Мейзер към майката на Ники: Синът ти се обеси!

Приятели на културиста са категорични – не късал свински опашки
Обновена: 24 авг 2016 12:09 | 24 авг 2016 10:44,
55
Мейзер към майката на Ники: Синът ти се обеси!
Снимка: Facebook

Майката на покойния съпруг на Анита Мейзер - Николай Димов, е научила от обвинената бивша Мисис България за смъртта на сина си. Това разказа Мартин Златев, който се познава със семейството от 20 години.

След смъртта на Николай - Златев е трябвало да вземе майка му от вилата й над Виница. По пътя тя е звъннала на Анита Мейзер, която по телефона й казала: "Синът ти се обеси".

Още по темата

"Тази жена (бел. ред. Анита Мейзер) й затвори телефона по най-грозния начин. Ние не казвахме на майката до последно, за да може в районното управление да й обяснят, но тази жена се държа грозно. Трагедията беше неописуема", посочи Златев пред bTV.

По думите му видими проблеми между Анита и Николай не е имало.

"Като семейни приятели сме се събирали нееднократно, правили сме купони. Последно бяхме заедно миналата година на 15 август на празника на Варна", заяви Златев.

Преди две седмици пък Анита Мейзер е била в дома му, за да й помага със съвети как да си купи място в местност около Варна.

Мартин Златев няма обяснение за смъртта на Николай. "Това е едър, здрав мъж, уравновесен, води здравословен начин на живот", настоя той.

Други приятели на Николай бяха категорични, че никога не е имал навика да къса свински опашки, за да доказва своята сила.

"Никога не е практикувал такива неща, това е пълен абсурд. Някой го е направил. Той никога не би си причинил такова нещо", заяви един от близките му приятели.

Близките на Димов са убедени, че той не е взимал никакви помощни вещества, спазвал е единствено хранителен режим. Не са забелязали промяна в неговото поведение и не знаят да е имало напрежение между него и Анита Мейзер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма драма с тая стара дама баба Анка страстоубийката
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъпкал се с химия как няма да има проблеми сексуални. И с тези силови спортове кой знае колко са го били в главата. Мозъка му е каша. Инсулт ли? Ако е имал аневризма? Нещо е бил отчаян.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 26Ти май не разбираш. Той има сексуални проблеми. Секс не правят. Правили са но са си омръзна ли от садо изпълненията.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не са се снимали в порно, като да толкова разктепостени в леглото? Кой знае, ококо него колко жени скрити има. Ако е самоубийство има много пари, много жени.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TO I MAIMUNKATA MOJE DA VLEZE V KLETKATA NA LAVA KOGATO SPI I DA MU SLOJI I NA NEGO OPASHKI ,A PREDI TOVA DA E SKILA OSTRITE PREDMETI ZA REZANE I DOKATO NAMERI S KAKVO DA GI SREJE DAL FIRA!!!
27
0
 
7
 
! Отговори
Eва преди 7 години
Аман от едри, здрави, уравновесени мъже, дето водят здравословен начин на живот. Като е бил толкова уравновесен, защо се е хванал с такава жена ?! Сега щеше да е още жив.Не им се вярва на сестрата и майката, бил свестен, ама май не е бил толкова свестен...Някои хора водят такъв живот, че родителите им и близките им хич не знаят какви са всъщност. И се почва после, ама той добър бил, ама бил много свестен, *** тя е лоша...Какви са били тия садо-мазо изпълнения и свински опашки, само той си знае..
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто е самоубиец. Рано или късно нещо е щяло да го извади от строя. Самоубива се точно, когато най-малко очаквате.
25
0
 
