Ученическа гавра: Задните части – в лицето

Гнусната случка се е разиграла в Пловдив, полиция и прокуратура разследва
Обновена: 4 окт 2016 16:35 | 4 окт 2016 16:30,
81
Ученическа гавра: Задните части – в лицето
Снимка: flickr

Двама 16-годишни ученици са били отведени в ареста на Трето РПУ-Пловдив заради упражнено насилие и гавра с техен връстник, а видеоклипът с действията им е качен в социалните мрежи. На него се вижда как единият насилник държи свой съученик, а другият допира задните си части в лицето му.

На видеото се вижда как един от насилниците държи здраво през врата свой връстник, който е седнал на дървена пейка в парк. В същото време второ момче, което е право, сваля бельото си, навежда се и навира задните си части в лицето на седналото и здраво държано момче.

Всичко това се развива пред погледите на зяпачи на възрастта на тримата от квартала, които дават акъл на този с бельото да извади половите си органи, се чува ясно от видеоклипа. Сценката със задните части се повтаря на два пъти преди видеоклипът да спре.

"Изпратихме писма до отговорните институции: Държавната агенция за закрила на детето, до Дирекция "Социално подпомагане", тъй като учениците, които са установени, не са пълнолетни. Тези две институции имат пряко отношение и трябва да предприемат действия и мерки. Естествено и МВР, а и ние, когато установим лицата, ще се премине към наказания и конкретна работа с тях", заяви пред "Монитор" началникът на РИО – Пловдив Иванка Киркова.

Тя уточни, че с момчетата най-вероятно ще работят специалисти от Детска педагогическа стая в координация с психолози.

Участниците в гаврата са от различни училища в Пловдив. Двама от тях са от Професионалната гимназия по архитектура и строителство и от Професионалната гимназия по електротехника и електроника. Въпреки че гаврата не е била в учебно време и не е станала на територията на училищата, директорите вече са изпратили доклади до РИО.

Родителите на момчето, което си сваля бельото, вече са уведомени. Самото то съжалявало много за извършеното и вече се извинило на жертвата си. Младежът бил за пример в класа си и до момента не е имал никакви лоши прояви. Майката на другото момче работи в Гърция и с нея тепърва властите предстои да се свържат.

По случая се сезира и полицията в Пловдив, откъдето са започнали да проверяват фактите. Според връстници на участниците в грозните сценки, всичко е било извършено за майтап и гимназистите не са предполагали какви последици ще има за тях стореното.

Това не е първи случай на хулигански прояви в Професионалната гимназия "Арх. Камен Петков", известна повече като Строителния техникум. Преди 2-3 години там имаше "мода" да се свалят гащите на учениците от осми и девети клас, като жертвите бяха издебвани отзад, припомня "Труд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: пловдивгаврадеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
9
 
! Отговори
;) преди 7 години
Зaдни чaсти, a? Нa мен ми мирише нa хулигaнскa проявa, извършенa с особенa дързост и цинизъм. И незaчитaне нa човешкото достойнство. Прaвисти?
62
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв точно е проблема? Въпросните момчета, вече са готови да станат част от голямото еврогейатлантическо семейство. А вие простите хетеросексуални, сте вече една реликва, излишна част от генетичния фонд на човечеството! В бъдещето има място само за връзки мъж-мъж и жена-жена!
61
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Покажете фотото на "момченцата". Дайте инфо кои са им родителите.Има "добри хора", които ще направят същото с майките, бащите, братятя и сестрите им.САМО така *** могат да разберат какво се е случило!!!
60
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppТочно по времето на бай Тошо социалната *** се развилня и показа на какво е способна. Сега децата и внуците им продължават в същия стил.На разслабено общество наистина е нужна диктатура, но дясна. В условието на такова управление и дисциплината укрепва, и обществото забогатява.При лявата диктатура няма дисциплина, а страх. Няма богатство, а има нормирана мизерия и лишена от логика уравниловка. Не, мерси!
59
2
 
10
 
! Отговори
Да сеПостъпиПравилно преди 7 години
В пандела гледат клипчетата, качени в нета и с нетърпение очакват д/пето, което им е било показано на монитора.Предлагам там да пращат и "съветниците", които са давали акъл на този с оголеното д/*** - там ще им покажат как да обслужат извадени мъжки ге.нита.лии; ако не искат, ще ги заставят.Има една много уместна пословица: "Всекиму - своето!"
58
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сорос е горд с вас, българи!
57
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам, че тук има изобилие от почитатели на публичното линчуване. А нещата могат да се решат къде-къде по-просто, икономично и дискретно: само един месец на малките престъпници в затвора, сред закоравели и добре загорели техни връстници от *** контингент, ще им въздействат много по-резултатно от десетгодишни занимания с тях на всички български психолози!
56
2
 
20
 
! Отговори
Бай Тошо преди 7 години
Еййй такива навремето калпазани, по три кубика дърва правеха на ден! А като пораснеха, почиваха на остров Белене! Нема Бали, Мали, Бора Бора а на село у обора!
55
1
 
16
 
! Отговори
зззззз преди 7 години
Извинете журналята какво ви спира да издирите и публикувате снимки и имена на пишман-родителите на такива *** и това да стане практика, така щото следващото поколение "родители" да е наясно какво ги чака вследствие пропуснатите първи 7 години на биологичния матрял, който са създали???
54
1
 
17
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Един държи за врата момче.Втори си сваля гащите /да се прегледат от специалисти за чистотата им/.Още няколко субхумана дават акъл / от къде ли го намират?/Да ги завържат здраво един за друг и със свалени *** да стоят на прага на училището 48 часа.Родителите им да ги снимат и после да качат записа в публичното пространство, да видим реакциите им.
53
3
 
14
 
! Отговори
изпуснати кал. таци преди 7 години
Така е, като премахнаха казармата-ясно е, че нито "родителите", нито сведените до обслужващ персонал учители /също обект на гаври/ могат да се справят с неуправляемите к.е.л еши от чалга поколението!!!
52
1
 
9
 
! Отговори
До lex.bg Врял че и преди 7 години
До lex.bg В казармата едно време в началото на деведесете си спомням че *** бяха надули с компресор един българин . Пресата шумя много момчето остана инвалид . От гаврите в БА имаше също бая съдени ! Редовно жигосваха млади войници с нагорещяла катарама . Що народ разболяха идея си нямате . А колко съдисти бяха разтреляни идея си нямате ?
51
2
 
15
 
! Отговори
Отдо преди 7 години
ТЕЗИ ДВАМАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ НА МАКСИМУМ
50
1
 
16
 
! Отговори
Lex.bg преди 7 години
(5) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) За блудство наказанието е лишаване от свобода от пет до двадесет години:
49
2
 
13
 
! Отговори
lex.bg преди 7 години
Блудство е .Съгласно чл. 149, ал. 1 НК, Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление
48
1
 
11
 
! Отговори
lex.bg преди 7 години
ето.Б) Следващото блудство по чл. 150 НК, има за пострадал само лице, което е навършило 14-годишна възраст. По тези съображения съгласието му вече не е лишено от значение, а може да изключи наличието на престъпление. Според този член, за да има изобщо престъпление блудство по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, нужно е блудствените действия да са извършени с пострадал в безпомощно състояние, чрез принуда (употреба на сила или заплашване) или чрез привеждане на пострадалия в безпомощно състояние.
47
12
 
12
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Това е бъдещето на България... хахаха. Колко добре, че не живея там! :)))
46
2
 
17
 
! Отговори
Неа преди 7 години
И за защо по дяволите има досъдебното за ХУЛИГАНСТВО а не за БЛУДСТВО ????
45
1
 
15
 
! Отговори
дсдс преди 7 години
Едно време имаше повече гаври, но нямаше телефони и нямаше наше начин да се докаже нищо. На един мой приятел 5 човека се изплюха в един презерватив и му го сложиха на главата в междучасие. Отделно искаха да го хвърлят през прозореца и други гадости. Никой нищо не им направи. Веднъж даже по физическо ни вързаха мен и него за един стълб и ни целеха с топка. Същите сега си живеят най-спокойно въпреки че са расипали човешки животи.
44
2
 
32
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Честно ли е да съсипеш нечии живот и да кажеш Ааа майтап бе ...извинявам се ?