Младежът, пребил баба Минка, посягал и на баща си

Страхил нееднократно обирал възрастните в село Ахматово
23 авг 2016 09:44,
31
Младежът, пребил баба Минка, посягал и на баща си
Кадър: bTV

18-годишният Страхил Симеонов, който преби жестоко и изостави в полето 80-годишна жена край асеновградското село Ахматово, е посягал и на баща си, сподели родителят му Васил Симеонов.

Той допълни, че е помагал на възрастната жена, която му е давала по 10 лв., хранила го е и е много доволен от нея, но не знае защо синът му я е нападнал.

Кметът на селото Йордан Йорданов каза пред bTV, че Страхил е основният проблем за населеното място. От малък имал склонност да краде, често обирал възрастните хора в селото. Бил е няколко пъти във възпитателни училища в селата Драгоданово, Ракитово и Бойчиновци.

Дядо Петко, също пострадал от набезите на младежа, разказа, че Страхил го е обирал два пъти – единият път му откраднал 10-12 кг. месо, както и три панталона – два нови и един носен.

Другият път му взел 130 лв. Възрастният човек отишъл до тях и го помолил да му върне парите, Страхил му дал 50 лв. и казал, че останалите ги е изхарчил.

Кметът обясни, че полиция има, но е в много намален състав – един инспектор и двама младши районни инспектори, които отговарят за 12 населени места, което е недостатъчно.

Той поясни, че на нападнатата възрастна жена помощ са оказали военните от поделението в близост до мястото, където е намерена. Те я увили в одеало и повикали бърза помощ.

80-годишната Минка Павлова беше подмамена и пребита от Страхил на 19 август. Той я излъгал, че майка му е припаднала в полето и я помолил да го откара с колата до там, за да й помогнат.

Въпреки че е трудноподвижна, жената се съгласила, след което била набита и оставена в полето, на километър от най-близкия път. Тя се влачила 12 часа, докато стигне до място, където може да бъде забелязана.

Районната прокуратура в Асеновград е повдигнала три обвинения срещу Страхил – за незаконно отнемане на автомобил, за грабеж и за присвояване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Ру преди 7 години
Защо е на свобода?Толкова време!Някой да го пребие и да го остави далече, далече от населени места.
19
1
 
5
 
! Отговори
Що за хора са това? преди 7 години
Да пребиеш възрастна жена и да я оставиш сама насред полето......си е убийство.
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в една държава,където закона важи най вече за прибиране на стари задължения с арбитражни съдилища,а не за ей такива като тоя,дето грабят,отвличат,изнасилват и пребиват-не ми говори каква държава е!
17
6
 
10
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Смиреност и толерантности.
16
2
 
16
 
! Отговори
Бай Ставри преди 7 години
БСП въведоха практиката престъпници с по 10 дела да джиткат на свобода, защото корумпираха съда покрай техните далавери и заменки. Баце Боко наследи от тях добре смазана корупционна машина и реши да я запази за себе си и герп.
15
4
 
16
 
! Отговори
Прави преди 7 години
впечатление малкия брой на коментарите.Не се заяждам,но ако този беше пребил куче,сигурно тук щеше да ври и кипи!
14
2
 
21
 
! Отговори
бмп преди 7 години
Тоя си е такъв по рождение, и за N-ти път се доказва твърдението,че от гнида може да излезе само въшка!
13
2
 
22
 
! Отговори
Край преди 7 години
Всичко започва от главата. 240 човека дето ги храним не знаят ли че системата не работи. Не виждат ли че и те и полиция и съд са излишни при положение че по селата пребиват баби. Избитите старци по селата са най-тъжния символ на нова европейска България. Спите ли братя българи - спете.
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туморите се изрязват, иначе организмът загива.
11
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега някой да каже, кому е нужен този младеж и защо трябва да живее. Той е едно *** която тормози нормалните хора и няма да се поправи никога с мирно и с кротко.
10
2
 
30
 
! Отговори
:( преди 7 години
Време е законите да станата Крумови, а не ***.
9
6
 
27
 
! Отговори
д-р Исня преди 7 години
В Булгарастан не е престъпление да убиеш/пребиеш възрастен човек. Държавата и без това ги е оставила на фотосинтеза и ускоряването на процеса се гледа като бел кахър!
8
3
 
38
 
! Отговори
Еди преди 7 години
Районната прокуратура в Асеновград е повдигнала три обвинения срещу Страхил за незаконно отнемане на автомобил, за грабеж и за присвояване. А защо не е повдигнато обвинение за опит за убийство или поне за тежки телесни поражения?
7
13
 
13
 
! Отговори
Бай ганьо преди 7 години
Най-интересната черта на българина е, че си навира носа във всичко и знае кой как тябва да живее, а не може вече 20 години да си оправи държавата хахаха ей наистина си заслужавате цялата съдба и ще продължавате да страдате, злобни завистливи кучета
6
3
 
33
 
! Отговори
Кина преди 7 години
Срам и позор ! Най-малкото, което веднага "държавата" да направи е: 1.***, побойник - веднага в затвора за поне 30 години, задължително с татуировка на челото "бияч на бабички"; 2. Въпросните "възпитателни училища" в селата Драгоданово, Ракитово и Бойчиновци, ако още съществуват моментално да се закрият - безсмислени са.
5
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодарим ти Бойко и Бъчварова! Пазете София, селените по селата - да мрът!
4
2
 
42
 
! Отговори
д-р Исня преди 7 години
Е нема ли кой да му обърне посоката на капачките. Бутайки цел живот количката, ще му е трудно да пребие или открадне когото/каквото и да било!
3
2
 
43
 
! Отговори
<><> преди 7 години
Аз това не мога да си обесня .....нямат ли тия хора синове или внуци , племенници или близки та да го заровят ? Това недай си боже стане с моята баба ....този ще го намерят след 20 год в тинята на някой язовир с камък за врата !
2
6
 
27
 
! Отговори
аБХК преди 7 години
Да пускате детето, чи.....
1
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше едно място ,където правеха от големите камъни-малки .?!К'ви обвинения ,какви присъди,бе ,алооооо ?!?!