Верижна катастрофа на пътя край Ябланица, 20-годишен загина

Още трима души са в болница след инцидента
Обновена: 17 окт 2016 07:17 | 16 окт 2016 21:19, Красимир Ангелов
10
Верижна катастрофа на пътя край Ябланица, 20-годишен загина
Снимка: Булфото, архив

Верижна катастрофа с един загинал е станала на пътя Златна Панега - Ябланица при местността Коритна този следобед около 17.30 часа, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

По първоначални данни са се ударили 4-5 автомобили на мокър път, а в луковитската болница били откарани четирима пострадали.

От Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч информираха, че 20-годишен младеж е починал в болницата, а друг негов връстник в тежко състояние се транспортира в неврохирургията в плевенската болница. За лечение в Луковит остават 40-годишна жена и 13-годишно дете.

Движението в района на инцидента бе ограничено в двете посоки и се осъществява по обходен маршрут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за момчето, което са закарали в ловешката болница. Ако го бяха закарали в Плевен, може би щеше да оживее. На Ловеч нито линейките им са оборудвани съответно за бърза помощ, нито доктори има качествени в бърза помощ, които да лекуват и реагират адекватно.
9
1
 
10
 
! Отговори
ВИ преди 7 години
Същата вечер се прибирах от Търново за Ловеч.Безумни изпреварвания в колона и насрещна такава.Дъжд,мокра настилка,намалена видимост,колони от коли иБЕЗСМЪРТНИ *** изпреварват, като принуждават другите рязко да намаляват или да правят тройно застрашавайки всички участници в движението.,,Лош матриал"-Прав е Вожда!
8
0
 
5
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
ама едно описание на мястото, къде е зл панега къде е яблани ца, от зл панега след 6/7 км пътя от русе се събира с търновския преди хемус, къде май нс му в страни се пада ябланица
7
0
 
6
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Отбиването на движението от Хемус в посока Варна беше набързо направено с две мигащи светлини, няколко подвижни табели и 7-8 невидими конуса, всичко това в рамките на 20 - 25 метра. Крайно недостатъчно като разстояние за магистрала!
6
4
 
3
 
! Отговори
ник преди 7 години
Аз трябва да изкарвам кучето...
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София-Търново-Варна, тоя път нестава за нищо
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИМА МЛАДИ ... НЦА КОИТО ОБИЧАТ ДА СЕ ВЖИВЯВАТ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ. А НЯКОИ ПОНЕЖЕ ДОБРЕ ВИЖДАЛИ МОЖЕЛИ ДА КАРАТ И БЕЗ СВЕТЛИНИ. ДРУГИ ПЪК ГИ МЪРЗИ ДА ПОДАВАТ СВЕТЛИНИ ЗА ПРОМЯНА НА ПОСОКАТА! ПРОЦЕНТА Е ГОЛЯМ ПРИ МЛАДИТЕ ....ИНЦА.
3
0
 
17
 
! Отговори
шофьор преди 7 години
минах от там тази вечер, станало е голямо меле, две от колите от общо 5 бяха мн разбити.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако челната фотография показва детайл от съобщаваната катастрофа, може да се каже, че потърпевшите изобщо нямат представа от това, какво представлява мощността на машините, с които си позволяват пагубни волности.
1
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ПРЕЗ ДЕНЯТ СЕ КАРА С фАРОВЕ НА КЪСИ СВЕТЛИНИ. ДА СЕ ВИЖДАШ. НЕ ТИ СЕ ВЪРТИ ЕЛЕКТРОМЕРА!