15 арестувани след сблъсъци с "Вълците на Путин"

Самите рокери не са участвали в сбиването в Бургас
30 юни 2016 13:22,
250
15 арестувани след сблъсъци с "Вълците на Путин"
Снимка: Reuters, архив

Около 15 души са отведени тази сутрин в Пето РПУ-Бургас след сблъсъци заради рокерите на Путин.

Инцидентът е станал в района на бензиностанция в края на града в посока София. Там са били събрани две групи хора - едните, желаещи да приветстват руските рокери, известни, като "Вълците на Путин", а другите - да ги саботират.

Възникнало е пререкание, което е прераснало в сбиване. Полицията е отвела участниците в инцидента, за да изясни случилото се.

От полицията обясняват, че самите рокери, които предварително са обявили маршрута си и целта на посещението в Бургас, не са участвали в сбиването.

Все още не е уточнено дали сред задържаните има украинци. От полицията казаха, че няма и пострадали.

Припомняме ви, че мотористите от клуба, известен като "Вълците на Путин", пристигнаха сутринта в Бургас. Градът е част от обиколката им в страната ни. Походът на мотористите е започнал малко по-рано този месец и ще премине през няколко държави.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
6
 
3
 
! Отговори
Черния ястреб преди 7 години
Руските рокери, националисти с американски мотоциклети :))))))))Ахахахахахахахахаха...и портрета на Путин :))))))))Ахахахаххахахахахаха
169
1
 
3
 
! Отговори
НФБ преди 7 години
До Един българинТо и обама е за полигамията и за гейовете ...
168
0
 
6
 
! Отговори
до 218 преди 7 години
До ник 218В Хисаря са във санаториума на МО, Ненчев ги е уредил
167
0
 
1
 
! Отговори
BB преди 7 години
До Анонименмоли се да на стане,защото заминаваш пак в завода да работиш за 3 лв и да не можеш да развиеш способностите си подлого !
166
2
 
13
 
! Отговори
ник преди 7 години
Някой ако знае да каже къде в България се лекуват украйнските нацистки бандерлюги та да усетят народната любов
165
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 210"РУСИЯ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ЕВРОПА ЗА 10 минути !"Русия може да превземе единствено *** картуни като твоята за 10 минети, а ако налети на Европа ще яде бой до поcиpане.
164
29
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Засрамете се бре!!!Срам за нас като народ и държава!!!Цяла Европа преминаха без никакви ексцесии!!Само ТУК си показахме рогата!!Голям страх от 20,ай нека са 50 души руски рокери!!Нямаше ли къде толкова да си приложите доларите от грандовете,ами точно така и по този начин-с провокация!!Хубаво да лъснем като въшка на чело в цяла Европа като най-яростния проамерикански пинчер на Европа!!То бива,бива,ама чак толкова гламав и побъркан народ.......Или лудостта ви е дълбоко подплатена и платена,а??
163
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С хляб и сол ще посрещаме тези руснаци които са дошли на Слънчев бряг да починат , да се веселят а тези вълци ли са чакали ли за какво идват?Ако е за да ни палят чергата тая няма да стане.
162
12
 
20
 
! Отговори
Голата истина преди 7 години
"Вълците на Путин" съществуват само във вашите глави.Ако ще се правите на медия хайде малко по така.Тез рокери ,пък били и те омразни, си имат име- Нощни вълци. Ако в статия за роми пишете само термина ***,колко ще ви трае СЕМ.И заглавието ви е тотално подвеждащо.15 арестувани след сблъсъци с Путинските въци а още в първите редове пишете истината че руснаци въобще не е имало там а само украинци,2-3 грантаджии които са се били с българи от Варна- некакви си атакисти или тем подобни.
161
16
 
12
 
! Отговори
Колев преди 7 години
А колкото до така наречените "воински съюзи" ли беше няма значение...подобни "съюзи" трябва да бъдат смазвани и унищожавани от службите още в зародиш,и то най-безкомпромисно и жестоко. Даде ли им се малко свобода на тая сг.ан само въпрос на време е да се изродят в терористична банда.
160
28
 
16
 
! Отговори
Колев преди 7 години
Вълци ли??? Глупости---пияната *** на Русия. А най-вероятно това е руския гей-парад дискретно маскирани като мотористчета. Нямат място в България. Да си правят там гей-парадите ,а не из цяла Европа.
159
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУСИЯ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ЕВРОПА ЗА 10 минути !
158
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради шествието но не и с рокерите .Имало е 10 меки китки и дошли някви ворни и им забили ритниците и тва е .Воените са за РУСИЯ само някви женки и смешници са против Русия .Англия,Франция,Германия ,Полша са за подобряване на отношенията с РУСИЯ .Обаче АМЕРИКА НЕ ДАВА това да стане заради опасноста от долара да падне когатоешропа е силна !!!
157
4
 
25
 
! Отговори
СОКОЛИТЕ на бай Ганя преди 7 години
Ако рокерите бяха американциии щахтиии да им свиритиииии ...Големии хамириканци станахтииии ...
156
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък ще се пукна от смях ако някой посмее да направи нещо на шествието .Освен това Путин ще пусне малко ракети с радиация да си въстановите историята преди да виистечат мозъците по асфалта на бойко .Герб са времена партия като асфалта им по магистралите за 3 години се разпробиват .
155
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
българи срещу българи заради шепа руски лентяи ... браво !
154
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Самоя МогучаяПий повече лекарства и по-малко водка.
153
8
 
12
 
! Отговори
О ШИПКА преди 7 години
Кат Русия няма друга тъй велика на света !Тя е нашата опора ,тя е нашта висота !
152
4
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Т.е. самите "Вълци на Путин" не са участвали, въпреки обратния смисъл на заглавието. Много е жалко каква българска *** се е нароила, да се бие заради руските ***.
151
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо в нито една европейска страна не обичат руската ***?Много интересно. Толкова мили хора, че само като ти заговорят и получаваш дефекация. Пък и политиката им една "човеколюбива". Даже не крият името на човека.