Намерен между етажите... Кой го изостави?

Полицията във Варна издирва родителите на 7-месечно момченце
Обновена: 22 юли 2016 14:07 | 22 юли 2016 14:00,
132
Намерен между етажите... Кой го изостави?
Снимка: МВР

Историята на няколкомесечно бебе, изоставено между етажите в жилищен блок във Варна, е на път да развълнува България. 

Момченцето е открито преди няколко седмици, но днес полицията в крайморския град публикува снимките му в опит да издири родителите му.

Бебето е на около 7 месеца. То е било изоставено на 24 юни на междуетажна площадка в жилищен блок в района на автогарата във Варна.

Детето е с бяла кожа, сиво-сини очи и кръгло лице. Когато е било изоставено, е било високо 70 сантиметра и е тежало 7,6 килограма. Детето е било в добро здравословно състояние, облечено в сива тениска и дълги сиви панталони.

По данни на полицията, жената, оставила момченцето на междуетажната площадка, е пълна, на около 20-25 години, с бяло лице и кестенява права коса. До момента издирването й в област Варна не е дало резултат.

Хората, които имат информация за жената или за близки на момченцето, могат да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Снимките на бебето са публикувани със съгласието и съдействието на Дирекцията за социално подпомагане – Варна.
 

Намерен между етажите... Кой го изостави?
Снимка: МВР

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: Варнаизоставено бебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
4
 
! Отговори
Горгона преди 7 години
До Али Баба и ГЕРБКакво общо има ГЕРБ с тази случка.Ей ,голям *** си.
79
0
 
5
 
! Отговори
Я преди 7 години
Най-вероятно е детето да е откраднато от майката, а не захвърлено от нея
78
0
 
11
 
! Отговори
НАЙДЕНОВ преди 7 години
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, НАИСТИНА, ЧЕ ТАКОВА СЪКРОВИЩЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНО КАТО ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА МАЙКА ЛИ Е?
77
0
 
24
 
! Отговори
един баща преди 7 години
Бог да те пази, бръмбарче!
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Uroda, koito e izostavil tova dete shte ima dalgo da se obiasniava pred Tvoreca. Boje, kakvi jeni nastanaha!!!!!! kak e vazmojno tova izobshto????
75
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност детето може да го е изоставила някоя туристка. Рускиня например. Защото имаше и преди такива случаи.
74
19
 
11
 
! Отговори
Али Баба и ГЕРБ преди 7 години
Винаги когато ГЕРБ са на власт има изоставени !Хората тръгват по чужбината и си изоставят родителите,децата и приятелите .Обаче като чуят бългаска музика в чужбина се спукват да реват - носталгия ли е илимазохизъм не знам ?
73
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЛКОВА Е ПРЕКРАСНО ТОВА ДЕТЕНЦЕ ! АКО МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА КАЖЕ С ТЕЗИ ШИРОКО ОТВОРЕНИ , ГОЛЕМИ И КРАСИВИ ОЧИ , ПОКАЗВА УЧУДВАНЕ , ИЗНЕНАДА , НЕДОРАЗУМЕНИЕ ОТ ПРОМЕНИТЕ , НОВИТЕ , НЕПОЗНАТИ ХОРА ...КАТО ЧЕ ЛИ ЩЕ ПРОГОВОРИ ВСЕКИ МОМЕНТ МИЛОТО , НО КАК КАТО Е ТОЛКОВА МАЛКО САМО 7 МЕСЕЦА , ТВЪРДЕ КРАТКО ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИ , А И ДА РАЗБЕРЕ КАКВО СТАВА НА ТОЗИ СВЯТ , НА КОЙТО СА ГО "ДОВЕЛИ" БЕЗ ДА ГО ПИТАТ И... ДА ГО"ЗАРЕЖАТ", ЗА БОГА ! БОГ ДА Е С ТЕБ МАЛКО ПРИЯТЕЛЧЕ !
72
5
 
38
 
! Отговори
Българско Семейство преди 7 години
Няма значение дали малкото човече е с руса или черна коса. Най-важното че е БЪЛГАРЧЕ и ми се доплака.... Ромски традиции не ме и интересуват, за да тъжа за емоционално нестабилни хора, чиято мисия е да тежът на Земята! Аз съм млада българка и мисията ми е да имам поне 5 дечица, които да възпитам на чест и родолюбие. С удоволствие аз и съпругът ми бихме осиновили дете, но процедурите са тежки - на по 25 години сме, брак от 3 години, висок стандарт на живот, можем да осигурим всичко, но бариерите
71
5
 
16
 
! Отговори
Една майка преди 7 години
Защо в тази държава няма аборти по здравна каса...... това поне ще отърве много дечица да бъдат изоставени и нещастни....
70
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КОМАНДОСАко наистина е така - значи още си нормален човек, запазил си усещането за доброто в себе си. Поздравления за което!Лека нощ на всички добри хора / на нетолкова добрите - също!/! И най-вече на бебо, който днес / без да го съзнава!/ ни окрили толкова благородно:)
69
0
 
21
 
! Отговори
... преди 7 години
Какъв стрес е това за милото дете...
68
0
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
До Анонименза съжаление сме в БГ
67
7
 
20
 
! Отговори
край преди 7 години
Когато си бял и рус симпатяга със сини очи - света е твой. Всеки го иска тоз образ сладък. Да му мислят родените с друга кожа.
66
1
 
30
 
! Отговори
КОМАНДОС преди 7 години
Бил съм вспецчастите, сражавал със се с талибаните, ама тази снимка ме демотивира, изкарва ме извън кондиция. Реве ми се. Фарфалакът наистина е страхотен, бива ли такова нещо...? Срам ме е, а незнам защо. Ще удавя мъката в алкохол!
65
2
 
31
 
! Отговори
ехеее преди 7 години
Много яко хлапе ! Със сигурност ще си намери щастливо семейство !
64
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати, голям мъж съм, а ми се доплака.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае и след 30 видиш ли се появят братя и сестри. Един отишъл на работа и при обработка на документи му направило впечатление. Две жени имат неговите цифри от егн.
62
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе вие не сте добре! Ангелче... къса ми се сърцето... Това си е най-обикновено дете, утре ще порасне и ще застреля 80 човека в мол и пак ще виете.Или защото ви се струва много сладко ще стане достоен и стойностен човек?Ха ха ха...
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ще пише майката, ако няма статут да стоя в България. Минели и срока заминава с детето откъдето е. Това значи да се покаже на службите. Това е Варна не е село. Колко процента във Варна имат доверие на службите, и не е само Варна.Цялото черноморие.