Седем арестувани в Русе за побой над мъж

Нападателите обирали плодове в двора му
34
Седем арестувани в Русе за побой над мъж
Снимка: архив, БулФото

Седем души са задържани до 24 часа, заподозрени за нападение и побой над млад мъж, живеещ в краен квартал на Русе. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за пострадалия от побой 28-годишен мъж е подаден на 20 юни.

Той обяснил на униформените, че през нощта забелязал в двора на къщата си група мъже, които обирали плодовете на едно от овощните му дръвчета. Бил нападнат, след като им направил забележка.

Задържаните са на възраст между 18 и 34 години. Случаят е докладван на Районната прокуратура в Русе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: РусеЗадържани за побой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
само неа се плашите преди 7 години
"Вие не ни трябвате повече от 4 милиона". - посланникът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец-1997 год"Винаги, когато се връщам тук, виждам, че страната е във все по-добра форма" Ейвис Боулън 2003 год"Няма нищо страшно България да бъде 6 даже и 5 милиона души" - отговор на Асен Агов депутат в 41 НС от "Синята коалиция"-ДСБ на въпрос относно демографският проблем на България на водещата Силвия Стефанова по радио К-2
19
0
 
2
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Не знам точно какво е написано в законите ,но те не трябва да противоречат на Конституцията!Естествено, у нас всичко е обърнато с краката нагоре и дава възможност на богати и бандити да избягват наказание. А Господ да му е на помощ на стопанина, опитал се да защити имота си !! Вече не един човек лежи в затвора за това. Понеже сме държава с трета " независима" власт ,станала за посмешище на цяла Европа!!В Страсбург им додея да се занимават с нашенското кривосъдие !!!!!
18
0
 
17
 
! Отговори
БХК преди 7 години
БХК защо спи ,веднага да започне антибългарската си кампания.
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В САЩ при такива случаи се обаждаш на 911, а не да правиш "забележка", на група римляни, дето могат и да те убият с нещо.Ей, никога няма да се оправим.Къде ти е акъла сам човек да се караш с група ***.нгали?Но в САЩ си имат 911, което реагира, а на 112 тук никой не отреагирва при махленска свада, пиянски побой и от рода....на принципа са- те са пияни диваци, сами да се оправят. Това е истината.Казвам й: Бият ме, пратете полиция на адрес...и оная ми затвори от 112.И след това сме имали държ
16
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 6В САЩ можеш да стреляш по някой който те е нападнал у дома ти, а не ако ти е влязал в двора/къщата. Такъв е закона. И в САЩ човека дето е стрелял по тия ще го съдят, защото няма доказателстваче са го нападнали. Ъндърстейнд ми?И преди да ми начаткате минусите се запознайте със закона в САЩ при ътакива случаи.
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Потърпевш - "Тия *** в парламента трябва да гласуват закон за защита на дома и имота"не им отърва. очакват да се върне комунизЪмът. при него собственикът, частник е "народен враг".
14
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
баси интеграцията....
13
0
 
63
 
! Отговори
Потърпевш преди 7 години
Тия *** в парламента трябва да гласуват закон за защита на дома и имота си, а не да се дърлят само с глупости
12
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е да се разреши употребата на оръжие когато защитаваш собствеността си. Е ще има някой и друг отстрелян влязъл не по собствена воля но като цяло ефекта ще е положителен. Само че това никога няма да стане защото тези в народното събрание са наясно че оръжието може да се използва и за друго-за по голяма убедителност при някой протест
11
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РОМИ(добре де) са и случаят е вече "стар". а защо трябва да се стига до медиите , за да бъдат арестувани е друг въпрос :/ , даваха го по вовините човека. първия ден само са ги привикали и песнали, макар човека да ги е посочил на полицията.
10
0
 
47
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Интеграция без спазване на законите еднакво от всички не може да се случи.Не може българите да се чувстват като чу жденци в собствената си страна и никой нищо да не прави.Само справа и без задължения не може.
9
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еръпшените не спят,те постянно преслушват отруденят българин
8
1
 
42
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Заравяй ги някъде и това е ....не трябва в такива случаи да се звъни на 112 ....по скоро на приятели с бухалки и ченгели !
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7Te русенските полицаи също от Румен Бубиянов си купуват нафта, за това му позволяват изстъпления в стил Ценко Чоков! Бивш колега им е това *** Румен, уволнен поради психически проблеми, за това не го закачат, въпреки че непрекъснато прави золуми.
6
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в собствената си страна не можем да работим и живеем...в собствените си домове не можем да спим спокойно...защо никой не ни казва направо,да се изнасяме,да не пречим?
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Особено с кварталните контрабандисти на цигари и гориво, какъвто е Румен Бубиянов.
4
0
 
58
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Едно хубаво нещо има в САЩ и баш него не сме го копирали: ако ти влезе някой неканен в двора го стреляш с каквото и както си искаш.
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и в нашия вход има един poм oт руски произход, дето от известно време заплашва с убийства, хвърля пирати из входа, вдига скандали, понеже не му даваме да вдига шум след 12 като се напие, разбирш'ли. Пак в Русе. Откача яко, заплашва с убийства, налита на бой, реже маркучи на спирачки, ама полицията нищо не прави, разбирш'ли, щото нямала доказателства, щото още никой не е убил лудия. От полицията файда никаква.
2
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не се казва от кой етнос са, то целия град разбра, и при какви обстоятелства - че им е поволил да берат и ядат, но не и да вдигат шум в двора му след определен час.
1
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо в затвора да го вкарват. Как така ще им прави забележка. То за етноса няма съмнение