Пореден ужас на пътя. Загинаха две момичета *

Тежката катастрофа е станала край Хасково
Обновена: 29 юли 2016 23:35 | 29 юли 2016 21:42, Петя Славова
13
Пореден ужас на пътя. Загинаха две момичета *
Снимка: архив, Булфото

Две непълнолетни момичета са загинали при тежък пътен инцидент край Хасково привечер днес, съобщи говорителката на ОД на МВР - Хасково Нина Николова. Първоначалната информация бе за две момчета. Както по-рано съобщихме, лек автомобил Ауди А 6 с хасковска регистрация е ударил странично мотопед тип "скутер", с който загиналите са се движели.

Сигналът за катастрофата по пътя от вилната зона "Кенана" към ханче "Клокотница" и международния път Е-80 е подаден в 18,18 часа. На волана на лекия автомобил Ауди е бил млад мъж на име Делян. Така той се представи пред репортер на БТА след тежкото произшествие. С него е имало спътница.

Блъснатите момичета са загинали на място, съобщава БТА. Според очевидци те са в тийнеджърска възраст. "Води се разследване. Все още не е установена нито самоличността на загиналите, нито тяхната възраст.

Водачът на автомобила не е употребил алкохол. Причините за трагичния инцидент тепърва ще се изясняват", съобщи директорът на ОД на МВР - Хасково главен комисар Ангел Цанков.

*Информацията е актуализирана към 23.34 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правят акция - глобяват за каране в бус ленти.Минавам пред агенция митници и такси, бус и полицейска кола са спрели в бус лентата и си купуват цигарки и кафенца.Карам си покрай лъвов мост и някакъв селчо завива от лявата лента надясно, отсреща от една полицейска кола го сочат и се смеят.Аз не очаквам от МВР да свърши нещо.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пореден ужас ...Всяк година загиват средно около 800 човека в атомобилни катастрофи в България.Това, което се случва е резултат постигнат от МВР!Можеше и 1600 да бъдат.Полицаите не наказват нарушителите-селяци, а наказват произволно, който мине ...
6
2
 
0
 
! Отговори
Vlado14 преди 7 години
На тоя селчо кой му даде кола
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Причините ще се изяснят когато съдеите преброят парите. Ако са достатъчно може да се окаже че децата са блъснали колата. Има вече такъв случай с един кмет.
4
0
 
12
 
! Отговори
Джони Уокър и НСО преди 7 години
Камикадзета каращи всичко и навсякъде е имало и за съжаление ще има ,лека им пръст на жертвите.
3
9
 
12
 
! Отговори
вай-вай преди 7 години
Тея моторист(ки) не се спират с тея пистови скутери, карат с 450км/ч на задна гума и не зачитат никакви правила тормозята всички катерички, мечки, вълци, на дърветата им изпопадаха листата от тях.... и после как да ги види мал0у.м.н.и.я голфаджия (щото то аудито нали е просто луксозен гоуЛф)
2
1
 
40
 
! Отговори
тапак преди 7 години
двойно убийство по непредпазливост.условна с кратка пробация.жалко за младите животи...
1
5
 
46
 
! Отговори
Мишок преди 7 години
Причините ще се изясняват.-МИ ВЛЕЗНАЛ Е В НАСРЕЩНОТО.Ще се изяснява дали е наше момче шофьора на колата.