Туристическото лято – най-успешно от 1992 г. насам!

У нас имало повече гърци на море от българи в Гърция
30 сеп 2016 13:14,
34
Туристическото лято – най-успешно от 1992 г. насам!
Снимка: архив, Bulphoto

Отминалият летен сезон е най-успешният от 1992 г. насам. С това се похвали министърът на туризма Николина Ангелкова.

Само от април до август чужденците, посетили страната ни, са 5,1 млн.

"Успяхме да си върнем доверието към българското Черноморие", убедена е Ангелкова.

"През месеците юни, юли и август повече гърци са дошли на почивка в България, отколкото българи – в Гърция. През този период 420 000 гърци са посетили страната ни с цел туризъм, а сънародниците ни почивали в южната ни съседка 398 000", отбеляза Ангелкова пред Нова тв.

"От януари до август повече българи са посетили Гърция. Около 820 000 българи са отишли в южната ни съседка, а около 733 000 гърци са дошли в нашата страна", уточни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
4
 
! Отговори
Зле преди 7 години
Гърците посещават Банско и Боровец и лятото а не Несебър, ама вие от къде да знаете
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По голяма глупост не бях чел, че идват гърци идват , но зимата на Банско не на морето !
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютни лъжи.Тази година бях и на нашето Черноморие (навярно - за последен път) и в Гърция.Град Кавала беше буквално ПРЕВЗЕТ от нашенци. Бяха навсякъде. Имах чувството, че само знамето над общината е гръцко, навсякъде се чуваше българска реч. По пътищата - пълно с коли с български номера.В Созопол не видях нито един грък. По магистралата не мернах гръцка кола.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как го отчетохте, като на границата само показваш лична карта и никъде не отразяват преминаването. Мечтиииии!
22
0
 
3
 
! Отговори
Drev преди 7 години
Tova moje da kaje s veroitna tochnost (spored adreznite registracii v selskite, gr. hoteli, selskite kasti za gosti i t.n.) samo mvr ministar...ama ottam ni duma...:-) ili goranov spored vnesenoto dedese ot hotelskite kmetstva v trezorcheto...:-) a ottam nito duma...:-)
21
2
 
11
 
! Отговори
Made in BG преди 7 години
Е този пат се оляха. Незнам как ги сметнаха че толкова гърци са посетели БГ. Пълни лъжи това е резел на коня Ахгелова егати простакесата Аз личнио освен възрстни Гърци по 10 в САндански други не съм виждал. Представяш ли си Грък на БГ чернооморието то това е смешна работа думи нямам такава наглост, то скоро ще казава че от Хавайските острови идват на море в БГ. Повечето Гърци след Солун дайе не стъпвали в БГ а не желаят. Този кон съвсем манипулира хората въж какър ръст има, но истината е такава.
20
1
 
16
 
! Отговори
тТт преди 7 години
Чудят се само как да си вдигнат цените за сезон 2017 гА то едно перфектоно и усмихнато облужване, то една прясна и качествена храна, то една блестяща чистота, то едно приятно и спокойно изкарване, то няма ни една хавлия по чадърите още от 06-00 ч :))
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те Гърците са дошли да пазаруват и да пълнят бензин сигурно :D
18
3
 
19
 
! Отговори
Антитрол преди 7 години
В България почиват само клошари.Факт.
17
3
 
14
 
! Отговори
:) :) :) преди 7 години
"През месеците юни, юли и август повече гърци са дошли на почивка в България, отколкото българи в Гърция."ГЕРБ съвсем се оляха :) То бива лъжи и дезинформация, ама чак такива... недейте така, бе герберликовци!
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аве в министерството само *** ли има или мислят нас за такива.Гърците идват на съвсем друг вид туризъм и със сигурностн не стигат до морето.А и надали ще вземете данък от това за което идват тук.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас имало повече гърци на море от българи в Гърция---Верно?! Е, явно се е случило, но пък това преживяване е веднъж на живот, така че скоро няма да видим такава успешна година отново.
14
5
 
21
 
! Отговори
Бълг преди 7 години
Отиваме на плаж и си плащаме за чадър. Постиламе хавлията и замирисва на кинeф. Няколко прясно изaкани лайнушини и само поръсени с пясък за камуфлаж ни отвратиха. Хавлиите - в лъйна, настъпвахме ги тия лъйна. Освен това имаше сума ти леко заровени фасове, кори от дини и т. Н. Ужас. Това става в България!!!
13
3
 
22
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 7 години
Отминалият летен сезон е най-успешният от 1992 г. насам. С това се похвали министърът на туризма Николина Ангелкова........................................................................................................................................Знаете ли, колко работници не си получуха последната заплата?!Тези които бяха ощетени само с половина заплата са "късметлии"ЗА КОГО БЕШЕ УСПЕШЕН СЕЗОНА ТОГАВА???
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нестерова, звънеца би, аре на училище!
11
3
 
21
 
! Отговори
Nona преди 7 години
Гърци в България,да,но не и на морето моля!Не се излагайте с подобни "новини"!!!
10
0
 
7
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
След стрелбите---------------------------------------Страх тресе ги мутрагени маскирани като бизнесмени.Свършва земното им време,в ада Дявол ще ги вземе.Вожда да им спре войната,че туризма ще изпати.Кой каквото да говори,Господ гледа ги отгоре.
9
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в понеделник летя за Испания! пролетта бях в Гърция! на черноморието бях 2007, на работа!
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подзаглавието направи кърти. По смешно нещо през тази седмица не бях чел.Колкото и да ми се иска да се напрегна да Ви повчрвам, толкова не ми се получава.Гер.берска поръчкова статийка.
7
3
 
26
 
! Отговори
Евала ! преди 7 години
Това е за рубриката " Виц на деня" !