Порно на площада: Деца жадно попиват знания

Ограмотяването в Шумен продължило до появата на баща на 7-годишен
9 авг 2016 09:07,
55
Порно на площада: Деца жадно попиват знания
Снимка: flickr

Изобретателни тийнейджъри младша възраст си устроили лятно порнокино под небето на шуменския площад "Оборище", разказва шокирана майка пред "Монитор". Прожекцията била осъществена от кабелен оператор, който оставил работещ телевизор на витрината си.

Еротичният видео купон започнал към 21 часа в неделя. Няколко деца били тръгнали за съседния хранителен магазин, когато видели, че в затворения вече офис на доставчик на интернет и кабелна телевизия е оставен включен телевизор. Някое от хлапетата се сетило, че с приложение за мобилния телефон може да управлява телевизора. Решило на практика да покаже как смарттелефонът се превръща в тв дистанционно.

Децата видели какъв модел е телевизорът и бързо намерили съответното приложение и вместо да оставят рекламния канал на оператора, прехвърлили програмата и пуснали актуално за часовия пояс порно.

Детската аудитория се оживила и на безплатното порно започнали да се струпват и тийнейджъри от съседни улици.

Сексуалното ограмотяване на подрастващите можело да продължи във видеоформат и цяла нощ, ако в случката не се намесил ядосан възрастен. Сред публиката, която попивала с жадни очи знания от екрана и коментирала вещо действията зад стъклото, бил и 7-годишният му син. Като видял таткото какво върви в "лятното кино" и по какви мръсотии са зейнали устите на децата, решил да сложи край на прожекцията. Нямало как да спре телевизора, затова се хвърлил на почти самоубийствен жест. Разбил стъклото на вратата, до която имало стикер на охранителна компания, за да дойдат гардове и да спрат телевизора.

Речено-сторено - миг след звъна на строшени стъкла пред офиса на компанията се чул и писък от гумите на охранителната фирма. Гардовете се ориентирали бързо в ситуацията и извикали полицаи, а униформените отвели мъжа за справка в полицейското управление.

"Ако бях там, щях да залея цялата им витрина с боя", ядосваше се вчера майка, която вини компанията, оставила включен телевизор без контрол. Случаят вероятно можел да мине и без трошене на стъкла, защото в 20:50 ч на тел. 112 вече имало подаден сигнал за порно от витрината на кабелен оператор на площад "Оборище".

Вчера по обяд майстор-стъклар оправяше поразиите от неделната порно вечер, а от телевизора в офиса вървяха прилични програми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: шуменпорнолятно кино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Иван Димитров преди 7 години
До 46-тия ***, не разбра ли, че хлапетата са сменили канала с приложение за смартфон, никой не го е оставял случайно на този канал.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И един мармод завиващ шоколада във станиол.
31
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На бащата не му е чиста работата, щом толкоз е бързал да спре филмчето и то на всяка цена.А за кабелния оператор "случайно" оставил ТВ-то на розовия канал - ами цяла България разбра - няма лоша реклама.
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно е и че въпросният баща е таен фен на еротичното кино, но го прави скришом, щото жената вярва само на любовта в индийските сериали. Тия пуритански български семейства ги знаем...
29
3
 
9
 
! Отговори
Morqk i polovina преди 7 години
Ako bqha malko po-nahakani mozheshe da si spretnat nqkoq orgiika na ploshtada
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВрабчеНещо си в грешка.
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Петре123, за лудницата си мой човек, няма проблеми да вярваш във фей и джуджета, ама поне си го остави за себе си, недей да се натрапваш.
26
13
 
9
 
! Отговори
petar123 преди 7 години
,,Аз съм пътят, истината и животът. Никой не идва при Отца освен чрез Мене."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците
25
5
 
4
 
! Отговори
Киркур Цепошундев преди 7 години
... и един станиол завива шоколада в мармот... Марче ;) ти присъстваше ли ?! Щот някой е трябвало да въведе потвърждение на тв-то ;) при опит за командорене с тефлон. Пък им трябва и една мрежа май май :D:D
24
5
 
3
 
! Отговори
Киркур Цепошундев преди 7 години
... и един станиол завива шоколада в мармот... Марче ;) ти присъстваше ли ?! Щот някой е трябвало да въведе потвърждение на тв-то ;) при опит за командорене с тефлон. Пък им трябва и една мрежа май май :D:D
23
6
 
6
 
! Отговори
tgrthhr преди 7 години
Верно ли такива дивaци са останали в България? Ужас :D
22
6
 
21
 
! Отговори
Ина преди 7 години
Съгласна съм с мнението на ГЛАДЕН РЕДАКТОР! Бащата дали първоначално се е поинтересувал кой е инициатора /със сигурност е бил сред публиката/ и да го накара да спре излъчването? Освен това какво прави 7-годишно дете на улицата без възрастен придружител след 21:00ч?
21
2
 
16
 
! Отговори
Белчевска преди 7 години
Живея в полицейските блокове. Има пейка в градинката, срещу прозорците на блока. Коко, момченце на 9 години махна на Криси, любимата си от 3-ия етаж и започна порноизпълнение на пейката: имитираше лъскане, чукане, *** и др.
20
5
 
35
 
! Отговори
Симо преди 7 години
"Речено-сторено - миг след звъна на строшени стъкла пред офиса на компанията се чул и писък от гумите на охранителната фирма""Нямало как да спре телевизора, затова се хвърлил на почти самоубийствен жест""Еротичният видео купон започнал към 21 часа в неделя""Вчера по обяд майстор-стъклар оправяше поразиите от неделната порно вечер, а от телевизора в офиса вървяха прилични програми"Аз по жалко и тъпо написана статия не бях чел... някой от журналистите трябва да спрат филмите....
19
32
 
43
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
След като е счупил стъклото, това се води хулиганска проява. Дано да го осъдят за това. Не е трябвало да чупи стъклото. На табелата с работно време, най долу има телефон за връзка с М.О.Л. който е актуален и може да се прозвъни на него по всяко време. Има стикер на охранителна фирма, там също има телефони. Можело е да се обади на който и да е от двата телефона и да извика някой който може да вземе отношение и да спре телевизора. Обаче той решил да чупи. Хулиганска проява - сега да плаща.
18
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ...Същото ли бихте казали, ако синът Ви се самозастреля с намерен на улицата любезно оставен пистолет?
17
8
 
69
 
! Отговори
Таше Мъдевски преди 7 години
Бе ясно че лапетата са виновни, а не оператора, обаче я си представете: чичката звъни на 112. Оттам - не ни занимавайте, това не е наш проблем. Звъни на СОТ-а - оттам: щом няма проникване в обекта не е наш проблем. Та това че е думнал стъклото изглежда единствения начин да предизвика интереса на институциите. Иначе кeлешчетата щяха да зяпат до заранта. А ако беше тръгнал приложения да сваля, сигурно седмица щеше да му отнеме....
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От малки вече знаят.
15
3
 
32
 
! Отговори
... преди 7 години
Да, операторът им виновен на малките гаменчета.
14
14
 
40
 
! Отговори
хахахах преди 7 години
И защо е трябвало да чупи прозореца този герой.Може със телефона да спре телевизора.Нали са свалили приложението.