Жена загуби бебето си в 9-и месец. Обвинява лекарите

От болницата в Бургас отричат да е допусната грешка
Обновена: 4 окт 2016 20:49 | 4 окт 2016 20:08, Петя Славова
20
Жена загуби бебето си в 9-и месец. Обвинява лекарите
Снимка: архив, Булфото

 Близките на млада жена в Бургас обвиняват медици за смъртта на бебето й.

В петък 22-годишната родилка, която била в 9-и месец, отишла на консултация за тоновете на детето - оказали се по-слаби, но се прибрала вкъщи. На следващия ден резултатите били добри.

В неделя обаче лекарите констатирали, че тоновете не се чуват и бебето е мъртво, съобщава Нова тв.

Роднините на жената винят медиците и за друго - че детето е било извадено от утробата на майката след повече 24 часа от настъпването на смъртта му.

От лечебното заведение са категорични, че са спазени всички стандартни и не е допусната грешка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: бургасдете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
1
 
! Отговори
възможности преди 7 години
Всеки съвестен човек първо има чувство за собствена вина при нещастен инцидент.Второ - защо да са виновни лекарите в конкретния случай........не се знае майката какво е яла ,пила или е била контактна на някаква латентно протичаща инфекция.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От една страна е добре , че сложиха тия пръстови отпечатъци Сега вече ще се види, че някой отказва болнично лечение.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отказват болнично лечение с лека ръка.Как така подписват. Какво щеше да й стане, ако влезе в болница , дори да е по- рано. Ще я изследват, ще полежи и ще я изпишат по живо - по здраво. В къщи останала срещу подпис и - виж как се обърнали нещата. Голямо нещастие.
9
4
 
1
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Голяма трагедия,за ридителите и близките,дано бързо да се възтановят от шока!Но след като тя,по свое желание си е тръгнала от болницата кой виним.Аз съм раждала жена,никъде нищо не съм плащала,но съм доволна от грижите на лекарите!Може да мислите,че в чужбина е по добре ама не е,имам раждала приятелка в Германия ужаса който изживя не го пожелавам на никой!
8
3
 
4
 
! Отговори
До Рали1 преди 7 години
Не са виновни лекарите, правова държава сме, всеки има право да съди всеки. Жалко, но не му е било писано на детенцето. Голяма драма е за близките, но пък майката е жива и здрава, млада. Здрави деца не умират от само себе си в утробата на майката. И да го бяха спасили, надали щеше да оцелее дълго.
7
4
 
11
 
! Отговори
... преди 7 години
Незнам но ако бях аз Аз щях да настоявам да остана в болницата не те да ме карат . Разбира се докторите не са бегрешни,хеле в Бургас
6
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как така е едновременно в 9я и в 7я месец. По-склонна съм да вярвам на родилката. Може би е трябвало да я видят и на ехо и да й пуснат кръвни изследвания за всеки случай. Но разбира се това никога няма да се случи ако не си платиш.
5
5
 
13
 
! Отговори
Жанета преди 7 години
След като е отишла на преглед и са усетили слаби тонове на детето защо са я пуснали да си ходи и тя защо си е отишла. Лош късмет. Лоши работи.
4
15
 
29
 
! Отговори
Принц Кирил преди 7 години
Не си е платила,затова не са и направили секцио,убийци в бели престилки,за тях живота на бебето струва 3000 лв.До стената такива гадове.
3
6
 
21
 
! Отговори
Рали1 преди 7 години
Жалко за детенцето. Травма и трагедия за родителите и близките. Но..."В петък Деница е отишла на рутинен преглед в медицинския център към УМБАЛ Дева Мария. Прегледана е от гинеколог, който е установил, че сърдечните тонове на 7-месечния плод са на долната граница 115-120 при средни стойности от 160. И от преглеждащия лекар, и от наблюдаващия бременността, е препоръчана хоспитализация, Деница обаче отказала. Това е описано в амбулаторния лист, под който се е подписала родилката."
2
5
 
18
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Хубаво . В друга статия пише че жената се е подписала за отказ от хоспитализация .... Ами доктора няма да дойде у вас да ви види ...
1
8
 
14
 
! Отговори
А Бургас ли, преди 7 години
то само ;бургаски лекар ;е нарицателно на некадърник и непукист.Дори пъпка да имате идете за консултация извън Бурга