Закачливи делфини си поиграха на Порт Созопол

Вижте уникалният танц на прелестните морски създания!
27 юли 2016 09:00,
13
Закачливи делфини си поиграха на Порт Созопол
Снимка: Кадър, Facebook

Делфините покрай родната плажна ивица станаха рядкост.

В разгара на полемиката около това кой и с какво уби десетки делфини, гостите на Созопол, имали късмета да са на точното място в точното време, видяха рядко срещана напоследък гледка - игра на делфини на пристанището в Созопол.

Видео, качено от Чавдар Славков, показва два закачливи делфина в игра на яхтеното пристанище. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: СозополДелфини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледката ме накара да се усмихвам !!Ако можеха да говорят ,.. !!!!
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последните 5 години има свръх популация на делфини,огромното им количество и свръх улова на риба,предимно от Турция,ще доведе до това,природата сама да се изчисти от тях,но морът,ще бъде масов. Вчера гледах,че океанографския ни институт няма здрав плавателен съд,а наредбите за Черно море идват само от София,от хора,които сафрида го познават само пържен.
5
1
 
3
 
! Отговори
опетков преди 7 години
От 50те години насам, след спиране на делфинолова, популацията им непрекъснато се увеличава. Освен човека, те нямат естествени врагове в Черно море. Може да се получи така, че да изчезнат от свръх грижи за тях и поради изчезване на храната им..
4
0
 
8
 
! Отговори
Рибар преди 7 години
Отидоха попчетата по кея.
3
2
 
9
 
! Отговори
Видео преди 7 години
Не знам това мода ли е, мания ли е, но за мен е страшно дражнещо всички клипове да бъдат отрязани или силно замъглени от двете страни, а да се вижда само една тясна ивица по средата...
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Пътеводител на галактическия стопаджия на Дъглас Адамс:"Интересно е, че делфините отдавна знаеха за предстоящото разрушаване на планетата Земя и многократно се бяха опитвали да предупредят човечеството за грозящата ги опасност; ала по-голямата част от сигналите им бяха неправилно изтълкувани като забавни опити да играят на топка или да си искат нещо вкусно за хапване." :)
1
8
 
27
 
! Отговори
асд преди 7 години
А дали си играят? След рекордните бройки умрели делфинчета, някои от оцелелите от тях са отишли до брега да теглят една майна на хората, че ги убиваме така поголомно както никога до сега!