На лов за туристи по Черноморието

Цените на квартирите започват от 5 лева
28 авг 2016 16:35, Петя Славова
24

Снимка: Булфото

Истински лов на туристи са организирали собственици на квартири в Поморие. Те са свалили цените до под 10 лева за легло, като на входа на града се надпреварват кой да си подсигури клиенти за стаите, които дават под наем.

Някои от тях вече предлагат цените от 5 лева, само и само да не останат стаите им празни, а други рекламират стаите си със собствен санитарен възел.

Както писа и Dnes.bg, по традиция в края на лятото по Българското Черноморие можем да почиваме на по-ниски цени, от действащите през активния туристически сезон. Голяма част от хотелите вече предлагат намаления с 10 до 15 %.

Специални ценови пакети хотелиери са предложили и за българските ни туристи покрай септемврийските празници - 6-ти и 22-ри септември.

Традиционно почивката поевтинява най-рано на юг-в малките курортни градчета и селца. В Приморско например повечето хотели са намалили цените с 10-15 % още преди седмица-две. На места нощувките са поевтинели с 20 на сто от 22 август. Бонуси има за семейства с деца.

В големите туристически курорти поевтиняването на морето ще стане малко по-късно заради това, че базата в момента е все още 100 % пълна.

Това се отнася за хотелите с по-висока категория,при ол-инклузив изхранването. В хотелите с по-малко звезди и почивка на база нощувка и закуска поевтиняването влиза още от тази седмица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.