Филийка с лютеница намажи, по-богат българин стани!

Раздават 14 продукта на бедните, сред тях лютеница и вафли
26 авг 2016 08:22,
19
Филийка с лютеница намажи, по-богат българин стани!
Снимка: Facebook

През септември най-нуждаещите се българи получават още 14 продукта по Оперативната програма за храни.

Бедните ще получат пакети с тегло близо 15 кг, с ориз, булгур, лютеница, доматено пюре, зелен грах, гювеч, нектар, месни консерви - птичи пастет, рибни консерви - скумрия в доматен сос, зрял фасул, пчелен мед, локум, обикновени бисквити, вафли.

Раздаването ще се извършва от служители и доброволци на БЧК в 304 пункта в страната.

Графикът за поетапното раздаване по програмата е публикуван на интернет страниците - redcross.bg и asp.government.bg.

Освен хората, подпомагани с целева помощ за отопление през миналия отоплителен сезон (2014-2015 г.), право на пакети хранителни продукти имат и лица и семейства, инцидентно пострадали при бедствия и аварии.

До момента са раздадени пакети хранителни продукти на общо 265 000 нуждаещи.

В началото на 2016 г. се извърши първи транш на раздаване на брашно, спагети, компот, конфитюр, леща, локум и нектар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
И всички управляващи ще се бият в гърдите и ще викат "Ние даваме..." А защо не се бият в гърдите всички да викат "Ние унищожихме всичко." А? Добре правят младите че напускат тази територия. Да, това вече не е държава, това е просто територия, която след още 50 години ще изчезне, ще бъде изкупена от англичани, исрландци и какви ли не още. Всеки продава и бяга. България изчезна още когато събориха селското стопанство и заводите. Просто е въпрос на време да се продаде и земята й... А сме били сила.
13
0
 
4
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
В 21 век живеем а раздаваме на бедните лютеница... срам и позор. Всичко закриха и унищожиха, направиха така че хората вече да не могат да си отгледат и нещо в градината. Навремето, като бях малък, баба правеше лютеница на село, помня пълните с домати кофи, помня и как я вареще в голяма тава. От сутрин до вечер. После пълнеше безброй бурканчета. А сега??? Сега докъде я докарахме, да нямат пари да си посеят домати хората и да го поливат и отглеждат, за да си произведат сами. Ще им раздаваме...ужас
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евроатлантическа България - 21 век!Няма нужда да се пише нищо повече.
11
0
 
6
 
! Отговори
до 12 Зари преди 7 години
Това беше целта на комунистите- демократи съвременни олигарси.
10
1
 
9
 
! Отговори
11 преди 7 години
До Анонимен 13Тва нищо не е - аз старо цукало от тоалетната изхвърлих и след 20 минути беше отнесено кат куцо пиле домат.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сложете и презервативи, за да не се размножаварт бедните и некачествените.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
когато децата не си изяждат солетите (и други подобни), не ги изхвърлям, а ги събирам в торбичка и като се напълни я окачам отстрани на контейнерите. След 15 мин. вече я няма. Има много хора, които са гладни и ровят в кофите. И това, което за вас е ***, за тях може да е ценно.
7
0
 
16
 
! Отговори
Зари преди 7 години
УНИЗИХТЕ народа ни до просяци. Един интелигентен народ с прекрасна природа. Затрихте работните места и ни върнахте в средновековието. Изгонихте децата ни . Срам. Да раздавате трохи сега.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 6Лошите танцьор - тестиси пречат.....
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
евроатлантическата....българия.......
4
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е тежкото наследство от 45 годишното комунистическо управление и руската окупация на България.
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Шаран БГхем московски възпитаници - хем по хамерикански тертип?!! Как става това? Нашата промишленост я съсипаха съвсем по съветски, а за държавите дето питаш защо това не се случи - там просто хората никога не приеха радушно руските натрапници и болния им комунизъм. Защо не направиш справка, колко от съсипаните предприятия са приватизирани с американско участие и колко от наши червени другари? Ще се изненадаш, а може би не...
2
4
 
24
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Разбира се, че е няккаква идиощина, да раздаваш храна и прочие подобни помощи.Нормално е ,да се даде възможност на отделния човек, да си ги заработи !! Но по хамерикански тертип московските възпитаници унищожиха, и тежката, и леката промишленост, че и ТКЗС -то.Защо"тъпите"чехи не позволиха една керемида да падне от техните селскостопански кооперации?? Нали бяха по комунистически модел? Ха кажи, господин Костов !!! Пфу..икономисти....хайдути....
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак някой дявол е взел проекта да изльже бедния народ с хранителни продукти които са второ качество! А с останалите пари ще си купи мерцедеси и 6 апартамента най малко!