Лятото е още тук. Слънчево и подходящо за плаж

Температурите днес ще стигнат до 32 градуса
31 авг 2016 07:24, Петя Славова
0
Лятото е още тук. Слънчево и подходящо за плаж
Снимка: архив, Булфото

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно и тихо. Утре ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове над планинските райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места краткотрайно ще превали.

Ще се появи слаб вятър от север-северозапад, съобщава Националния институт по метеорология и хидрология при БАН. Температурите няма да се променят съществено и максималните ще са между 27 и 32 градуса.

Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от средното за месеца.

Над планините до обяд ще е предимно слънчево. След пладне - с развитие на купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерта на места краткотрайно ще превали, в отделни райони и ще прегърми.

Вятърът ще е слаб от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200метра ще е около 22 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Главно в следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен северен вятър.

Максималните температури ще са от 27 до 29 градуса, температурата на морската вода е около 25 градуса. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари