Залятата с боя Нона мигрира, започна нов живот във Франция

Момичето се възстановява от преживения ужас с пътувания
11 окт 2016 12:44,
156
Залятата с боя Нона мигрира, започна нов живот във Франция
Снимка: България днес

Младото момиче, което беше публично залято с бяла боя от бившия си приятел през 2014 г., е напуснало страната ни.

23-годишната Нона Славова е заживяла във Франция, след като преживя ужасяващия инцидент преди две години.

Девойката с гордост показва снимки от новия си начин на живот, който се изявява в непрестанно пътуване, съобщава "България днес".

Славова обикаляла различни точки на Франция, като обича триповете и до близката Италия. Не е ясно обаче с какво точно се занимава момичето и как си осигурява прехраната.

Още по темата

След като беше залята с боя и клипчето от агресията се появи в социалните мрежи, Нона решила да заживее в уединение. След продължително лечение тя взела решението да напусне страната и да избяга далеч от всички спомени и бивши приятели.

Публичното унижение разтърси страната ни през лятото на 2014 г., а младото момиче едва не ослепя след атаката.

"Обади се бившият ми приятел да се видим. Бях изумена като цяло, защото отношенията ни бяха приключили, и то с ексцесии, скандали, побоища и пр.", разказа тогава Нона.

След като се срещат с Петър Бакалски, двамата сядат на пейка, за да поговорят. Разговорът е приятелски, за да подлъже жертвата. Минути след това пристигат приятелите на Петър - Жоро-Зомбито и Георги Туджаров-Жабата.

Единият излива кофа с боя върху главата на Нона, а другият снима гаврата с телефон.

"В момента на случващото се Петър се изправи, както седеше кротко до мен, и почна да ме маже по лицето с ръка", допълни пострадалото момиче.

Впоследствие Петър призна, че не съжалява за постъпката си, тъй като Нона му изневерявала с няколко момчета наведнъж и търпението му се изчерпало.

В новия си живот Нона има снимки с други момчета, но не е ясно дали е по-близка с тях, или са просто приятели, които й помагат да забрави ужасяващия инцидент, който причини три пъти обелване на кожата по цялото й тяло, както и появата на редица алергии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
Нона Славова преди 7 години
Просто мога само да ви чета наглите и безвкусни коментари , първо имам си доста добър живот ,радвайте се ....не злобейте ,незнаете коя съм и на какво съм способна :) вие сте малки ,ниши ,празни душици и ограничето мислене ще ви закопае ...Останете си жалки злобни съществуващи ,щото ако ви няма глупците света щеше да е скучен :) ГОСПОД ЗДРАВЕ СТО ГОДИНИ ДА ВИ ДАВА ....да сте все така жалки и нещастни в живота .. или имате избор да се вземете в ръце и да гледате на вас да ви е ок ,айде със здраве!
90
0
 
0
 
! Отговори
Нона Славова преди 7 години
До валентинаВижте сега ,незная колко е смешно и ,че обръщам внимание на тези пошли коментари .... "нещастници" сте ,защото ако имахте и искрици щастие щяхте да си гледате живота и смело да отстоявате позициите си ,а вие все още сте в пълна заблуда за живота ми ..... не мия чиний ,и не работя в някой ресторант миейки чинии ...имам си достатъчно финансова стабилност да си позволя волности ,които вие дори не сте сънували :) по едно или друго стечение на обстоятелствата прочетох този коментар .
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преместих
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А думата трипове как е измислихте това значи че е тропосвала ли калво пак нямаше подходяща дума на Български
87
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая Нона няма ли братя и братовчеди, да му отмъстят на този ориенталец по ориенталските обичаи.
86
4
 
7
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 7 години
Тази я познавам... Ако знаете за какъв Мин д ил става въпрос, въобще няма да се чудите с кво точно се занимава.
85
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега Нончето хапва вносни чушки срещу издръжка. Мечтата на всяка евтина и проста бг квартална фльорца. Днес четох че най-красивата ни тенесистка се е хванала с онзи мамун от Лудогорец Анисе. Ех това българките налитат на всичко що е чуждо и може да ги издържа.
84
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха може ли да уточним с колко наведнъж? "Нона му изневерявала с няколко момчета наведнъж... " Пожелавам на Нона да е жива и здрава. Дано е преживяла шока от това да я пъхат няколко наведнъж че и след това гаджето с боя да я залее. Това обаче е пълна идиотщина която Петър е направил... Общо взето хвани единия, удари другия. Направо са се намерили :DФранция. Това в наши дни е голяма гордост да избягаш от България за да миеш чинии, чистиш *** или надуваш кавали. Не го разбирам но: успех!
83
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Мигрира"? Тя да не е птица?
82
4
 
13
 
! Отговори
Стийв преди 7 години
Я надуй дядо кавала....
81
5
 
14
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Надува бузи момичето , същото което е правила с тези в България , но там поне за пари.Както каза една позната , и в Румъния щях да си отварям краката за удоволствието на мъжа ми и да ме гледа като прислужница , тук поне взимам по 50Е за 30 мин.
80
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам чувството, че тук някой коментаторки, споделят възторга на авторката от начина на живот на девойката във Франция и ле-е-еко й завиждат за свободата на поведение.
79
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не е ясно обаче с какво точно се занимава момичето и как си осигурява прехраната."---Ами, то е ясно, бе Марийче ... обича ТРИПОВЕТЕ, обикаля Франция ...Едно време им казвахме "цветарки", обикалят от маса на маса с цветята.
78
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
> Не е ясно обаче с какво точно се занимава момичето и как си осигурява прехраната.> тъй като Нона му изневерявала с няколко момчета наведнъж и търпението му се изчерпало.ами май може да се досетим с какво се занимава. Надува разни работи.
77
10
 
24
 
! Отговори
sisi преди 7 години
До АнонименИмай доблеста да си напишеш името Анонимен !Истинските мъже не постъпват така , не бият жените нито ги унижават !Само страхливците и комплексарите , помисли и ти имаш майка ,може би сестра как ще се чувстваш ако така постъпят с тях ?Сега тези копелдацие са в затвора и коя жена ще иска да бъде с тях ????
76
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи сега вече ще надува марокански кавали. Тя май и за друго не става.
75
14
 
24
 
! Отговори
? преди 7 години
Тук пишат садисти или момчетии и мъже с основно образование, озверели, че ЖЕНАТА е СОБСТВЕНОСТ.Ала турко-арабска душевност.
74
13
 
32
 
! Отговори
До 79 преди 7 години
И каква е разликата между това да те залеят с боя и замерят с камъни?Тези бояджии сигурно ако имаха възможност щяха да я убият с камъни съдейки по коментарите. Правилно е постъпило момичето като се е махнало по-далече от българските мъже и е предпочело живота във Франция. Повече българки трябва да последват примера и, а не да търпят унижения.
73
11
 
28
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Вие не разбирате какви простаци сте и колко века сте назад, България не я чака нищо добро. Жална й майка на родината ни с такива хора!
72
13
 
26
 
! Отговори
Годзилчо преди 7 години
Момичето е стигнало до Франция,а Петър - Жоро-Зомбито и Георги Туджаров-Жабата какво развитие претърпяха и имат ли топки да отидат да се оправят в чужбина или ръчкат овцете по баирите.Такива ,,мъжкари,, са ясни-малки пи..и ,малко мозък и голям страх!