Тапа на "Капитан Андреево", трафик на "Маказа" и "Кулата"

Засилено движение има и на входа към София, МВР е на крак и бди
25 сеп 2016 16:00,
19
Тапа на "Капитан Андреево", трафик на "Маказа" и "Кулата"
Снимка: архив, Булфото

Изключително интензивен е трафикът през граничните пунктове "Маказа" и "Кулата" на вход към България, съобщиха от МВР.

На ГКПП "Капитан Андреево" има образувала се 4-километрова колона от товарни автомобили на изход. От МВР уточняват, че тя е единствено, заради засиления трафик. На всички останали граничи пунктове към момента движението е нормално.

Още по темата

Засилва се трафикът по входните артерии на столицата, коментира за "Фокус" началникът на отдел "Пътна полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев.

Движението по булевардите "Цариградско шосе" и "Ботевградско шосе", както и по магистрала "Хемус" е натоварено.

"Все още няма образували се задръствания, но трафикът е доста интензивен", съобщи още комисар Тенев.

Той допълни, че навсякъде, където има светофари по входните артерии са разположени екипи на "Пътна полиция", които имат готовност да започнат ръчно регулиране на трафика, ако се наложи.

"Все още не сме преминали на ръчен режим на регулация, тъй като не е належащо, но колегите са по места. Чакаме, ако се натовари малко повече, ще ги изключим и ще минем на ръчен режим", обясни комисар Тенев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Просташка държава!ДАНО и за тебе закъснеел линейката бе плешив пееруг
10
0
 
1
 
! Отговори
FunFree преди 7 години
До 123Това фуражките наричат "метод на анализ на риска", но истината е , че не виждат по-далече от носа си. Ако службите не решат да "изгорят" някой от своите непослушни трафиканти, тези кавали няма да хванат нищо.
9
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 7 години
перси,***,прах за пране,зеленчуци и кво ли не още?!-Ми носят викам,щото им трябват,на мен не ми трябват и не нося,а вие какво точно търсите?-Не те интересува-казва и си чеше ушите с една 30 см. отвертка.След 30 мин.чесане по главата ме пуснаха,ама за какво беше всичко това не ми стана ясно.И понеже пътувам често да Турция,взе да ми писва и се чудя нашите митничари,знаят ли защо са въобще там? И защо вместо да си вършат работата,създават единствено образцов хаос?
8
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 7 години
На влизане в БГ-к-н. Андреево от турско минавам за 15-20 мин,връщам се от служебно пътуване и от Одрин съм си купил 2 ризи,буркан шоколад за детето,дребен подарък за жената,бонбони и малка чанта с багаж за 1-2 дн.В БГ-то им се видях съмнителен,че съм с малко багаж и пътувам сам и ме отбиха в рентгена.-От къде идваш,защо си сам,защо са ти нови гумите,какво носиш,пушиш ли и всякакви подобни глупости....-Що викам да не съм сам и защо трябва да нося нещо друго?-Ми виж ги вика другите,носят пам-
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като включите на ръчен режим и ще предизвикате още по-голямо задръстване. Патент на КАТ - превърнало се в една паразитна структура и плаче за закриване
6
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Стадото се прибира в София!
5
2
 
0
 
! Отговори
наобратно преди 7 години
До Девила бре мамин сладък - ми като тръгнат да ИЗЛИЗАТ от столицата . . . . . що не искаш и тогава к п п - та . . . . . .
4
1
 
3
 
! Отговори
веган преди 7 години
До Селянинщом са ""бурканье"" - значи си ги ""ДОНЕЛ"" , а не си ги донесъл . . . . капиши ? ? ? ! !
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя тази тапа на Капитан Андреево си стои още от понеделник и то от наша страна,щото нашите митничари са много бързи!От турска страна всичко си върви,както трябва!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ръчно регилиране - това е най-сигурният начин да се задръсти движението, но КАТ имат готовност да го задръстят.
1
2
 
8
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Опаааа, селянете почнаха да прииждат. *** нема кой да набоцка кпп-та на входовете на София, че малко да се ограничи таа ***.