Шофьорът, блъснал майка с количка, поиска прошка

Като включих втора, нещо поднесе колата, обяви Яни Колев
25 сеп 2016 15:00, Красимир Ангелов
43
Шофьорът, блъснал майка с количка, поиска прошка
Снимка: bTV

Шофьорът от Ямбол, който на 18 септември блъсна майка с количка, избяга и впоследствие се предаде, поиска прошка от пострадалата жена.

31-годишният Яни Колев говори за първи път след случката от неделния ден, когато е слизал с колата си към центъра на града.

Още по темата

"Като включих втора, нещо поднесе колата, нито съм давал газ, нищо, съвсем нормално си потеглих, но колата се завъртя, не съм карал с бясна скорост", твърди Колев. Той бе категоричен, че е карал с 20-30 км/час.

"В последния момент, като се завъртя колата, видях само жената, но не видях, че с нея има деца", каза още мъжът пред bTV. Той обяви, че би се срещнал с пострадалата жена и да я помоли за прошка лично.

Както е известно, 31-годишната майка беше ударена докато се качва на тротоара с двете си деца – на 6 години и бебе в количка. Вместо да спре на мястото на инцидента, Колев потегля отново с колата, но се блъска в ограда малко след това. Причината – спукана гума. Тогава мъжът излиза от колата си и се прибира в къщи. .

"Много се уплаших, стъписах се, и аз не мога да си обясня. Голяма паника, голям страх. Прибрах се в къщи, пуснах щори, всичко, изключих телефони, стоях на тъмно и не знаех какво се случва. Около 16 ч. звъннах на майка ми. Тя изпрати вуйчо ми и отидох с него в полицията", посочи Колев и призна, че сам е нямал куража да отиде в полицията.

Заради противоречивите доказателства по делото съдът в Ямбол го пусна под гаранция. Това не се хареса на майки от града, които започнаха подписка с искане за постоянното му задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: шофьорЯмболЯни Колев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО ГИ БЕШЕ УБИЛ КАК ЩЕШЕ ДА ИМ СЕ "ИЗВИНИ"?!...
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя *** недодялан, който ми е и набор е бил 100% надрусан или пиян или и двете. Щом си признава за скорост от 20-30 то е минимум била 45-50+. Това обяснява и неадекватните му действия"не ги видял" еми кьорав карти не играе, какво правиш зад волана? После избягал с *** гас спукал гума със 120+ изгубил контрол и се ударил в стена, иначе как се губи колтрол при нормално градско каране при спукана гума?После си легнал да отспи и изтрезнее пък взел чичо да се извинява. Мrъsna doлна гаdna ytaйка
20
1
 
12
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Колата била поднесла, бил карал с 20-30 km/h.... да бе да, колата е поднесла щото се е правил на мъж на завоя, мисли се за дрифтър (между другото, тези трябва да ги забранят със закон щото са мaлоумници и застрашават сериозно движението и гражданите по пътя). Едва ли е карал с 20-30 km/h - вижте състоянието на жената, бебето в кома. Това няма как да се случи ако караш с толкова. Сигурно е карал с над 60-70 km/h. При скорост от 20, едва ли бебето ще изхвърчи от количката и ще е в кома...
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май е време и за категория Б да се въведе психотест...Че като гледам какви ненормалници шофират всеки ден по улиците, направо е страшно!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, ако беше загинало дете......................абе още се чудете, че превенцията "Белене" е работила безотказно.
17
4
 
3
 
! Отговори
До правдин преди 7 години
Не се прави на големия гражданин, защото за хората от големите градове, ти си това което са селяните за теб. Не ствайте отвратяги като шопарите-грозно и неоправдано е.
16
1
 
24
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Как може мъж на 31 г да реагира като 16 г -- Избягал скрил сер и пуснал щорите - Ами този *** не знае ли че можеше да се касае за минути да се спаси човешкият живот- ами ако никой нямаше - ? тази жена щеше да лежи с децата си на земята часове-- Избягал и понеже са го хванали сега се разкайва - А АКО НЕ Г БЯХА ХВАНАЛИ ?? УТРЕ щеше да е пак така - газ до дупка и да мачка майки с деца !! Накажете го този непрокопсаник поне 5 г в затвора !! Трябва да има наказания в тази държава !
15
1
 
7
 
! Отговори
Jej Jej Oko4a преди 7 години
Abe kade e Dinko s Ativetu da mu zapali ushite- tozi mushmurok golqm kasmet e izvadil
14
2
 
24
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Еми то за да караш кола трябва да имаш и пари да я поддържаш! Особено за гуми макар, че вие с БМВ-тата ги пилите за да се правите на мъже, а после газите майки и деца!
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДевилНе бе стената е виновна, че му се е изпречила на пътя! Не я е срам!!! Не прочете л, че и...та след като е блъснал майката и децата се е блъснал и в стена. Та явно е голям шофЕр!
12
1
 
10
 
! Отговори
До Девил преди 7 години
някой ден като имаш деца няма да говориш така :-)
11
0
 
30
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Егати дEбила това нещо дето е поднесло колата се нарича задволанно устройство и трЕбва да бъде съден за опит за предумишлено убийство ,ако изобщо може да мисли.
10
40
 
3
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Айде сега, веднага момчето ви е виновно. Кой я знае таа къде е вървяла и къде е бляла. Тиа майките като са с деца почват си мислят, че света им е длъжен нещо и въобще не внимават къде ходят.
9
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
карат като ненормални после колата се била завъртяла случайно - на сухия асфалт, лятото. Напълни се с такива пешлемета. Въпреки че това момче на 31год. трябва да има повече мозък в главата, ама явно не му е дошъл още. Жалко и за двамата ама като е мъж да си понесе отговорностите - да полежи малко в затвора. Лошото е че от там ще излезе пропаднал и съсипан. Колата е по-опасна от оръжията и въпреки това всеки може да се качи и да кара
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A смъртно наказание?! КОГА, А?!
7
0
 
39
 
! Отговори
Владо преди 7 години
И това е мъж на 31г.Ужас!!!Мишка страхлива е това.Крил се,паникьосал се бил...***
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така е станало, ще знаете! Сигурно! Ей, сега му повЕрвах!
5
1
 
27
 
! Отговори
DreamTheater преди 7 години
Сладурчо мамин!Света вода ненапита!По бързо в съда и оттам в затвора.Да поработи в полза на България тая шушумига!
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брей, че некачествени тез коли, бе! Караш си с 20-30 км в час и те поднасят.
3
0
 
21
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 7 години
Лъжец