Мургави сводници помляха от бой мъж във Варна

Пребитият е с травми по главата и тялото, подал е жалба в полицията
25 сеп 2016 15:30,
130
Мургави сводници помляха от бой мъж във Варна
Пребитият Димитър. Снимка: Facebook

Група мургави наши сънародници са пребили и ограбили Димитър Дарков от Варна, сигнализира самият той във Facebook.

В 3 часа през нощта минавал по бул. "Владислав Варненчик", който от години е окупиран от проститутки и сводниците им.

Без да влиза в словесна разправия или пък да ги провокира, тумбата – 4 роми и и една жрица на любовта, се нахвърлили върху него с юмруци и ритници. Задигнали мобилният му телефон и очилата.

Дарков крещял за помощ, но само работник от близко заведение за хранене му се притекъл на помощ.

След това пребитият мъж се обадил на приятел, който дошъл на мястото, където вече десетина роми се нахвърлили върху им с камъни и бордюри. Мъжете едва успелит да се измъкнат.

Пребитият Димитър е прегледан в болница. Има травми по главата и тялото.

Дарков твърди, че е подал жалба в Първо РПУ в морската ни столица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
3
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
Очевидно предишните коментари - 91 до 98 - са писани от един и същ човек. Да се смееш ли или да плачеш...
78
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката.
77
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Втората българска държава била куманска и щяла да се разпадне на части, ако не била Османската империя да запази целостта й.
76
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...българи и турци са едно племе, те са тюрки. Българите и турците са от един корен, те са живели община до община в един исторически период..."
75
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Атака използва турски символи, защото нямат друга история.
74
5
 
4
 
! Отговори
Вдъхновен възродител преди 7 години
Днес султаните Мурад и Баязид се отказаха от маймунските си имена и приеха да се върнат към великата българска цивилизация,като се окичиха с истинските имена Бай *** и Мутрояд.
73
23
 
1
 
! Отговори
cCc преди 7 години
Братята Българи ще се влеят във великата Турска (Туран) нация.
72
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този път ще има "възродителен процес" за българите. Ще е се върнат тържествено към истинските си турски корени. Ще свърши вековното им лутане!
71
1
 
31
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Бас държа,че полицаите чак сега саразбрали, че натози булевард нощем има сводници и ***, и са силно изненадани от това, но обещават, да вземат строги мерки. Под строги мерки да се разбира, че ще ги предупредят, 2-3 дена, докато се успокои обстановката, да не излизат "на работа", за които няма да им взимат комисионна.При нас е същото- в центровете на градовете, на входовете и изходите, съвсем явно, но полицията нищо не знае по въпроса. Виж, ако се готви стачка някаква-знае се всичко...
70
5
 
15
 
! Отговори
qwerty преди 7 години
Пак ти казвам,че както се очертава в твоите дни,можеш само да видиш как Турция изчезва от картата на Света.България,въпреки това което се случва и прогнозите които се дават,ще я има докато има държави на тази планета.
69
3
 
15
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Възрозителният процес у нас все още не е закъснял- той тепърва предстои да се направи,но този път по неотменен и всеобщ задължителен закон! От него може да бъдат освободени само помаците и македонците,които са от нашата българска народност!
68
1
 
15
 
! Отговори
qwerty преди 7 години
Вярно е че в България т.н."възродителен процес" е бил много закъснял и неправилно изпълнен,за разлика от Турция и Гърция,където още от началото на миналият век,всички новородени българчета са били кръщавани,съответно с турски и гръцки имена.Но да сменяш имената на възрастни хора е вече съвсем неправилно.
67
6
 
14
 
! Отговори
Божил преди 7 години
До 1944 г. в България имаше не повече от 100 000 роби (пардон,роми) и 7 млн. Българи. След комунизма,който свърши в 2014 г.,в България има 1 млн. роми и 5 млн. Българи. Познайте за кого е работил комунизма!
66
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старото име на ромите е ромби,което значи "роби". Роби от Египет,които са се наработили за 5000 години напред,затова сега ги мързи да работят.
65
5
 
1
 
! Отговори
Български Саракт преди 7 години
Според един мръсен гербер, от село Ресен, великотърновско, шеф на Комисията по култура, важното е да няма комунизъм;))) всичко останало, може да се случва.
64
6
 
11
 
! Отговори
qwerty преди 7 години
След 20 г. ,Турция и турски народ няма да има.Не че аз така искам,ама на там върви света.Не е късно процесите да бъдат спрени,но като гледам те се задълбочават.
63
5
 
13
 
! Отговори
42 преди 7 години
До ЯстребА турците не смениха ли имената и вярата на стотици хил. и милиони българи, но Господ вижда. Ще изгубите последната битка за света, т.нар. мюсюлмани и ще платите тежко за дивотията и садизма си.
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 77: Не, вие ще емигрирате, защото на запад още не са се свършили будалите политици, дето ви дават помощи за да живеете на техен гръб.
61
3
 
9
 
! Отговори
питащ преди 7 години
добре де къде са националистите ни?що не направят акция срещу наглите ***,ще си отговоря сам националистите ни са там където бяха ,когатомакедонския миленко строшипаметната плоча ние нямаме националисти имаме само стадо мишки,борещи се топли местенца в парламента
60
8
 
5
 
! Отговори
... преди 7 години
България принадлежи на на ***, българите умряха или емигрирах...