Утре: Облаци, вятър, температурите леко падат

В сутрешните часове в източните райони ще има мъгла
2 окт 2016 20:29, Анисия Иванова
1
Утре: Облаци, вятър, температурите леко падат
Снимка: БТА

Утре ще има променлива облачност, по-значителна - над западната половина на страната, където на места ще превали. В сутрешните часове в източните райони ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до умерен предимно северозападен вятър.

Според прогнозата на НИМХ температурите слабо ще се понижат, но все още ще са сравнително високи и максималните ще са предимно между 22 и 27 градуса.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и през деня няма да се промени съществено.
Над планините ще има по-често значителна облачност, но само на отделни места, в масивите на Западна България, ще превали.

Ще духа предимно умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18 градуса, на 2000 метра - около 11 градуса.

Над Черноморието ще има променлива облачност, намаляваща до слънчево. В сутрешните часове ще има мъгла или ниска облачност. Преди обяд ще духа до умерен вятър от юг-югозапад, който вечерта ще започне да се ориентира от запад-северозапад. Максимални температури: между 22 и 25 градуса. Температурата на морската вода е 19-22 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари