Слънчев и горещ петък, морската вода – бижу

Максималните температури ще са между 30° и 35°
6
Слънчев и горещ петък, морската вода – бижу
Снимка: архив, БулФото

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще преобладава слънчево време.

По-значителни увеличения на облачността ще има над Северна България и планините, където на отделни места краткотрайно ще превали.

Ще продължи да духа слаб, в Източна България до умерен североизточен вятър. Съществена промяна на температурите не се очаква и максималните ще бъдат между 30° и 35°, според прогнозата за времето на НИМХ-БАН.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 28°-31°. Температурата на морската вода е 20°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще има по-значителни увеличения на облачността и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа силен до бурен източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 24°, на 2000 метра – около 17°.

И през почивните дни времето ще е предимно слънчево. Вятърът ще е слаб, по морския бряг до умерен от североизток. Около и след обяд ще се развива купеста облачност, само на отделни места е възможно да превали за кратко. Максималните температури в събота ще са между 30° и 35°, а в неделя - с градус-два по-високи.

В понеделник над източните райони ще се задържи предимно слънчево, около и след обяд - горещо.

Над Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, на много места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, дневните температури ще се понижат слабо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отиваме на плаж и си плащаме за чадър. Постиламе хавлията и замирисва на кинeф. Няколко прясно изaкани лайнушини и само поръсени с пясък за камуфлаж ни отвратиха. Хавлиите - в лъйна, настъпвахме ги тия лъйна. Освен това имаше сума ти леко заровени фасове, кори от дини и т. Н. Ужас. Това става в България!!!
3
1
 
8
 
! Отговори
2 преди 7 години
Ами явно хотелиерчетата от Лозенец не са си платили за нови публикацийки.
2
2
 
12
 
! Отговори
Men преди 7 години
Я кажете колко е чиста водата на Лайнозенец, че тая седмица не сте писали.
1
6
 
15
 
! Отговори
:) преди 7 години
Бях на Златните вчера (по работа). Водата е леко ***, но затова пък доста студена. Изборът на нормалният човек е Гърция. Това е истината. Черно море го оставете на чалгари и мутри. На тях дори им харесва да се въргалят в ***.