Тийнейджъри превърнаха детска площадка в пивница

Кюстендилски деца пият и пушат до сутринта
1 юли 2016 08:43,
22
Тийнейджъри превърнаха детска площадка в пивница
Снимка: Монитор

Младежи превърнаха в пивница детската площадка, намиращи се в двора на ЕГ "Д-р Петър Берон" и Гимназия "Неофит Рилски" в Кюстендил.

Нелепата гледка е ужасяваща, тъй като в един от кътовете за деца са подредени множество бутилки с алкохол, пише "Монитор". Не липсват цигари и други екстри, с които се забавляват през нощта младежите от кюстендилския квартал "Запад".

"Този път нахалството им стигна до краен предел. Пиха до сутринта и то деца на 14-15-годишна възраст. Изпочупиха всичко. Най-малките какво да правят. Отидем там и те виждат как по-големи каки и батковци се наливат на воля. Не само че пият, но и взимат наркотици", коментира млада майка, живееща в непосредствена близост до площадката.

Всички съоръжения там са изградени от кметската администрация. Многократно са подавани сигнали до полиция и общинска охрана. След като служителите си тръгнат обаче нещата отново придобиват същия вид.

"Младежите се връщат, пият крещят и чупят. Всички сме безсилни", коментират още хора от квартала. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боя им е малко, едно време как биеха, ех спомени.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Социални няма ли - да ги отнемат от родителите им те като не могат да се справят с дечицата си. Или социалните са само парлама и от време на време да създават проблеми на някой беззащитен?!
17
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе вие не сте уред! Ходете в някоя мюсюлманска държава, като ви пречи че хората пият алкохол!!!
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЯМА ЗАКОНИ!А АКО ИМА,КОЙ ДА ГИ ПРИЛАГА?ПОЛИЦИЯТА СИ СПИ НОЩЕМ,ЩОТО ЯВНО 20 ЗАПЛАТИ СА ИМ МАЛКО!
15
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 7 години
В нормалните страни е забранено къркането на алкохол на публично място камо ли детски площадки и паркове и градинки. В България минете пред Народния театър да видите тинейджърите как надигат найлоновите бутилки - грозна гледка. същото го правят родителите им пред блока вечер.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И наркотици взимат??? Не думай!!!Винаги е било така лятото и така и ще бъде! Във всяка държава в парковете се пие бира, даже и грилват. Само ние тук сме злето и искаме паркове са за децата, другите да си седят на мола!!!
13
1
 
7
 
! Отговори
Men преди 7 години
И какво пречи 5ма чички с ръце като мекици да отидат да ошамарят малките пияндета? Боя изгражда, със сигурност като изядат шамарите повече няма да стъпят там, а при добро желание от страна на чичовците младежите могат да получат изведнъж много силно желание да ремонтират площадката.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Boi eeee.......... i srabskamuzika mue re6enieto na problema tiq mladi maiko nqmat li mladi maje da otidat na taq decka plo6tarka da si poigraqt malko s tiq kelemeta
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българското общество е под точката на замръзване.
10
0
 
11
 
! Отговори
Незабравка преди 7 години
А къде е полицията? Не да идат, да направят забележка и да се махнат. Ако се налага ще има дежурни цяла нощ. И така всеки ден. Докато спрат да се събират. Могат също така да ги приберат в полицията /нали са малолетни/ и родителите да си ги вземат от там.
9
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Браво на децата, че навреме усъвършенстват алкохолната си подготовка. България има нужда от пианисти професионалисти ученици и последователи на легендите Г. Димитров, Св. Лучников, Ал. Сталийски и Д. Луджев с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи с чашката.
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родителите на тези юнаци ще се сетят, че имат деца едва когато някой ги ошамари. После ще ревнат: гледай какво кротко дете имам, а някой го наби в 2 вечерта.
7
0
 
24
 
! Отговори
no name преди 7 години
Има лесно решение - събират се мъжагите от квартала (маскирани, за да няма после отмъщение) хвърлят един бой на тия "деца", разрушават подобието на беседка, в което се събират и така. Тия *** са мързеливи и сами няма да си построят нов катун, като няма къде да се събират ще се разпръснат. Ако упорстват се повтаря акцията с боя още няколко пъти и готово. Не може банда *** да тормози цял квартал и никой нищо да не може да направи.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А в главния парк на София борисовата градина какво е? Навсякъде лежат с пластмасови шишета и се наливат. Не знам такава държава в Европа да може да пиеш по улици градинки и детски площадки.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туй на снимката катун ли е?
4
1
 
18
 
! Отговори
пият преди 7 години
Така е и във моя град.Така е май във цяла България и то от мноооого години.
3
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Те вече са изтървани тези деца. Липсата на качествен родителски конторл до това води. Няма ги вече ония възпитатели от Бойчиновци дето от кел.еш.ите хора правеха... и все по-зле ще става, за съжаление.
2
0
 
26
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Това е във всеки град, във всеки квартал.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деца ,дЕца,колко да са деца ?!?))