Разградчанин загина при катастрофа

Колата му била ударена от друг автомобил
5
Разградчанин загина при катастрофа

Разградчанин е загинал при катастрофа на пътя Дриново - Ломци. Инцидентът е станал днес, съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище.

53-годишният К.К. от с. Ломци, управлявал лек автомобил "Мицубиши Каризма" в посока с. Дриново, като на дясна хоризонтална крива вследствие на движение с несъобразена с релефа на пътя скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение.

Ударил е с лявата част на колата странична част на насрещно движещ се "Фолксваген Голф", управляван от И.И. /59 г./ от Разград. След сблъсъка по-възрастният мъж е починал на път за болницата в Попово.

На водача на лекия автомобил "Мицубиши" е взета проба за евентуално наличие на алкохол в издишания от него въздух с алкотест "Дрегер", която е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство. До приключване на огледа на местопроизшествието движението на МПС в този участък е било регулирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: катастрофа със загинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
хХх преди 7 години
Кофти за инцидента и лека му пръст на човечеца!Но терминологията в статията нещо не се връзва за журналистическо писане, а по-скоро на някой кандидат строителен инженер или некадърен математик, който му се е искало да изчисли и косинуса на ъгъла на сблъсък, спрямо котангенса на траекторията на хоризонталната крива!!!!!!!!!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бг-*** викаш? Как позна?
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да го прости!