10 минути дъжд във Варна – реки по улиците

Квартал Владиславово бе блокиран от кална вода
29 авг 2016 14:44,
18

Снимка: Facebook

Много силен, но кратък дъжд удави Варна след дълга суша в града. Буквално за минути улиците се превърнаха в реки и придвижването бе силно затруднено. За кратко дъждът премина в градушка, но след това продължи с огромна сила да наводнява града.

На изхода по посока Шумен и магистрала "Хемус" се образува огромно задръстване, а много от влизащите във Варна коли предпочетоха да изчакат на края на магистралата.

В социалните мрежи варненци споделиха, че в квартал Владиславово всичко е наводнено, а те буквално са блокирани от "кална река".

Граждани се ядосват, че дъждът е валял 10 минути, но улиците са реки, защото всички нови булеварди се правят или без, или с изключително калпаво отводняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
внезапна проверка преди 7 години
Проверяваме за аномалии и опасни мутации ..Подават проверяващи и лекуващи с дъжд..Има яко ругаене заради региона на Трифон зарезан..Не го оправиха това място голяма беля може да стане ама много голяма..Та проблема е от 2003 година вместо за дни да тампонират канализации оставиха разлома да мърда по малко.>След скъсване на асфалта вместо за ден да асфалтират наново оставиха свлачището да с е оводнява и разлома да мърда по яко..Сега как е ..
14
2
 
9
 
! Отговори
Не сте прави преди 7 години
Във Владисллавово живеят лузърите на Варна.Кажете, че не е така?А се произнасят като Доган Хидроинженера - каква била канализацията в града.А знаете ли, че в този квартал си хвърлят торбичките с *** директно от терасите.Че ромите, които са значителна част, гледат кози, овце и коне в апартаментите ?!
13
2
 
5
 
! Отговори
До Незнам защо преди 7 години
Ами като си видял, че се прави нещо нередно кво направи ?!Нищо, продължи да си чоплиш носа....Да беше подал сигнал в общината.Сега що ревеш ?
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За природното бедствие пак кмета ви е виновен, некадърници, така ли?
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не разбира, ама коментират селяците.Кой е наясно с отводнителната система, че е тръгнал да коментира?По цял свят има наводнения и проблеми.Големи разбирачи се намериха и тук.Седиш и траеш и тръгваш през локвите щом не можеш да изчакашСамо мрънкалници пишат тук.Уж мъже, пък лигльовци.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Варненци не видяха ли, че Портних направи един от най-емблематичните хотели на България до нивото на общежитие за бежанци, а го избраха за кмет?
9
1
 
8
 
! Отговори
Стадион Спартак преди 7 години
Всичко е леш..
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямат ли воден цикъл, както у други градове? Взеха едни милиони, отводнителните шахти на неподходящи места, а "аромата" през лятото е ТВЪРДЕ ЕВРОПЕЙСКИ!?, защото са свързани с КАНАЛИЗАЦИЯТА !?!
7
0
 
14
 
! Отговори
Не знам защо преди 7 години
На нашата улица във владиславово пред блока копаха да слагат тръби за газ имаше шахта за отводняване и я запълниха преди седмица. Улицата стана пълноводна река.
6
3
 
16
 
! Отговори
Dhgruis преди 7 години
Варна е под всякаква критика, в подлеза до МОЛа имаше полу-разложен труп на тлъст плъх, за какво говорим. Линчувайте си кмета, варненци!
5
3
 
10
 
! Отговори
А преди 7 години
Туй село кат нащу ва
4
8
 
4
 
! Отговори
Салим Гефшар преди 7 години
Ега издави неверниците!
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мн е интересно да се наблюдава отстрани как си живеете в имагинерен свят и по всякакъв начин се опитвате да отречете климатичните промени, и че човека ако не промени поведението си и начинът си на съществуване, ако не помъдрее, заживее разумно и не разшири съзнанието си го чакат още мн такива реки или пустини, урагани, бури и т.н. А след по-малко от 49 години военните ще служат само за да спасяват хората в такива райони, където такива които не знаят къде са се борят за оцеляването си след стихия
2
1
 
50
 
! Отговори
Варненец преди 7 години
Варна БЕШЕ хубав град. До идването на К. Йорданов, който се оплете с трибуквената мафия и нейните фирми - "...строй". Сега всички улични и пътни ремонти се правят от тях - бавно и калпаво, с усвояване на много милиони. Такъв е Аспаруховския мост. Такива са и булевардите във Владиславово, с лоша нивелация и отводняване. Кметчето Порних също е в джоба на мафията. Ама като са прости повечето ми съграждани...
1
40
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Варна е смотан град. Голяма работа, че се е наводнил.