Утре гръмотевици и дъжд, на плажа – до обяд!

Максималните температури ще са между 24 и 29 градуса
23 авг 2016 16:00,
4
Утре гръмотевици и дъжд, на плажа – до обяд!
Снимка: Reuters, архив

През нощта все още на отделни места в Централна България и в планинските райони слабо ще превалява. В Източна България ще духа умерен до силен северозападен вятър.

Утре облачността над страната ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. На много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Ще духа до умерен вятър, а в Източна България и временно силен север-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 24 и 29 градуса.

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за август - слабо ще се понижи, съобщиха синоптиците от БАН.

Над планините облачността ще е значителна, около и след обяд купеста и купесто-дъждовна. На места ще превали и прегърми. Ще духа предимно умерен север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19 градуса, на 2000 метра около 11 градуса.

Над Черноморието преди обяд ще има и слънчеви часове, но около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще е ветровито, с умерен и временно силен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 27-30 градуса. Температурата на морската вода ще е 26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
варненка преди 7 години
Оф, писна ни вече, къде ли не преваля в страната, а тук от ДВА МЕСЕЦА само жега и прашен вятър. Ето на, и утре само "на места" "можело" да превали! Ще намразя лятото.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уникално нескопосано заглавие. Четейки го не разбах дали дъжда и грамотеците ще са до обяд на плажа или да стоя на плаж само до обяд...
1
7
 
11
 
! Отговори
Дрико яхатана преди 7 години
Вижда се края на сезона вече, то не че и сега е хубаво времето, нормално е за края на Август. Все пак тази година сезона подрани, сега е нормално да си отиде по-рано, да лопваме кепенци и да се отдадем на заслужена почивка след най-успешния туристически сезон който отчетохме след края на комунизма.