4
 
! Отговори
Мирела преди 7 години
Близките му казаха, че е бил 1.70. Първият и мъж починал преди да се разведат, този преди да се разделят. Съдба! Имало кръв, свински опашки, масажна маса и др. неща. Дано истината излезе. Ако не сега то докато Анка стане на 100г ще излезее, защото с времето нещата ще с евръщата в спомените и. Сега ще е невинна, за да остане да живее Киро без пари.
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тез опашки дет са нарекли свински от техно-сексолози по вързвания и завързвания са тип от тъй наречените видиве морски възли прилагани с едно и две въжета или краищата на въже за връзване на кораби към кей и с вълнения,което значи устойчиво проверени с вековете,стара наука в морското,речно дело и др.,кой ще тоз дори познаващ възли и изучил ги наизуст заради практиката ще си метне на врата примка вързана с някои от типовете възли,коит за помнене са много по ред,кат знае,че стягат яко зарад номера
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уфсъ!
22
0
 
1
 
! Отговори
off преди 7 години
До НедИзключително си ***,дано господ ти прости,аз не ти прощавам,за твое щастие не те познавам,.***
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагла ***.
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държала се грозно, а как да се държи грозна маймyна, тя добре не може да се държи. Да й се отнеме купената титла и да я натикат там, където й е мастото!
19
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пффф, докога ще ни занимавате с тая глупост не мога да разбера? Ако е умишлено убййството, полицията трябва да го докаже, ако е нещастен случай, защо трябва постоянно да ни информирате? Хора постоянно умират в тая държава, ама никой не пише за тях, освен ако не са намесени свински опашки. Пълна тъпотия.
18
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трета Жена. От любов се е обесил явно, заради друга жена.
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
24, СПРИ ПРИЕМА НА ОПРЕДЕЛЕНИ НЕЩА, ПО ПИСАНОТО Е ВИДНО, ЧЕ МОЗЪКЪТ ТИ Е ИЗПЕЧЕН- КОЙ РАЗРЕШИ ПОДОБНИ СОЦИАЛНИ ДЕГРАДИРАЛИ *** ДА ФОРМИРАТ С ОБРАЗИТЕ СИ НА БАТКИ И БАБИ ОПАСНИ СЕКСУАЛНИ НЕНАСИТНИЦИ НАШИТЕ ДЕЦА- НЯКОЙ ГИ ПРИТИСКАЛ ГРОЗНО, А ТЕ СА УБИЛИ ЧОВЕК ПРЕДИ ДНИ, РУГАЯТ РОДНИНИ И ИМ ПРЕПИСВАТ ГРЕХОВЕ, А ТЕ СА ЗАТРИЛИ ТЕХНИЯ СИН ...СПРЕТЕ И НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ДУМАТ- ТОВА Е ГРОЗНО, ТОВА Е ПОШЛО, А ДЖУРНАЛЯТА- НЯМАТЕ РАВНИ- ТЕРМИНОЛОГИЯТА ВИ Е ПОШЛА НЕГРАМОТНА- ГНУСНО.
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23За пари се е оженил не за друго. Лошото е, че тя май си ги профука всичките за глупости и опити да бъде известна и призната за красива.
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приемът на определени хранителни добавки е много съществено обстоятелство по казуса, хормоните на растежа, например, сваля мъжкото либидо до много ниски нива. Това в някаква степен може да обясни използването на нестандартни техники за предизвикването му, някои от които / като душенето/ са доста опасни...Както и да е - анаболни мутри плюят по ***, тя по тях, разбира се, всеки от плювачите е света вода ненапита, комедия - нищо ново под слънцето!
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко трябва да ти е акъла за да се ожениш за Анита Мейзър . Погледнете я от всякъде е грозна баба Яга . Снима се навсякъде като *** . Т.н. Митьо пищова и ближе на снимка гърдите и такива подобни изцепки .
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Близките на Димов са убедени, че той не е взимал никакви помощни вещества, спазвал е единствено хранителен режим." мисля, че е крайно време да спрем да се интересуваме от мнението и познанията на т.н "близки". Аутопсията показа, че е взимал хормони на растежа. Всички големи многознайковци само и само да ги снимат по телевизията..