Откараха протестиращи миньори в болница, колегите: Не се отказваме!

На мъжете им прилошало, били изведени от рудника
12 окт 2016 07:35,
16
Откараха протестиращи миньори в болница, колегите: Не се отказваме!
Снимка: Булфото, архив

Трима миньори от протестиращите в рудник "Бабино на Мини Бобов дол" са били изведени тази вечер, около 21.00 часа. На протестиращите им прилошало и били извадени от рудника от екип на Минно-спасителната служба при мините.

Тримата мъже са били закарани в Спешния център в Бобов дол, откъдето били освободени след проведено медикаментозно лечение, обясни Георги Викторов, който ги е приел. "Бяха напрегнати, развълнувани, с леко покачване на кръвното. След като се поуспокоиха си заминаха", каза фелдшерът в центъра пред БТА. 

Още по темата

"Няма да се отказваме и продължаваме с протестите. Ние ще стоим пред мината, а колегите - под земята", казаха миньори от втората и третата смяна на рудника, които останаха да протестират и през нощта пред дружеството. Те споделиха, че имат притеснения за здравословното състояние на колегите си, но няма да се откажат от протеста.

Недоволните допълниха, че са събрали са пари, за да пуснат храна на колегите си в забоите. Недоволните посочиха още, че няма да отстъпят, докато не бъдат приети всичките им искания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ковашки лицето на българският бизнес....ето защо е ТАКА.....
7
2
 
2
 
! Отговори
asdf преди 7 години
Тва ли са тия дето посредник на Бочко им казал, че ще има заплати ако гласуват за цеца.
6
2
 
15
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Не се е-б-а-в-а-й-т-е! Тези хора работят при условия, от които дори персонажите на Дикенс биха се разплакали. Недейте да се подигравате с хората. Държавата избърса н-а-с-р-а-н-и-я гъ-з на Ковачки, който се гаври с тези хора. Бареков се спусна да си направи селфи с тях, за да стане евродепутат. Това са изстрадали хора. Ако имахме поне един достоен политик, щеше да им подаде ръка. *** държава, мръсни политикани. Това е 21 век бе, шутове долни, огледайте се по далеч от Парламента.
5
2
 
5
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
Все пак идват избори! Трябват пари! Ама винаги е така преди избори! Нали?
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я пуснете бежанчетата в мината. Нали и те обявиха гладна стачка. Ама ми се струва, че още на асансьора ще се откажат от всички претенции и ще запрашат с 200 към Сирия. Предлагам всеки нелегален имигрант след залавяне да бъде спускан с кирка в забоите. Да го качват на земята само след като изкопае 5 кубика ***. После да му се заплати трудда в размер на 17, 43 лв. и да му се разясни още колко кубика точно трябва да изкърти за да стигне до лелеяните 500 евро.
3
12
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Щом искат да им се заплаща труда,значи са долни комунисти.Смърт.
2
14
 
5
 
! Отговори
Атлантик преди 7 години
75ле.Са си много добри пари.Искат ,като при комунизма всичко да им е уредено.Но няма да стане.Браво Бойко,мачкай комунистите!!!
1
3
 
12
 
! Отговори
!!!!!! преди 7 години
До Професоркакви комунисти те гонят бе професоре!