явно не ни се иска - правим всичко възможно да не!И ако някой каже, че тези събития не са били предизвикани нарочно ще му възразя, че в нормалните държави не щукат глутници без