Кола помете 8-годишно дете на зебра в Бургас

Настанено е в неврохирургия, майка му е пострадала леко
12 окт 2016 15:37,
33
Кола помете 8-годишно дете на зебра в Бургас
Снимка: Архив, БТА

8-годишно момиченце е било ударено от кола на пешеходна пътека в центъра на Бургас.

То е в тежко състояние в неврохирургията на бургаската болница, съобщи bTV.

Детето е пресичало заедно с майка си, която също е пострадала, но по-леко. Инцидентът е станал малко след 19 ч. вчера на кръстовище, което е слабо осветено.

По същото време е станал още един пътен инцидент на зебра в Бургас - в комплекс "Меден рудник", където е пострадала жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ba4varova zvetsnov da se mahat nai slabi ministri kolko deza hora schte umirat po patischta ulizi i to na sebra
15
1
 
1
 
! Отговори
До 15 преди 7 години
Така е. Като човек, който се движи предимно пеша, но все пак при нужда изпозлва и автомобила си, съм и от двете страни.Колкото неадекватни шофьори има, толкова и пешеходци. Случвало ми се е да спра на пешеходна или при завой надясно, съответния човек до пътеката/светофара си седи(най-често говори по телефона),аз седя, седя, той също, в момента, в който тръгвам да потеглям, понеже той очевидно просто си стои/говори, той изведнъж решава също да тръгне.Има правила, но трябва да има и съобразително
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има една пешеходна пред НБУ.Маркировката на няколко седмици се затрива.Въпреки това,има знаци и забележете,дори СИГНАЛИЗАЦИЯ,която трябва да си сляп да не видиш.Въпреки това,в момента,в който бялата боя се поизтрие от пътя,колите магически престават да спират,въпреки всички знаци.Не знам,слепи ли са или не познават знаците и светофара?Иначе понякога ми се налага да шофирам вечер и наистина има пешеходни пътеки,които не са добре осветени и "нинджи",които трудно се виджат,трябва да се вземат мерки
13
2
 
5
 
! Отговори
Шапаходец преди 7 години
Българина няма култура на шофиране и като се качи на супер мощната си кола си мисли че светът е негов и всякакви правила отпадат и от там идва проблема. На мен на скоро на пешеходна пътека полицейска кола не ми даде предимство да мина. На няколко пъти забележете учебна кола не ми даде да мина. Колата на едната лента спря а от другата лента учебна кола мина и замина и ако бях минал белята щеше да стане. Забележете какви хора учат бъдещите водачи и си направете изводите.
12
2
 
6
 
! Отговори
сеж преди 7 години
Водачът е виновен и ще си понесе последиците, ако е морален човек, ще му тежи до гроб. В такива условия обаче може на всеки да се случи да не види пешеходецът, като последния винаги трябва да внимава като пресича. На мен постоянно ми се случва някой минава на пешеходна пътека и все едно си е вкъщи и минава от коридора в спалнята. А може шофьора за миг да се е разсеял, може точно в този момент да му е звъннал тел. и да се е навел, може какво ли не да се случи, особено на път с две ленти.
11
1
 
2
 
! Отговори
До 18 преди 7 години
Толкова много грешиш, че не може повече.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И БОЙКО ДА ЗАСТАНЕ НЯКЪДЕ, ТА ВСИЧКИ ДЕЦА ДА СИ НАПРАВЯТ СНИМКА С НЕГО.ИМА СНИМКА - ХВАЩАТ УБИЕЦА, НЯМА ЛИ СНИМКА - НЯМА ПРАВОСЪДИЕ.
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЕСЕТ ОТ ТЕЗИ водачи като ги тикнат в затвора за по 20 години и другите ще внимават много.Но щом няма съвременно правосъдие, постепенно ще се върне древното, но много ефикасно такова - ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ.Като ти е убил детето и ти убий неговото. Това е най-справедливо.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вечер, в дъжд, срещу фарове се кара най трудно и нищо не се вижда на неосветени места!Не оправдавам никого!
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фърлят се като гладни гарвани по пешеходните пътеки и после, олеле - мале. Пешеходци и пешеходки, когато се надъните в колата ще се изпочупите. И ще лежите по болниците. И какво като сте в правото си? По принцип сте но водачите не са екстрасенси да гадаят, ще се меткате или не. Колата не спира за 2 метра.
6
3
 
4
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Това е от матриала, само от матриала.
5
0
 
17
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Не е трудно да се докаже, че и в тези случаи премиера е виновен. Премиерът е начело на изпълнителната власт. КАТ е част от тази изпълнителна власт, но КАТ не си върши работата, а премиера нехае. В резултат на нехайството на премиера и неработещия КАТ, шофьорите карат без да спазват правилата, вкл. и блъскат хора на пешеходни пътеки. Та така кой е виновен - този който не налага спазването на правилата.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това Бургас, Пловдив, ... са някакъв ад. Лошото е, че като шофирта някъде другаде из България, пак си карта по бургаски и пловдивкси маниер и трябва много да внимаваш каква кола се задава
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия от нй-добрия за живеене град са неспсяеми! Карат като на рали. "Зебрите" там са като съоръжения от танков полигон и пк не спират. И в цялата област са такива шофьорите - пресни спомени от Поморие т.г. Изобщо не е*ват и да намалят дори
2
2
 
18
 
! Отговори
някой преди 7 години
Когато пресичам на пешеходна пътека, се оглеждам от всички страни, защото нямам никакво доверие на преминаващите коли, че ще спрат.Особено ако улицата е двулентова.Защото няколко пъти ми се случва колата от първата лента да спира, но тази от втората - не.Да не говоря пък на кръстовище дори със светофари.На 2 пъти на зелен светофар за пешеходци ми се случи да профучат едни такива джипчета, които спокойно можеха да ме отнесат, че бях и с бебешка количка.За мен пешеходните пътеки са опасни!
1
1
 
24
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Сигурно не е размахвало ръце, та шофьора да разбере, че е на пешеходна пътека?!? Дано детенцето оживее и се възстанови изцяло!!! И ще попитам, макар също да съм шофьор, докога ще се толерира убийственото неспазване на предимството на пешеходеца???