Жега и слънце днес, живакът - до 36 градуса

На морето също ще бъде топло - идеално за плаж
30 юли 2016 08:20, Александър Попов
3
Жега и слънце днес, живакът - до 36 градуса
Снимка: Булфото, архив

И днес ни очаква слънчево и топло време. След обяд над планините от Западна България ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали.

Максималните температури ще са между 31 и 36 градуса, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

По Черноморието също ще бъде топло и приятно за плаж. Максималните температури ще са между 29 и 32 градуса, а на морската вода - 26 и 28 градуса.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността и на отделни места в масивите от Западна България ще превали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кое му е идеалното за плаж да се пържиш на 32 градуса? Аз отивам следобяд към 18 часа...поплувам 20-30 минути и си ходя...Не го разбирам този мазохизъм- цял ден да се пържиш под това вредно слънце...
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СПОМНЯМ СИ 70 И 80-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК КОГАТО ТЕМПЕРАТУРИТЕ НЕНАДВИШАВАХА 27 ГРАДУСА А ВЯТЪРЪТ НИ РАЗХЛАЖДАШЕ И СЛЪНЦЕТО НЕ НИ ГОРЕШЕ КАТО ЖАР. ПО ОНОВА ВРЕМЕ НАЙ ВИСОКАТА ТЕМПЕРАТУРА БЕШЕ В ПЕТРИЧ И САНДАНСКИ ДО 30 ГРАДУСА. А СЕГА 30 ГРАДУСА СА НИ МЕЧТА ЗАЩОТО НАВСЯКЪДЕ ТЕМПЕРАТУРИТЕ НАДВИШВАТ 35 ГРАДУСА. ЖАЛ МИЕ ЗА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ КОИТО В МОМЕНТА СА ДЕЦА. КАКВО ЛИ БЪДЕЩЕ ГИ ОЧАКВА И КАКВИ ЛИ ЖЕГИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗТЪРПЯТ. ЗАЩОТО ЛАКОМИТЕ КАПИТАЛИСТИ ЗАМЪРСИХА И УНИЩОЖИХА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ!
1
0
 
5
 
! Отговори
е преди 7 години
Вече не съществуват термометри с живак, защото е опасен и е забранен.