Пиян зад волана уби братовчедка си

27-годишният карал с 2,88 промила, нямал книжка
25 юли 2016 12:43,
14
Пиян зад волана уби братовчедка си
Снимка: архив, Bulphoto

Пиян 27-годишен шофьор блъсна и уби братовчедка си в Карнобат. Ужасният инцидент е станал вчера около 19,40 ч. на кръстовището на улиците "Йордан Йовков" и "Места", разказва 24 часа.

След катастрофата шофьорът, който е неправоспособен водач поради отнемане на шофьорската му книжка в началото на юни тази година за управление след употреба на алкохол, е тестван с дрегер, който е отчел 2,88 концентрат в кръвта му.

Пострадалата 37-годишна жена е откарана от екип на Спешна помощ към болницата, но по време на превоза тя е издъхнала. Тялото й е откарано за аутопсия в катедра "Съдебна медицина" към МБАЛ-Бургас.

Шофьорът-убиец е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tozi piyan safiyor Trigna umisleno da Macka tam naroda kideto sa sabrali horata zada gledat gudeja zatikiv mu tryabva 30 godini zatvor za pouka
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да като онзи пияница де се качва кога е пил ама философ като си такъв место акъл да даваш ко за себе си не мислиш поне мисли за околните ама компентен по всичко
10
0
 
9
 
! Отговори
КАТ е вреден преди 7 години
Единственият познат на света начин да са намалят до минимум нарушенията и престъпленията е, че всеки човек трябва да бъде убеден в неизбежността на наказанието, ако наруши правилата. В България е обратното - всеки е убеден, че няма да бъде наказан, добре знаейки, че КАТ не работи, а само имитира, че работи правейки акции от ден до пладне, публикувайки неверни статистики и налагайки промени в закона за все по-строги наказания, които после не прилага.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А вие многознайковци какви мерки бихте взели?Я кажете, или само ще мрънкате, както правите цял живот?
8
1
 
4
 
! Отговори
До 7 преди 7 години
Никой не иска до всеки човек да има катаджия. Стига си писал дивотиииииииии!
7
0
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До Анонимен 7На кого са позволили да се качи? Чети малко по-внимателно: "Пиян 27-годишен шофьор БЛЪСНА и уби братовчедка си в Карнобат. Тя не е била в колата, просто случайност е, че са били роднини.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Катаджиите не могат да са до всеки човек, стига ди писал дивотиии.Всички са знаели че няма книжка, че е пиян, но са позволили тя да се качи. И тя е знаела!Кат не могат да знаят кой кога ще се напие и ще кара.Отговорноста е на човека, на убитата жена и техните роднини, КАТ нямат нищо общо в случая.Все друг ви е виновен бе!
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом не му пишете името май е от римляните?В Панделката ще бъде братовчетка на доста хора.
4
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неработещият КАТ е основната причина да шофират пияни, да шофират без книжки, да правят и много нарушения. Контролът за спазването на правилата от страна на държавата, в случая от КАТ, е решаващ. Всичко останало е за наивници, които вярват в култура, възпитание и т.н. и не виждат по-далеч от носа си. От самият факт, че едни и същи шофьори спазват правилата в държавите, където КАТ работи и не ги спазват в България, би трябвало да им присветне нещо в мозъчето.
3
1
 
23
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Боже мили, сега вече родата се разроди. Ето до къде води алкохола.Примери много но.......
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селянин
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с книжка,без книжка....когато колата се кара от алкохола,никога не е на добро !